Hos Josefine

Afslapning og velvære

Reflektsterapi er perfekt til dig der trænger til at slappe af i krop og sind, styrke kroppen, og udskifte anspændthed med velvære og flow.

 Refleksterapi kan bl.a. hjælpe:

• dig som har været igennem en svær eller stressende periode og trænger til at reparere det slid stressen har forårsaget

• dig, som blot trænger til at få slappet grundigt af og ladet batterierne op i en travl hverdag.

• dig som gerne vil styrke kroppen generelt eller specifikke funktioner, organer eller områder i kroppen eller hjernen igennem reflekszoner

• dig som døjer med inflammation, spændinger eller smerter i ansigtet eller i kroppen.

• dig som gerne vil have frisket ansigtet op på en naturlig, afslappende og behagelig måde

Jeg tilbyder også andre typer afspændende behandlinger på briksen: bl.a. reiki healing og stress release. Læs mere nedenfor om de forskellige behandlingsformer, der åbner for ro og velvære.

Ansigtszoneterapi-ansigtsrefleksterapi

Refleksterapi behandlinger der afspænder og skabe velvære:

Ansigtszoneterapi

egner sig super godt til afslapning og velvære. Det er faktisk den allermest afslappende behandling, jeg har lært. Mange overraskes over HVOR afslappende behandlingen er. Og det er slet ikke ualmindeligt at falde i søvn under behandlingen. Ansigtszoneterapi virker på hele kroppen via nervesystem og hjerne og er virker også rigtig godt på alle hjerne-og nerverelaterede problemer og på ansigtsspændinger m.m.

 

Fod-zoneterapi

er også en afslappende behandling, der skaber velvære i hele kroppen. Hvor ansigtszoneterapien virker på kroppen via nervesystem og hjerne, virker fod-zoneterapi på hele kroppen via kredsløbet. Fod-zoneterapi er super, hvis man har brug for at bygge energi op fx efter en stressende periode. Jeg har også gode resultater med at kombinere ca  1 time ansigtszoneterapi med ½ time fodzoneterapi til netop at styrke energien i hjernen og i kroppen. Kontraindikation: Ved operationer i hjertet eller historik med blodpropper gives ansigtszoneterapi i stedet for fod-zoneterapi pga den kredsløbstimulerende effekt, som fod-zoneterapi har.

 

Japansk lifting

er god til at løsne op i ansigtspændinger. Man kan vælge japansk lifting både for at få et friskere ansigtsudtryk og for at afstresse og afslappe både ansigt og krop. En lifting behandling varer fra ca. 1 time til 75 min afhængigt om man vil have basis-behandling eller en udvidet behandling. Og så kan lifting behandlingen kombineres med fx tibetansk nakkemassage for total wellness eller ansigtslymfedrænage, der hjælper yderligere til at fjerne væskeophobninger i ansigtet og også er en virkelig afslappende behandling. Og som noget nyt har du nu også mulighed for at lære at give dig selv en forkortet udgave af japansk lifting på ca 15-20 minutter. Klik her for at læse mere om denne mulighed for japansk selv-lifting

 

Korte behandlinger på ca 20 minutter, der kombineres med andre behandlinger:

Tibetansk nakkemassage afhjælper spændinger i nakke og skuldre. Behandlingen er samtidig en refleksterapi behandling, der bearbejder reflekszoner for hele kroppen placeret på kraniekant, nakke, skuldre og rygsøjle. Massagen varer ca. 20 min og kombineres ofte med ansigtszoneterapi, fodzoneterapi, japansk lifting eller stress release.

Ansigtslymfedrænage afstresser, afslapper og hjælper til at fjerne væskeophobninger i ansigtet. Behandlingen er meget meget blid og skaber ro og velvære i hele kroppen. Ansigtslymfedrænage kan fx også bruges mod stress, nerveinflammation i ansigtet og hovedpine især i kombination med ansigtszoneterapi. Lymfedrænagen varer ca 20 min og kombineres oftest med ansigtszoneterpi eller fod-zoneterapi

“Kære Josefine. Tusind tak for den skønne ansigtsmassage ♥. Det gjorde SÅ godt og i går havde jeg rigtig god energi og fik udrettet en masse. Tror jeg skal forkæle mig selv igen i januar. Knus Pernille “

Andre afspændende briks-behandlinger:

Reiki healing

Reiki healing er en behandling for sig. Den kan dog også kombineres med refleksterapi, åndedrætsterapi eller anden behandling afhængig af situationen og behovet. Ligesom refleksterapi skaber reiki healing indre ro, velvære og fremmer helingen i krop og sind.

Stress release - blid bindevævsmassage af ansigt, kranie og/eller af spændte områder i kroppen

Stress release er ikke en refleksterapi-metode. Metoden hjælper ligesom refleksterapi  til at skabe afslapning og velvære. Bare på en lidt anden måde: I stress release bruger jeg en meget blid massage-teknik til at løsne op i først og fremmest bindevæv. Når bindevævet bliver blødere kan muskelspændinger også lettere give slip. Bindevævs-massagen kan bruges på fx kæber, tindinger, kraniebund, nakke, skuldre, ryg, eller hvor du mærker, at anspændthed begrænser dit flow og velvære. Behandling med stress release kan sagtens stå alene, som en behandling der varer ca 1 time, eller det kan kombineres med fx ansigtszoneterapi, fod-zoneterapi eller tibetansk nakkemassage. 

Stress release kan også kombineres med åndedrætsterapi for at give mere plads til at et friere åndedræt, hvilket i sig selv er en stor kilde til afslapning og velvære.

Få mere velvære igennem kropsterapeutisk yoga

Som noget nyt tilbyder jeg også at supplere din briksbehandling med fx ½ times undervisning i kropsterapeutisk yoga, så du kan få inspiration til øvelser, du kan lave derhjemme. Som åbner endnu mere op for dit flow, ro og velvære. 

Ønsker du at kombinere en briksbehandling med yoga, så regn med ca. ½ time til yogaen afhængig af dit behov. Og så læg yderligere den tid til, du ønsker at ligge på briksen, når du booker din tid. 

Booker du en tid med yoga og briksbehandling, så skriv, det på, så jeg kan forberede både behandlerrummet og påklædningen til det 😉 Jeg plejer at starte med at give yoga undervisning, og bagefter give briksbehandlingen, så du kan slappe helt af til sidst på briksen. 

Du kan læse mere om kropsterapeutisk yoga her.

“Jeg havde det helt fantastisk bagefter (reiki healing og stress release) især psykisk og med meget bedre overblik på arbejde de følgende dage.

Trænger til mere af det ♥ Knus Pernille.” 

afslapning-og-velvære

Populære behandlingskombinationer til afslapning og velvære:

♦ Ca. ½ times fod-zoneterapi + 20 min ansigtslymfedrænage

♦ Ca 25 min fodzoneterapi + ca 25 min ansigtszoneterapi

♦ Ca 20 min tibetansk nakkemassage + ca. ½ time ansigtszoneterapi

♦ Ca ½ time ansigtszoneterapi + ca 20 min ansigtslymfedrænage

♦ Ca 50 min – 1 time japansk lifting + ca. 20 min tibetansk nakkemassage 

♦ Ca 50 min- 1 time japansk lifting + ca 20 min ansigtslymfedrænage

♦ Ca 20 min tibetansk nakkemassage + ca ½ time ansigtszoneterapi + ca 20 min ansigtslymfedrænage

♦ Ca 50 min – 1 time ansigtszoneterapi + 15 min – ½ times fod-zoneterapi

Tibetansk nakkemassage

Priser på behandlinger til afslapning og velvære:

Mulighed for rate-betaling af klippekort.

Priserne gælder fra 2/4 2024.

dit-beroligende-åndedræt-mikrokursus

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu