Hos Josefine

Om Josefine

Hej, jeg hedder Josefine

Det er en ære at få lov at hjælpe mennesker, der er udfordret til at finde hjem i sig selv og åbne op for den indre fred, glæde og kærlighed, som bor i vores kerne.

Det rører mig dybt, hver gang en klient smelter selvkritikken og mindreværdet, og åbner sit hjerte for selvkærlighed og heling.

Jeg har selv været udfordret på mange fronter i mit liv. Og jeg har den dybeste medfølelse med alle, der lige nu sidder i fysisk eller psykisk smerte og afsavn.

Da det så allermest håbløst ud i mit eget liv, hjalp det mig at tænke på, at der var en kærlig mening bagved, det jeg gennemlevede. At der var noget, som jeg havde brug for at lære. Eller rettere noget som jeg havde brug for at give plads til: Min sjæl.

At åbne op for min sjæl var en vigtig nøgle til at komme ud af den fastlåsthed og det fangehul, jeg følte, jeg var havnet i. Jeg vidste at alle de år, jeg brugte på at finde mig selv og hele også ville komme andre til gavn en skønne dag. Selvom jeg indrømmet ind i mellem tvivlede på, om jeg mon nogensinde nåede dertil i dette liv. For det virkede så uendelig fjernt og uopnåeligt, fra dér hvor jeg var befandt mig.

Jeg vidste, at det var meningen, at jeg på et tidspunkt skulle give mine erfaringer videre til andre. Når jeg havde fundet mig selv, var helet og glad igen….

Og det er dér, jeg er idag ♥

Og det er jeg dybt taknemmelig over ♥

Det var ikke et quick fix. Men en lang helings-rejse og en rejse hjem i mig selv. En rejse der har varet flere årtier. Og som stadig fortsætter… Men nu med meget mere glæde, lethed, flow, kærlighed, fred, taknemmelighed og tillid.

Nu er jeg ikke længere alene i mine udfordringer. Jeg er meget mere hjemme i min krop. Og jeg hører og mærker min sjæl. Det gør en verden til forskel.

Nedenfor kan du læse først en kort version og derefter en længere version af min helingsrejse og rejse hjem i mig selv.

Jeg vil elske også at hjælpe dig til at finde hjem i dig selv og åbne op for indre fred, glæde, flow, intuition og kærlighed

Min helings rejse i korte træk:

 • Jeg har døjet med kronisk trætheds syndrom, binyretræthed og udbrændthed siden jeg var ganske ung, og har endelig fundet en vej igennem det.
 • Min hverdag har været fyldt med kronisk stress, indre uro, angst, tankemylder og uønskede tanker. Jeg fandt løsninger på at komme fri af stressen, få ro i hovedet, ro og velvære i kroppen og fred og glæde i hjertet
 • Jeg har lidt af negativ selv-snak, mange bekymringer, lavt selvværd og afhængighed af andres mening om mig. Jo mere jeg landede i mig selv, lyttede til mine behov, lærte at støtte mig selv og åbne op for min sjæl, jo mere steg mit selvværd og følelsen af at hvile i mig selv. Jeg har lært at gennemskue bekymringstankerne, slippe dem og åbne op for tillid og indre ro.
 • Jeg har selv følt ensomhed, længsel efter mere kærlighed i mit liv. De første mange år af mit liv søgte jeg kærligheden udenfor mig selv og oplevede mange nederlag. Senere lærte jeg, at kilden til kærlighed bor inden i mig selv, og når jeg er opfyldt af kærlighed indefra smitter det af på mine relationer 
 • Jeg har i perioder døjet med meget invaliderende grad af hjerneinflammation. Heraf opstod min interesse for hjernen og hvad der kan hjælpe hjernen. Jeg har taget special kurser inden for styrkelse af hjernefunktioner og til at hjælpe børn og voksne med særlige behov og jeg har rigtig gode erfaringer med, hvordan ansigtszoneterapi kan hjælpe på hjernerelaterede udfordringer.
 • Min egen rejse fra ego til sjæl startede, da jeg var 21 år. Da jeg fik min første oplevelse af sjælefred og ubetinget kærlighed, vidste jeg knap nok, hvad det var, jeg havde åbnet op for. Det er en indre rejse fra at være fuldstændig identificeret med egoet og ikke vide, at jeg rummer mere end det. Til at opdage og åbne op for sjælen og gradvist slippe identifikationen med egoet. Til at hvile i sjælen og omfavne egoet med medfølelse og anerkendelse.

Nedenfor fortæller jeg mere om min egen helingsrejse, som også startede min rejse fra ego til sjæl. Min rejse fortæller, at det er muligt at rejse fra overvældende og langvarig krise til sjælefred og glæde og kærlighed, når vi åbner op, for hvem vi dybest set er ♥

Mine helings-odysée - den længere version

Mine fysiske udfordringer startede, da jeg var omtrent 16 år og fik psoriasis. Det fik jeg rimlig hurtig styr på igen, da jeg ændrede min kost til en overvejende vegetarisk kost og skar alt slik, sodavand, kage, pålæg m.m. væk.

Da jeg var omkring 30 år ændrede jeg kosten igen radikalt i modsat retning efter et kritisk stort vægttab. Jeg begyndte at spise kød og indtog meget animalske protein og fedt. Det havde en negativ effekt på min fordøjelse, hud, smerter og inflammation. Jeg blev dog hængende på kosten nogle år endnu, da jeg troede, det var afgørende for ikke at tabe mig i vægt. Først da jeg var 44 år opdagede jeg, at det var muligt at tage på i vægt på en plantebaseret kost og samtidig få mere energi og velvære og mindre inflammation.

Da jeg var 17 år fik jeg mononukleuose og året efter begyndte jeg at få tiltagende fordøjelsesproblemer, mere træthed og hyppigere infektioner. Da jeg blev 19 begyndte jeg at lide af kronisk træthed. 

Jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg var så træt hele tiden. Min bedstemor på 87 have mere energi end mig, da jeg var 20 år.

Jeg blev testet for både det ene og det andet. En alternativ behandler pegede på, at mononukleose godt kunne give kronisk træthed, efter den akutte infektion var overstået. Desuden var der mistanke om, at udslip fra mine kviksølvsamalgamer skabte helbredsmæssige problemer for mig. 

Det var begrænset hvad man vidste om at hele efter eftervirkningerne af en virus-infektion tilbage i begyndelsen af 90´erne. Jeg prøvede nogle kosttilskud og lidt kostændringer, men uden den store effekt. Det var faktisk først i 2016, hvor jeg stødte på den medicinske seers første bog og ændrede min kost endnu engang, at jeg fandt svar på mange af mine fysiske udfordringer, som jeg havde døjet med i årtier. Og endnu senere har åndedræts-arbejdet og en bedre iltning af min krop og hjerne, hjulpet mig til at hele endnu mere.

Som 19 årig begyndte jeg at få udskiftet mine kviksølvs-amalgamer. Men når man udskifter kviksølvs-amalgamer, kan det ikke undgås, at der kommer et udslip af tungmetaller. Og det skal kroppen jo også håndtere. Min krop var allerede belastet af kronisk virus-infektion/kronisk træthed. Og så gik vi for hurtigt frem i udskiftningen af amalgamer. Med det resultat at jeg faktisk fik det endnu værre. Jeg begyndte at få neurologiske symptomer og min krop blev stadig mere og mere belastet og stresset. Til sidst fik jeg også angst og panik anfald og måtte stoppe mit daværende jura-studie.

I flere år kæmpede jeg for at få mit helbred og mit liv tilbage. Men det var som om jeg ikke kunne finde nøglen, der kunne befri mig ud af mit fængsel af symptomer. Og bunden var ikke nået endnu…

Da jeg var 21 år eksploderede det i min indtil da værste krise efter en behandling, der forværrede alle mine symptomer voldsomt i månedsvis. Mit liv blev endnu engang vendt på hovedet.

Men lige dér midt i ruinerne fra mit smadrede liv, begyndte min rejse fra ego til sjæl.

Da jeg tog de første skridt, anede jeg slet ikke, at jeg faktisk har en sjæl! Jeg vidste ikke hvem jeg dybest set er…

Det gik op for mig, at mit hoved ikke havde løsningen, der kunne hjælpe mig ud af den uoverskuelige krise, jeg befandt mig i. Mine tanker kørte bare i ring i den samme fortvivlende suppedas.

Jeg havde et år forinden lært at meditere og fik den gode idé, at lade alle mine tanker passere i alle mine vågne timer i en periode, for at give plads til forhåbentlig mere intelligente input, end de samme fortvivlende tanker, der konstant kørte i ring. I flere dage lod jeg tankerne passere. Når jeg opdagede, at jeg var fulgt efter en tanke, stoppede jeg op og vendte min opmærksomhed tilbage til nuet og stilhed. 

At lade tankerne passere i dagevis skabte stilhed i sindet og åbnede op for, at jeg for første gang i mit sygdomsforløb kunne høre en blid stemme guide mig, selv når jeg var bange. Jeg kunne pludselig mærke en dyb indre fred og følelse af ikke at stå alene i mine udfordringer. Jeg fik for første gang en oplevelse af jeg rummede mere end mit bange, sårede og forvirrede ego. Og lige dér startede min rejse fra hoved til hjerte og fra ego til sjæl. Selvom jeg på det tidspunkt, ikke havde nogen reference eller noget navn på det jeg havde åbnet mig op for og fået et glimt af.

Nogle dage efter min første sjælskontakt, ville skæbnen, at det var tid for min daværende kæreste til at afslutte vores kæreste-forhold. Jeg vidste indeni, at jeg havde brug for kærlighed mere end nogensinde før. Hvis jeg lukkede mit hjerte nu i bitterhed eller lod mig overmande af sorg, så ville jeg dø. Så alvorligt følte jeg det: Jeg ville ikke kunne få luft, hvis jeg blev endnu mere blokeret i brystet, end jeg allerede var.

Igen lå der en gave og ventede på mig også i den krise. Jeg opdagede, at når jeg forblev i nuet, ikke dyrkede dramaet, og åbnede mit hjerte endnu mere, kunne jeg stadig mærke kærlighed. Jeg kunne stadig elske Universet og føle mig elsket af Universet. En ubetinget kærlighed flød igennem mig. En kærlighed som omfavnede mig, nærede og styrkede mig indefra. Det blev begyndelsen til at åbne mit hjerte stadig mere og mere for selvkærlighed, og for kærlighedens kilde, som er vores kerne, og som ikke er afhængig af andre mennesker eller omstændigheder.

Men der var stadig lang vej fra et par kosmiske glimt af sjælens fred og ubetinget kærlighed til at kunne LEVE det på daglig basis i medgang og modgang. Jeg blev stadig overvældet og adskillige gange lagt ned af helbredsmæssige udfordringer og af identifikationen med mit egos smerte i mange år frem.

Da jeg opdagede, at jeg har en sjæl, blev det i de kommende år stadig tydeligere, at det var meningen, at jeg skulle bruge den og blive ét med min sjæl.

Ikke bare tænke på min sjæl, drømme om den, læse om den, men få et direkte forhold til min sjæl. Tale med min sjæl, lytte til den, bede den om hjælp og lade den lede mit liv. Og blive ét med min sjæl, så meget som muligt. Det var ikke nogen hurtig eller let proces for mig. Jeg havde meget modstand, meget tvivl, mistillid, forvirring, uro, sorg, angst, længsel og frustration. Jeg havde store problemer med overhovedet at høre min sjæl, følte ikke jeg kunne finde ud af det. Jeg var jo ikke clairvoyant eller noget, så hvordan skulle jeg kunne finde ud af det… Jeg røg ned i et endnu dybere hul, fordi jeg følte jeg havde fået en opgave, der var større end jeg kunne løse.

Netop den proces kan jeg hjælpe dig igennem, så din proces ikke bliver så langtrukken, smertefuld, forvirrende og ensom, som min var. 

Jeg kan hjælpe dig med at vise, hvordan din sjælen taler til dig igennem kroppen, tanker, indsigter, hjertet og følelser. Og hvordan du kan skelne i mellem det der kommer fra egoet, og det der kommer fra sjælen. 

Fra stress og angst til udmattelse og hjerneinflammation

Da jeg var 28 år deltog jeg i et angst-forløb på en fobiskole. Her skulle jeg konfrontere min angst, så jeg kunne få mere af mit liv tilbage. Men de daglige konfrontationer, og al den adrenalin det triggede, gav bagslag: Jeg blev udbrændt. Min fordøjelse, som allerede var mærket af mange år med stress, gik helt i smadder. Jeg mistede min appetit og al mad føltes som en sten i maven. Jeg tabte mig kritisk meget i vægt. 

Og oveni alt det lukkede min hjerne ned. Det føltes som, at lyset lige pludselig var blevet slukket i min hjerne, så jeg ikke kunne tænke, læse eller andet kognitivt, som jeg plejede. Hver gang jeg forsøgte at følge en tanke eller læse, mærkede jeg en sammensnøring og et pres i hovedet, som om det hele krampede sig sammen. Og kroppen spændte også op som reaktion.

Jeg var i mit livs største krise, og jeg kunne overhovedet ikke bruge mit hoved til at finde ud af krisen. For mit hoved var lukket ned. På det tidspunkt vidste jeg ikke hvorfor, hvilket gjorde det hele endnu mere skræmmende. Først flere år efter de mørkeste år i mit liv, kunne jeg se, at det var pga langvarig hærgen fra stress hormoner, inflammation, manglende næringsstoffer, og en langt fra optimal iltning fra et stresset åndedræt, at jeg havde fået det så dårligt. 

Da hovedet ´slukkede,´ var jeg pludselig tvunget til at orientere mig på en anden måde en før. Jeg kunne heller ikke bruge positive tanker, visualiseringer, eller andet der krævede tankekraft. Det stressede også min hjerne på det tidspunkt. 

Det eneste jeg kunne bruge var min intuition og min tilstedeværelse i nuet. Når jeg brugte intuitionen og var til stede i nuet, mærkede jeg en indre åbning og lettelse i mine symptomer. Og så snart jeg forsøgte at gå tilbage i tænkehjernen, fik jeg det rigtig dårligt i lang tid efter. Det var den hårde måde at rejse fra hoved til hjerte. Og det var nogle meget hårde og smertefulde år psykisk og fysisk.

Gaven i krisen: Sjælskontakt, indre fred, kærlighed, glæde og heling af kroppen

Men intet er så slemt, at det ikke er godt for noget. Og den smerte, jeg gennemgik i de år, var ikke forgæves. For jeg lærte at åbne endnu mere op for min sjæl og få endnu mere tillid til den. Jeg lærte at bruge min intuition endnu mere og blive mere fortrolig med den. Jeg lærte at blive endnu mere tilstede i nuet og give endnu mere slip på tankestrømmen. Jeg blev presset til ikke at bruge mit hovedet så meget som før, og det skabte plads, til at min sjæl bedre kunne virke igennem mig. Jeg mærkede at jeg kunne finde fred i sjælen, selv når mit liv var kaos og lå i ruiner på det fysiske plan.

Trin for trin blev jeg guidet ud af det ´hul´ jeg befandt mig i. De svar og løsninger jeg havde søgt efter i årevis til at hele min krop, følelser og traumer begyndte gradvist at dukke frem. Og der kom mere og mere lys, håb og velvære ind i mit liv igen.

Vi holder aldrig op med at ekspandere i vores sjæl. Og jo mere jeg overgiver mig i tillid til mit sjæl, desto mere fred, glæde, tillid, taknemmelighed, velvære og flow mærker jeg. Meget mere end jeg nogensinde før har mærket i mit liv. 

Og det vil jeg også gerne hjælpe dig med at opnå; at lande i dig selv og i din sjæl med alt hvad det giver af fred, glæde, flow, kærlighed, meningsfuldhed og værdifuldhed.

Om-Josefine

Min helt store passion er at være nærværende i kroppen og i sjælen, og tillade hovedet at blive stille. Når hoved er i hvile er det meget lettere at fornemme intuition, og mærke betingelsesløs kærlighed og glæde.  Det er en tilstand af VÆREN, hvor jeg føler mig i allermest flow og harmoni med mig selv og hele universet.

Og det vil jeg også rigtig gerne hjælpe dig med, for livet bliver meget lettere og sjovere, når vi ikke længere sidder fast i bekymringer og negativ selvsnak, fra det jeg kalder small mind. Når small mind bliver stille, og vi lader hjertet være åbent kan betingelsesløst kærlighed flyde igennem os og nære både os selv og andre omkring os. Vi er nu åbne, for det jeg kalder for Big mind, eller sjælens lys, eller hvad der giver mest mening for dig at kalde det. 

At lade det lille sind blive stille og lytte til sit hjerte og intuition får dine vibrationer til at stige. Det åbner op for flow, boblende glæde, taknemmelighed, en følelse af at være kommet hjem i dig selv og en kærlighed, som er betingelsesløs. I dette felt ser du dig selv og andre udfra dit hjerte. Du er trådt ind i dit lys. Og kroppen fyldes med energi, velvære og lethed. Det er magisk, for lige før sad du måske i en følelse af træthed, tristhed og tyngde, og nu er det pist væk, bare fordi du skiftede fokus og trådte ind i dig selv…

Det er dette felt af betingelsesløst kærlighed, fred, glæde og flow, som jeg rigtig gerne vil vise dig og hjælpe dig ind i. Det findes inden i dig selv, og betingelsesløs kærlighed er efter min overbevisning det dybeste grundstof i universet.

“Du er et menneske som stråler og med kærlighed og rummelighed, omfavner dig selv og andre mennesker og heri viser en kærlig vej, der lyser op. Den vej viser du også for mig, og for det, er jeg meget taknemmelig.”

Hanne Lili Sol Wittus

Alle mine behandlinger og services fremmer indre ro, nærvær, flow og heling.

Behandlingerne hjælper til at skrue ned for tankestrømmen og skabe grounding, velvære og nærvær.

Næsten alle klienter jeg har behandlet fortæller mig, at de er overrasket over hvor afslappende behandlingen er.  De kommer ned i et dybere bevidsthedslag, hvor hjerne og krop falder helt til ro. Det er et af de særlige kendetegn ved mine behandlinger, som adskiller sig fra mange andre behandlingsformer.

Jeg har arbejdet med klienter siden 2009 og har igennem refleksterapien fået erfaring med mange forskellige problematikker. Fx stress, gigtsmerter, kæbe-nakke-skuldrespændinger,  nervesmerter, hovedpine, skoleproblemer, asperger,  koncentrationsproblemer og meget mere.

Mange vælger behandlingen for at afstresse, afspænde og føle mere velvære

Min behandlingsstil er blid, omsorgsfuld, nærværene og intuitiv.  Jeg bruger ikke hårde, smertefulde tryk i min behandling. Den virker alligevel meget dybt….

Flere har oplevet, at deres behov for medicin kan reduceres helt eller delvist med reflektsterapi-behandling – selvfølgelig altid i samråd med lægen.

“Jeg kan varmt anbefale Josefine. Hun er nærværende, omsorgsfuld og en dygtig behandler”

Lis 

Uddannelsesbaggrund

Uddannelsessteder:

 • Lone Sørensen /sorensensistem
 • Den Danske Zoneterapeut Skole, Herlev (ddz)
 • Center for Kropsbevidsthed
 • TKZ skolen: MMT af Henning Mørkeberg
 • Mygind Institute
 • Skolen for åndedræt ved Lotte Paarup, Den Intelligente Krop
 • Selvstudier i sundhed, selvudvikling m.m.
 • ´Livets skole´

Kurser og uddannelser:

 • Feb 2009: Japansk lifting kursus fra Lone Sørensen
 • Maj 2009: Eksamen i ansigtszoneterapi modul 1-4
 • Aug 2009: Hormon og fertilitetskursus. (Refleksterapi)
 • Jan 2010: Tibetansk nakkezoneterapi del 1+2
 • Mar 2010: Mor-baby-care- kursus
 • Apr 2010: Tibetansk nakkezoneterapi del 3.
 • Jun 2010: Hot stone massage kursus
 • Aug 2010: Øjenkursus (Refleksterapi)
 • Sept 2010: Påbegyndt Temprana Refleksterapi uddannelse
 • Dec 2010: Japansk lifting (Cosmofacial lifting) del 2
 • Dec 2010: Neuro fodzoneterapi del 1 (Praxis vertebralis)
 • Feb 2011: Stress release på Center for Kropsbevidsthed
 • Juni 2011: Neuro fodzoneterapi del 2 (hjernecentre)
 • Aug 2011: Spinal Release del 1
 • Nov 2012: Refleksterapi og patching (distancekursus)
 • Feb 2013: Patching og skønhed sorensensistem (distancekursus)
 • Sept 2013: TCM & Neuro fodzoneterapi
 • Okt 2013: Mørkeberg Muskel Terapi /MMT modul 1
 • Okt 2013: Ansigts Lymfedrænage v/Lone Sørensen
 • Nov 2013: Mørkeberg Muskel Terapi / MMT modul 2
 • Jan 2014: Mørkeberg Muskel Terapi / MMT modul 3
 • Apr 2014: Lone Sørensen webinar: Diabetes behandling
 • Apr 2014: Lone Sørensen webinar: Behandling af taleproblemer inkl. stammen
 • Maj 2014: Organ Release 1
 • Juli 2014: Børn med særlige behov kursus Lone Sørensen
 • Okt 2014: Certificeret Temprana Refleksterapeut fra sorensensistemTM
 • Dec 2014: Det nye 5. modul i ansigtszoneterapi
 • Aug 2017: Detox og graviditet med refleksterapi
 • Okt 2017: 14 dage Intuitive Cleanse med Muneeza Ahmed
 • Nov 2017- Feb 2018: 3 måneders Detox Mastery program med Muneeza Ahmed
 • Jan-juni 2019: Tankefeltterapi/EFT terapeutuddannelse 
 • Juli 2019: Lone Sørensen webinar: Stimulation af vagus nerven med refleksterapi.
 • Sept 2019: Certificeret EFT/tankefeltterapeut fra Mygind Institute
 • Okt 2019: Franklin Method: Breathing for Life 10 ugers online kursus med Eric Franklin
 • Hele 2020: Åndedrætsterapeut uddannelse ved Lotte Paarup
 • April 2020: Øvelser for fleksibel brystkasse og fleksibel lunger. Workshop med Eric Franklin
 • Jan 2021: Eksamineret åndedrætsterapeut gennem Skolen for åndedræt ved Lotte Paarup
 • Jan 2021: Traume Bipolar. 14 timers online kursus i behandling af traumer med refleksterapi undervist af Lone Sørensen
 • Feb-april 21: The Anatomy of your Cosmic Flow – online forløb med Masami Covey.

Livets skole det meste af mit liv med lektioner i intuition og sjælskontakt. Heling af traumer og svære følelser. Ro i sindet. Nærvær i nuet. Selvaccept og værdifuldhed. Flow i kroppen og i åndedrættet. Hele kronisk træthed, sænke inflammation og spændinger med mere….

Luk menu