Hos Josefine

Traumeforløsning og traume refleksterapi

Traume-forløsning og traumerefleksterapi

De færreste går igennem livet uden at opleve svære situationer og vilkår, som kan efterlade spor i os. Spor som sætter sig i os psykisk og fysisk. Og som kan påvirke vores livskvalitet, vores flow og funktion.

Det er ligesom at gå med en rygsæk, der kan blive tungere og tungere, desto flere traumatiske oplevelser, vi får med i bagagen. Eller man kan sammenligne det med vand, der fryser, stivner og mister sit flow.

Heldigvis er der flere måder, vi kan slippe den tunge bagage, forløse de frosne områder og få lethed, glæden og flow tilbage igen.

Når et traume er forløst, kan du stadig huske, hvad der sket, men det skaber ikke længere samme overvældende ubehag i dig. 

Traumer som ikke er forløste kan blokere vores energi, flow og overskygge vores fred og glæde.

Heling af traumer igennem krop, hjerte og sjæl

Den vigtigste heling er den måde, vi møder os selv på. 

Kan vi være der for os selv og støtte os selv igennem smerten, åbner vi for heling. 

Hvis vi behandler os selv kærligt, respektfuldt og forstående, sker der en dyb indre heling. 

Det kan godt være, at vores omgivelser i sin tid ikke var i stand til at møde os kærligt og respektfuldt. 

Hvordan ville du ønske, du tidligere var blevet mødt af dine omgivelser? Når du møder dig selv, sådan som du havde håbet, andre ville møde dig på, heler du.

Heling af traumer går igennem kroppen, hjertet og øget bevidsthed. Øget bevidsthed hjælper os til at møde os selv, og det der er sket fra et dybere og forløsende sted i os selv.

Når sindet falder til ro, åbner bevidstheden sig for sjælen. Og vi kan begynde at se os selv, og det der er sket fra vores sjæls perspektiv. 

Du sætter dig selv fri igennem den kærlighed og støtte du giver dig selv i dag.

“Når du husker din værdifuldhed og begynder at være der for dig selv, støtte dig selv, lytter til dit hjerte og står op for dig selv, når du har brug for det, begynder dit indre barn at blive tryg ❤️

Når bevidstheden fra dit modne jeg møder dit yngre jeg med åbenhed og kærlighed, lige præcis der, hvor du stadig mærker smerten, sker der en dyb indre heling. 🙏
 
Traumet forløses og vækker ikke længere smerte som før.
Og dit indre barn, dit yngre jeg er ikke længere tynget af den utryghed og sorg, som oplevelsen dengang skabte i dig. 💗
 
Du er nøglen, der kan sætte dit yngre jeg fri og forløse fortidens smerte igennem den kærlighed, støtte og anerkendelse du giver dig selv idag 🔑❤️☀️

 

Traume forløsning igennem at finde dig selv

Heling handler om, at vi kan omfavne og elske alt hvad vi er og rummer. Når vi slutter de indre kampe og selvfordømmelse. Og møder os selv med den omsorg, respekt og kærlighed, som vi måske har savnet at mærke fra andre.

Når vi møder os selv med omsorg og kærlighed, tør vi være sårbare og ærlige. Vi begynder at fornemme, at kærlighed ikke er noget vi skal gøre os fortjent til eller skal kæmpe for at få fra andre. Men at kærlighed er hvem vi er i vores essens. At kærlighed er noget vi altid kan åbne op for. Uanset hvor vi er i livet og hvilke relationer vi har eller ikke har.

Det skaber frihed til at være dem vi er, med alt hvad vi rummer, og alt hvad vi har oplevet. Vi begynder at se vores fortid, udfordringer og traumer som invitationer, der hjælper os til at lande endnu mere i os selv. Blive endnu bedre til at give os selv omsorg og medfølelse. Og åbne endnu mere op for sjælens fred og ubetinget kærlighed.

Find styrke i din essens

Det er en enorm styrke, at opdage, hvem vi er i vores essens. Og at vi begynder at kunne møde alt det i os, som stadig er uroligt, bange, usikker og sårbart herfra. Med kærlig omsorg og medfølelse.

Det er en indre rejse fra at identificere os med vores sårede ego til at åbne os for sjælen. At begynde identificere os med sjælen og møde det sårede ego med sjælens ubetinget kærlighed.

Kærlighed heler egoet og hjælper det til at turde give slip på kontrollen. Modtage sjælens kærlighed, ekspandere og integreres i sjælens væren.

Det gør en verden til forskel, om vi ser os selv, vores fortid igennem det sårede ego eller igennem sjælen.

Når vi ser os selv og vores fortid igennem det sårede ego, skaber det let endnu mere lidelse, frustration, tristhed og utryghed.

Når vi ser os selv, vores fortid og livet i det hele taget igennem sjælen, kan vi stadig udfordres. Vi kan stadig opleve fysisk eller psykisk smerte, men vi kommer hurtigere tilbage i vores center af fred, flow, tillid, kærlighed og glæde. Og vi er hurtigere til at se, hvad krisen/udfordringen hjælper os til at udvikle og åbne os for.

Det er præcis det, som jeg hjælper med i onlineforløbet: Find dig selv

1:1 Behandlinger, terapi, sjælslæsning og clearinge der kan forløse traumer

Behandlinger der kan forløse traumer kan kombineres med onlineforløbet: Find dig selv. 

Og du kan selvfølgelig også få terapi/behandling uden onlineforløb.

En traumeforløsende behandling/session vil altid tage udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Nedenfor kan du se, nogle af de tilgange og metoder, jeg bruger 1:1 til at forløse traumer:

  1. I en sjælslæsning og clearing lærer du dig selv at kende på et sjælsplan. Og du får clearet blokeringer fra nuværende og tidligere liv, hvilket kan skabe meget dybe forløsninger.
  2. En af metode er Tankefeltterapi/EFT også kaldet tapping terapi. Her kan vi sætte fokus på det, som generer i dag og bruge tappingen til at hjælpe med at forløse det i kroppen. Når du får det bedre med dig selv i dag, har det også en helende effekt på din fortid.

En metode fra tapping terapien der særligt egner sig til at forløse traumer er teknikken HM Matrix regressionsteknik. 

I en sådan session guider jeg dit voksne, nuværende jeg tilbage i tiden for at støtte ´dit yngre jeg,´ som oplevede smerten/angsten/sorgen/svigtet. Og jeg guider dig til at støtte dig selv i den situation og hente ressourcer ind, der kan hjælpe til at forløse smerten. Og skabe et nyt indtryk i dine cellers hukommelse af at blive støttet og helet.

Når et traume er forløst kan du stadig huske, hvad der er sket. Men det skaber ikke længere samme smerte i dig. 

3. Reiki healing kan også støtte dig i at forløse traumer. Jeg tilbyder ofte reiki healing i slutningen af en tankefeltterapi session, hvis der er tid tilbage efter vi har forløst et problem/traume. Det er en god måde yderligere at integrere de nye erkendelser og forløsninger i kroppen. 

Derudover er der faktisk også en teknik indenfor reiki healing som er specifik målrettet forløsning af traumer på en meget blid og nænsom måde. 

4. Åndedrætsterapi kan også hjælpe, da vores følelser påvirker vores åndedræt. Og vores åndedræt påvirker vi vores sindstilstand og meget andet.

5. En 5. vej til at forløse traumer er traume refleksterapi. Nedenfor fortæller jeg mere om, hvordan traume refleksterapi kan hjælpe på en yderst skånsom måde. 

Forløsning af traumer igennem reflekszoner på ansigt og fødder

Igennem bearbejdning af reflekszoner i ansigt og fødder kan vi hjælpe nervesystem, sind og krop i så dyb ro, at kroppen begynder at give slip på smertefulde erindringer, der har lagret sig i kroppen og i hjernen.

Traume refleksterapi (også kaldet Bipolar Refleksterapi) er udviklet af Lone Sørensen, da hun boede i Argentina. Her fik hun klienter, der havde været udsat for voldsomme traumer. Som fx at være blevet udsat for tortur eller havde oplevet, at deres børn forsvandt. Og ikke kom tilbage af politiske årsager.

Blot at tale om traumet kunne være for smertefuldt. Og derfor udviklede hun en metode, hvor traumer kan forløses igennem behandling og efterfølgende drømmeaktivitet. Uden at klienten på noget tidspunkt behøver at tale om sine traumer. 

Efterhånden som der kommer mere indre flow, vil nogle få lyst til at tale om deres traumatiske oplevelse, og det er der selvfølgelig også plads til. 

Det gode ved denne behandlingsform er bl.a., at det er 100% op til den enkelte, om man vil tale om traumet eller ej. Og at det ikke er noget krav for behandlingens effekt.

Behandlingen er særdeles afslappende og behagelig.

Afslapningen og roen hjælper kroppen til at kunne give slip på ubehaget og forløse det igennem drømmeaktivitet om natten. Jo dybere man er i afslapningen, desto mere kan man give slip på traumatiske oplevelser i underbevidstheden.

traumeforløsning-og-traume-refleksterapi

Traumerefleksterapi kan bl.a. hjælpe ved:

  • Forløsning af traumer. Hjælper krop, sind og nervesystem i en meget dyb ro, der fremmer helingen på alle planer. Og er især velegnet, når det er for smertefuldt at tale om sine traumer.
  • Behandling og forløsning af emotionelle udfordringer
  • Stress
  • At hjælpe kroppen tilbage i balance efter stress og traumatiske oplevelser
  • PTSD
  • Hjælper til at komme tilbage i kroppen og åbne op for velvære og flow

Behandlingen varer ca 1 time og er en kombination af primært ansigtszoneterapi og sekundært fodzoneterapi. 

Trods navnet Bipolar refleksterapi, så er det ikke en behandlingsform, som er målrettet bipolare lidelser. I stedet bruger Lone navnet bipolar, om behandlinger, der bearbejder både ansigt og fødder. Hvor hjerne og krop forbindes, hvilket er meget vigtigt i behandlingen af emotionelle problematikker.

Du kan læse mere om ansigts-refleksterapi og traume-refleksterapi her

traumeforløsning-og-traumerefleksterapi

Kontakt mig hvis du er i tvivl eller har brug for at høre mere

Er du i tvivl om hvilken hjælp, du har mest brug for, er du altid velkommen til uforpligtende at kontakte mig og høre mere.

Forløs selvkritik og styrk dit selvværd for 0 kr.

fra-selvkritik-til-selvvaerd

Du er også velkommen i min facebookgruppe Ro i krop og sind

Du er også velkommen i min gratis facebookgruppe, som hedder: Ro i krop og sind. Klik her eller på billedet nedenfor, for at komme  til gruppen.

Del på Facebook

Skriv et svar

Luk menu