Hos Josefine

Fodrefleksterapi - zoneterapi fra sorensensistem

TKM Fod Refleksterapi behanding består af en base-behandling og nogle individuel udvalgte tillægsmetoder til klientens specifikke problem. Ved hver behandling stimuleres alle organer, ryg og bevægeapparat, lymfesystem, immunforsvar, hormonsystem, hjerne og samtlige meridianer. Ved tillægsmetoderne behandles så mere specifikt de individuelle sygdomme eller ubalancer. Det kan fx være hormonelle problemer, muskelspændinger og smerter, rygproblemer, inflammationer og betændelsestilstande, stress, astma og allergi etc.

TKM fodzoneterapi kan fx hjælpe på:

 • Fordøjelsesproblemer
 • Hormonelle problemer fx overgangsalder, stofskifte
 • Muskulære problemer, spændinger i nakke, skuldre etc
 • Rygproblemer og klemte nerver (praxis vertebralis)
 • Astma og allergi
 • Betændelses problemer
 • Træthed, stress
 • Træg udrensning
  i kombination med ansigtszoneterapi: hjerneskader
 • Og meget meget mere….

TMK fodzoneterapi behandling

En TKM fodzoneterapi behandling varer fra 1 time til 1½ time evt i kombination med fx ansigtszoneterapi.

Præcis hvor lang en behandling, der anbefales, er individuelt og afhængigt af hvad og hvor meget, der skal behandles.

Ved kroniske problemer anbefales et forløb med behandling én gang om ugen.

TKM fodzoneterapi kan suppleres med intensiv behandling af hjerneområder og funktioner (neuro-fodzoneterapi). Fx kan hjerneområderne relateret til interlekt, følelser, sindstilstand, sanser, motorik, sensitivitet, indlæring, hukommelse m.m. behandles med neuro-fodzoneterapi og ansigtszoneterapi.

TKM er en forkortelse for traditionel kinesisk (Chinese) medicin.

TKM fod-zoneterapi er baseret på viden om meridianer og deres relation til kroppens organer og funktioner. Meridianer er energibaner i kroppen, der fx kan stimuleres igennem akupunkturpunkter. Men de kan også stimuleres via TCM fod-zoneterapi – uden nåle! Der er fokus på at finde og behandle årsagen til de forskellige symptomer.

Denne TKM fod-zoneterapi fra sorensensistem er kombineret med tibetansk medicin fra 500 år F.Kr og er videreudviklet med moderne central nervesystem teori for diagnose og behandling. TCM fod-zoneterapi fra sorensensistem TM er en unik metode, der er afprøvet på tusindvis af mennesker igennem flere årtier.

Grundlæggeren af metoden, Lone Sørensen, var blandt de første uddannede zoneterapeuter i Danmark (fra 1978). Hun var desuden den første zoneterapeut i Argentina (fra 1988), hvor hun grundlagde 3 zoneterapi- skoler! I 2001 modtog hun, som den første zoneterapeut i verdenen 3 ærespriser fra verdenssundheds organisationen WHO for sit arbejde.

Tibetansk neuro fodzoneterapi / Praxis vertebralis

Tibetansk neuro-fodzoneterapi /Praxis vertebralis behandler rygsøjlens hvirvler, muskler og spinalnerver via foden for at opnå et frit flow af cerebrospinalvæsken i rygmarv og hjerne, da dette er en ubetinget forudsætning for vitalenergi og sundhed.

Med tibetansk neuro-fodzoneterapi (praxis vertebralis) er det muligt at korrigere kropsholdning, afhjælpe spændinger i rygmusklerne samt frigøre klemte nerver i rygsøjlen. Fra rygsøjlen undgår spinalnerver til alle organer, muskler og væv. En klemt nerve i rygsøjlen, bevirker nedsat forsyning og cirkulation til det pågældende væv, organ, muskler etc., på samme måde, som strålen fra en vandslange bliver svag, hvis der kommer et ´knæk´ på vandslangen. Derfor, når blokeringer i ryggen frigøres, opnås ikke kun bedre bevægelighed, frigørelse for den smerte, blokeringen forårsagede, man opnår også en bedring i kropsfunktion, organerne kan fungere bedre, når nerverne, der forsyner dem ikke er i klemme.

I Tibetansk neuro-fodzoneterapi er der også zoner til specifikke hjerneområder. En vigtig tillægsmetode i kombination med ansigtszoneterapi til behandling af neurologiske problemer og hjerneskader. Tibetansk neuro-fodzoneterapi varer ca 20 min. og kombineres sædvanligvis med ansigtszoneterapi eller en fuld fodzoneterapi-behandling eller tibetansk nakkezoneterapi. Behandlingen af ryggens reflekszoner på foden kan tillige kombineres med Spinal Release (ryg-behandling)

Video klippet viser noget af en praxis vertebralis behandling

Priser

 • Zoneterapi 1 time 550.-
 • Zoneterapi 5 x 1 time spar 7% 2550-
 • Zoneterapi 10 x 1 time - spar 12% 4800-

Mulighed for ratebetaling ved serie-behandlinger.

Mobilepay modtages

Yderligere information vedr betalingsmuligheder og ratebetaling finder du her

Har du spørgsmål og vil gerne høre mere, så kontakt mig endelig

Kontra-indikationer

Behandlingen af rygsøjlen på siden af foden; Praxis vertebralis, har ingen kontra-indikationer, og kan uden risiko anvendes alene eller sammen med fx ansigtszoneterapi. Behandlingen af organerne på fodsålen øger blodkredsløbet, så i tilfælde af risiko for blodpropper eller hvis man tager blodfortyndende medicin, bør man ikke behandles på fodsålen. Baggrunden for tibetansk fodzoneterapi (praxis vertebralis):

Tibetansk medicin har 2500 år bag sig og er en af de ældste medicinske systemer i verden. Praxis vertebralis (behandling af kroppen via rygsøjlen) har været kendt siden 460-377 år f.Kr. I år 5 grundlagde den tibetanske læge, Yhom Po, sammen med 5 andre læger, det første universitet med naturmedicin, hvor der også blev undervist i praxis vertebralis direkte på rygsøjlen.

Ved at følge hvor kroppens nerver ender på foden, lykkedes det for Lone Sørensen at finde en ryglinie på foden, der kunne behandles efter samme principper, som den tibetanske praxis vertebralis behandling, men ved at behandle på foden undgår man den risiko, som der er ved at behandle direkte på rygsøjlen. Endvidere udviklede hun en behandlingsteknik, hvor stimuleringen af de forskellige zoner, sker via nervesystemet

 

Luk menu