Hos Josefine

Afslapning og velvære

Reflektsterapi er perfekt til dig der trænger til at slappe af i krop og sind, styrke kroppen, og udskifte anspændthed med velvære og flow.

 Refleksterapi kan bl.a. hjælpe:

• dig som har været igennem en svær eller stressende periode og trænger til at reparere det slid stressen har forårsaget

• dig, som blot trænger til at få slappet grundigt af og ladet batterierne op i en travl hverdag.

• dig som gerne vil styrke kroppen generelt eller specifikke funktioner, organer eller områder i kroppen eller hjernen igennem reflekszoner

• dig som døjer med inflammation, spændinger eller smerter i ansigtet eller i kroppen.

• dig som gerne vil have frisket ansigtet op på en naturlig, afslappende og behagelig måde

Døjer du med vedvarende stress anbefaler jeg siden “stress og uro”

 

Ansigtszoneterapi-ansigtsrefleksterapi

Nedenfor kan du læse, hvordan de forskellige refleksterapi behandlinger kan hjælpe på afslapning og velvære. Klik på dem hver især for at læse mere om dem.

Ansigtszoneterapi egner sig super godt til afslapning og velvære. Det er faktisk den allermest afslappende behandling, jeg har lært. Mange overraskes over HVOR afslappende behandlingen er. Og det er slet ikke ualmindeligt at falde i søvn under behandlingen. Ansigtszoneterapi virker på hele kroppen via nervesystem og hjerne og er virker også rigtig godt på alle hjerne-og nerverelaterede problemer og på ansigtsspændinger m.m.

Fod-zoneterapi er også en afslappende behandling, der skaber velvære i hele kroppen. Hvor ansigtszoneterapien virker på kroppen via nervesystem og hjerne, virker fod-zoneterapi på hele kroppen via kredsløbet. Fod-zoneterapi er super, hvis man har brug for at bygge energi op fx efter en stressende periode. Jeg har også gode resultater med at kombinere ca  1 time ansigtszoneterapi med ½ time fodzoneterapi til netop at styrke energien i hjernen og i kroppen. Kontraindikation: Ved operationer i hjertet eller historik med blodpropper gives ansigtszoneterapi i stedet for fod-zoneterapi pga den kredsløbstimulerende effekt, som fod-zoneterapi har.

Japansk lifting er god til at løsne op i ansigtspændinger. Man kan vælge japansk lifting både for at få et friskere ansigtsudtryk og for at afstresse og afslappe både ansigt og krop. En lifting behandling varer fra ca. 1 time til 75 min afhængigt om man vil have basis-behandling eller en udvidet behandling. Og så kan lifting behandlingen kombineres med fx tibetansk nakkemassage for total wellness eller ansigtslymfedrænage, der hjælper yderligere til at fjerne væskeophobninger i ansigtet og også er en virkelig afslappende behandling.

 

Korte behandlinger på ca 20 minutter, der kombineres med andre refleksterapi behandlinger for den fulde effekt:

Tibetansk nakkemassage afhjælper spændinger i nakke og skuldre. Behandlingen er samtidig en refleksterapi behandling, der bearbejder reflekszoner for hele kroppen placeret på kraniekant, nakke, skuldre og rygsøjle. Massagen varer ca. 20 min og kombineres ofte med ansigtszoneterapi, fodzoneterapi eller japansk lifting.

Ansigtslymfedrænage afstresser, afslapper og hjælper til at fjerne væskeophobninger i ansigtet. Behandlingen er meget meget blid og skaber ro og velvære i hele kroppen. Ansigtslymfedrænage kan fx også bruges mod stress, nerveinflammation i ansigtet og hovedpine især i kombination med ansigtszoneterapi. Lymfedrænagen varer ca 20 min og kombineres oftest med andre refleksterapi behandlinger.

 Nedenfor kan du se eksempler på populære kombinationer til afslapning og velvære. Du kan få overblik over alle de behandlinger jeg tilbyder via dette link

Populære behandlingskombinationer til afslapning og velvære:

♦ Ca. ½ times fod-zoneterapi + 20 min ansigtslymfedrænage

♦ Ca 25 min fodzoneterapi + ca 25 min ansigtszoneterapi

♦ Ca 20 min tibetansk nakkemassage + ca. ½ time ansigtszoneterapi

♦ Ca ½ time ansigtszoneterapi + ca 20 min ansigtslymfedrænage

♦ Ca 50 min – 1 time japansk lifting + ca. 20 min tibetansk nakkemassage 

♦ Ca 50 min- 1 time japansk lifting + ca 20 min ansigtslymfedrænage

♦ Ca 20 min tibetansk nakkemassage + ca ½ time ansigtszoneterapi + ca 20 min ansigtslymfedrænage

♦ Ca 50 min – 1 time ansigtszoneterapi + 15 min – ½ times fod-zoneterapi

Tibetansk nakkemassage

Priser på behandlinger til afslapning og velvære:

Ved køb af klippekort til 5 behandlinger gives 5 % rabat, og ved køb af klippekort til 10 behandlinger gives 10% rabat. Mulighed for rate-betaling

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu