Hos Josefine

Om Josefine

Hej, jeg hedder Josefine

Jeg kan hjælpe:

 • Dig, der er ramt af stress, indre uro, anspændthed og angst
 • Dig, der lider af tankemylder, negativ selvsnak og andre ubehagelige tanker
 • Dig, der gerne vil blive bedre til at mærke dine behov og handle på dem med en god følelse
 • Dig, der savner at kunne leve fra dit hjerte i harmoni med din sjæl
 • Dig, der godt kunne tænke dig at føle mere kærlighed i dig selv, til dig selv og i dine relationer

Jeg kan hjælpe dig, fordi jeg selv kender til det og har fundet en vej igennem:

 • Jeg har døjet med kronisk træthed, binyretræthed og udbrændthed siden jeg var ganske ung, og har endelig fundet en vej igennem det.
 • Min hverdag har været fyldt med kronisk stress, indre uro, angst, tankemylder og uønskede tanker. Jeg fandt løsninger på at komme fri af stressen, få ro i hovedet, ro og velvære i kroppen og fred og glæde i hjertet
 • Jeg har lidt af negativ selv-snak, mange bekymringer, lavt selvværd og afhængighed af andres mening om mig. Jo mere jeg landede i mig selv, lyttede til mine behov, lærte at støtte mig selv og åbne op for min sjæl, jo mere steg mit selvværd og følelsen af at hvile i mig selv. Jeg har lært at gennemskue bekymringstankerne, slippe dem og åbne op for tillid og indre ro.
 •  Jeg har selv følt ensomhed, længsel efter mere kærlighed i mit liv. De første mange år af mit liv søgte jeg kærligheden udenfor mig selv og oplevede mange nederlag. Senere lærte jeg, at kilden til kærlighed bor inden i mig selv, og når jeg er opfyldt af kærlighed indefra smitter det af på mine relationer 
 • Jeg har i perioder døjet med meget invaliderende grad af hjerneinflammation. Heraf opstod min interesse for hjernen og hvad der kan hjælpe hjernen. Jeg har taget special kurser inden for styrkelse af hjernefunktioner og til at hjælpe børn og voksne med særlige behov og jeg har rigtig gode erfaringer med, hvordan ansigtszoneterapi kan hjælpe på hjernerelaterede udfordringer.

Jeg har igennem mange år søgt efter svar og løsninger på mine egne udfordringer. Jeg har måttet gå mange omveje før de svar jeg søgte begyndte at dukke op én efter én.

Jeg kan tilbyde den hjælp og sparring, jeg selv savnede på min rejse, så du ikke behøver, at gå alle de omveje jeg selv måtte gå for at finde indre ro i krop og sjæl.

“Du er et menneske som stråler og med kærlighed og rummelighed, omfavner dig selv og andre mennesker og heri viser en kærlig vej, der lyser op. Den vej viser du også for mig, og for det, er jeg meget taknemmelig.”

Hanne Lili Sol Wittus

Min helt store passion er at være nærværende i kroppen og i sjælen, og tillade hovedet at blive stille. Når hoved er i hvile er det meget lettere at fornemme intuition, og mærke betingelsesløs kærlighed og glæde.  Det er en tilstand af VÆREN, hvor jeg føler mig i allermest flow og harmoni med mig selv og hele universet.

Og det vil jeg også rigtig gerne hjælpe dig med, for livet bliver meget lettere og sjovere, når vi ikke længere sidder fast i bekymringer og negativ selvsnak fra det jeg kalder small mind. Når small mind bliver stille og vi lader hjertet være åbent kan betingelsesløst kærlighed flyde igennem os og nære både os selv og andre omkring os. Vi er nu åbne for det jeg kalder for Big mind, eller sjælens lys, eller hvad der giver mest mening for dig at kalde det. 

At lade det lille sind blive stille og lytte til sit hjerte og intuition får dine vibrationer til at stige. Det åbner op for flow, boblende glæde, taknemmelighed, en følelse af at være kommet hjem i dig selv og en kærlighed, som er betingelsesløs. I dette felt ser du dig selv og andre udfra dit hjerte. Du er trådt ind i dit lys. Og kroppen fyldes med energi, velvære og lethed. Det er magisk, for lige før sad du måske i en følelse af træthed, tristhed og tyngde og nu er det pist væk, bare fordi du skiftede fokus og trådte ind i dig selv…

Det er dette felt af betingelsesløst kærlighed, fred, glæde og flow, som jeg rigtig gerne vil vise dig og hjælpe dig ind i. Det findes inden i dig selv, og betingelsesløs kærlighed er efter min overbevisning det dybeste grundstof i universet.

Fra hoved til hjerte

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig til at finde indre ro, heling, velvære og selvkærlighed

 • Jeg hjælper dig til at komme mere hjem i dig selv. At komme ud af bekymringer, tanker der kører i ring, negativ selvsnak og ind i din sjæl, hvor du kan hente trøst og kærlighed, indsigt, forståelse og mening med dine udfordringer. 
 • At komme ud af hovedet er ikke ensbetydende med at du så aldrig kan bruge hovedet igen. Faktisk kan du bedre bruge hovedet i de situationer det er nødvendigt, når det ikke kører på autopilot hele tiden. Dit hoved kan mange nyttige ting, men når det handler om, hvad der er det rigtige for dig helt ind i sjælen, hvordan du heler, og hvordan du får dit hjerte til at danse af glæde, så er hovedet ikke den rette at spørge om vej… Jeg lærer dig at lytte til din krop, dit hjerte og give plads til intuition og inspiration.
 • Du bliver mere grounded, når du er nærværende i kroppen og ikke bare lever oppe i hovedet i alle dine vågne timer. Hvis det er svært at være tilstede i kroppen pga ubehag, svære følelser, spændinger og indre modstand kan jeg hjælpe dig med at kunne rumme det der er. Og når du kan det; så begynder det at forvandle sig… 
 • Jeg hjælper dig til at åbne dig for kilden til kærlighed, som ikke er afhængig af dine relationer, men af hvor meget du tør åbne dit hjerte. Når du er opfyldt af kærlighed, vil andre mennesker blive endnu mere tiltrukket af din høje vibration og dit lys. Du vil få endnu mere kærlighed tilbage fra andre, når du selv er opfyldt indefra.
 • Når du giver dig den samme kærlige omsorg, som du ville give et barn du passer på vokser dit selvværd. 
 • Og når du lærer at respektere dine behov og have det godt med at sige til og fra, vokser dit selvværd.
 • Og når du opdager hvor magisk og fantastisk du er, og gennemskuer sindets negative selvsnak, vokser dit selvværd.
 • Jo mere du slipper negativ selv-snak, støtter dig selv og forløser frosne følelser og traumer, jo mere vokser glæden, freden og kærligheden i dig.
 • Jeg har en unik evne til at hjælpe mennesker med at opløse indre skygger, konflikter og spændinger igennem kærlighed og nærvær. Alle udfordringer, symptomer og begrænsninger er en mulighed for at vokse i kærlighed og nærvær. Kærlighed og nærvær hjælper os til at hele.

Føler du dig urolig, presset, nervøs eller utilstrækkelig og bare ikke god nok?

Og længes du efter indre fred, at hvile i dig selv og mærke kærlighed til dig selv i alle situationer?

Få min hjælp i en gratis og uforpligtende sparrings-samtale!

“Tusind tak for forløbet hos dig, hvor jeg har fået nye indsigter og en grounding i mig selv, således at jeg er rolig, skarp og positiv i forhold til hvad fremtiden måtte bringe.”

Pernille

Alle mine behandlinger og services fremmer indre ro, nærvær, flow og heling.

Behandlingerne hjælper til at skrue ned for tankestrømmen og skabe grounding, velvære og nærvær.

Næsten alle klienter jeg har behandlet fortæller mig, at de er overrasket over hvor afslappende behandlingen er.  De kommer ned i et dybere bevidsthedslag, hvor hjerne og krop falder helt til ro. Det er et af de særlige kendetegn ved mine behandlinger som adskiller sig fra mange andre behandlingsformer.

Jeg har arbejdet med klienter siden 2009 og har igennem refleksterapien fået erfaring med mange forskellige problematikker. Fx stress, gigtsmerter, kæbe-nakke-skuldrespændinger,  nervesmerter, hovedpine, skoleproblemer, asperger,  koncentrationsproblemer og meget mere.

Mange vælger behandlingen for at afstresse, afspænde og føle mere velvære

Senere har jeg uddannet mig til tankefeltterapeut for også  at arbejde med tanker og følelser. Jeg har en masse erfaring fra mit eget liv omkring heling af følelser, traumer, finde ro i sindet og åbne op for sjælsbevidsthed. Og nu er tid til at jeg i større grad deler det i mit arbejde, så flere kan få glæde af det.

Fra 2020 er jeg ved at uddanne mig til åndedrætsterapeut, for endnu bedre at kunne hjælpe med at få indre ro på alle planer og mere energi og flow.

Min behandlingsstil er blid, omsorgsfuld, nærværene og intuitiv.  Jeg bruger ikke hårde, smertefulde tryk i min behandling. Den virker alligevel meget dybt….

Flere har oplevet, at deres behov for medicin kan reduceres helt eller delvist med reflektsterapi-behandling – selvfølgelig altid i samråd med lægen.

“Jeg kan varmt anbefale Josefine. Hun er nærværende, omsorgsfuld og en dygtig behandler”

Lis Birthe Kristine Jensen

Om-Josefine

Mere om Josefine...

Jeg har altid elsket at gøre en forskel i andre menneskers liv.

Jeg har i mange år interesseret mig for naturlige veje til balance og heling både fysisk og sjæleligt.

Interessen for heling startede allerede i 1988, da jeg fik et voldsomt udbrud af psoriasis. Jeg ændrede min kost fra den ene dag til den anden og oplevede meget hurtig stor bedring ikke bare af psoriasis, men også af mine teenage-bumser! Win-win 🙂 Jeg opdagede, at jeg kunne holde psoriasien i skak igennem kosten.

Senere fik jeg andre endnu større og ligefrem invaliderende udfordringer, som jeg i mange år søgte svar og løsninger på. Efter mange års søgen, begyndte jeg endelig at finde svar og løsninger på mine udfordringer, én efter én. Det har givet mig en masse viden og erfaring, jeg kan trække på, hvor det er relevant.

Jeg er ambitiøs, når det kommer til heling af såvel fysiske som sjælelige udfordringer. Jeg har lært fra mit eget liv aldrig at give op – selv når det så håbløst ud.

Kroppen besidder en imponerende evne til at helbrede sig selv, hvis den får de rette betingelser for det. Kroppen påvirkes af vores følelser og sindstilstand. Den påvirkes af vores åndedræt og den mad vi spiser. Med refleksterapien kan vi også afstresse kroppen og styrke specifikke områder.

Vi kan vælge kun at fokusere på fx det spirituelle, det følesesmæssige, kun behandlinger eller kun kosten og åndedrættet. Min erfaring er dog, at vi kan nå meget længere ved at arbejde med os selv på alle planer. Jeg kan hjælpe dig fra forskellige vinkler alt efter din situation og dit behov.

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig og høre nærmere

Du er også velkommen til at tage et kig på min blog og lade dig inspirere til mere indre fred og selv-kærlighed

Uddannelsesbaggrund

Uddannelsessteder:

 • Lone Sørensen /sorensensistem
 • Den Danske Zoneterapeut Skole, Herlev (ddz)
 • Center for Kropsbevidsthed
 • TKZ skolen: MMT af Henning Mørkeberg
 • Mygind Institute
 • Den Intelligente Krop ved Lotte Paarup
 • Selvstudier i sundhed, selvudvikling m.m.
 • ´Livets skole´

Kurser og uddannelser:

 • Feb 2009: Japansk lifting kursus fra Lone Sørensen
 • Maj 2009: Eksamen i ansigtszoneterapi modul 1-4
 • Aug 2009: Hormon og fertilitetskursus. (Refleksterapi)
 • Jan 2010: Tibetansk nakkezoneterapi del 1+2
 • Mar 2010: Mor-baby-care- kursus
 • Apr 2010: Tibetansk nakkezoneterapi del 3.
 • Jun 2010: Hot stone massage kursus
 • Aug 2010: Øjenkursus (Refleksterapi)
 • Sept 2010: Påbegyndt Temprana Refleksterapi uddannelse
 • Dec 2010: Japansk lifting (Cosmofacial lifting) del 2
 • Dec 2010: Neuro fodzoneterapi del 1 (Praxis vertebralis)
 • Feb 2011: Stress release på Center for Kropsbevidsthed
 • Juni 2011: Neuro fodzoneterapi del 2 (hjernecentre)
 • Aug 2011: Spinal Release del 1
 • Nov 2012: Refleksterapi og patching (distancekursus)
 • Feb 2013: Patching og skønhed sorensensistem (distancekursus)
 • Sept 2013: TCM & Neuro fodzoneterapi
 • Okt 2013: Mørkeberg Muskel Terapi /MMT modul 1
 • Okt 2013: Ansigts Lymfedrænage v/Lone Sørensen
 • Nov 2013: Mørkeberg Muskel Terapi / MMT modul 2
 • Jan 2014: Mørkeberg Muskel Terapi / MMT modul 3
 • Apr 2014: Lone Sørensen webinar: Diabetes behandling
 • Apr 2014: Lone Sørensen webinar: Behandling af taleproblemer inkl. stammen
 • Maj 2014: Organ Release 1
 • Juli 2014: Børn med særlige behov kursus Lone Sørensen
 • Okt 2014: Certificeret Temprana Refleksterapeut fra sorensensistemTM
 • Dec 2014: Det nye 5. modul i ansigtszoneterapi
 • Aug 2017: Detox og graviditet med refleksterapi
 • Okt 2017: 14 dage Intuitive Cleanse med Muneeza Ahmed
 • Nov 2017- Feb 2018: 3 måneders Detox Mastery program med Muneeza Ahmed
 • Jan-juni 2019: Tankefeltterapi/EFT terapeutuddannelse 
 • Juli 2019: Lone Sørensen webinar: Stimulation af vagus nerven med refleksterapi.
 • Sept 2019: Certificeret EFT/tankefeltterapeut fra Mygind Institute
 • Okt 2019: Franklin Method: Breathing for Life online kursus
 • Hele 2020: Åndedrætsterapeut uddannelse ved Lotte Paarup
 • April 2020: Øvelser for fleksibel brystkasse og fleksibel lunger webinar med Eric Franklin
 • Livets skole det meste af mit liv med lektioner i at styrke kroppen, hele kronisk træthed, sænke inflammation og spændinger, forløse svære følelser, tillid til livet, kærlighed og selvaccept, Væren, intuition og meget mere….
Luk menu