Hos Josefine

Om Josefine

Hej, jeg hedder Josefine

Jeg elsker at hjælpe mennesker med at få det bedre, hvad enten det er fysisk, følelsesmæssigt eller sjæleligt. 

Jeg har efterhånden samlet en hel del redskaber, behandlingsformer og erfaringer, der kan hjælpe med at hele og få mere flow på flere planer.

Jeg har selv været udfordret på mange fronter i mit liv. Og jeg har den dybeste medfølelse med alle, der lige nu sidder i fysisk eller psykisk smerte og afsavn.

At åbne op for min sjæl var en vigtig nøgle til at komme ud af den fastlåsthed og det fangehul, jeg følte, jeg var havnet i. Der var flere nøgler der hjalp mig videre både fysisk og følelsesmæssigt. Erfaringer som jeg glædeligt deler ud af, hvor det er relevant og ønsket.

I mange år søgte jeg hid og did efter svar og løsninger, uden at det rykkede særligt meget. Jeg startede ´min helings-odyssé´  med at ville hele mine fysiske problematikker, men opdagede efterhånden, at min rejse handlede om mere end det. Den handlede også om at opdage, hvem jeg er i min kerne og at blive ét med min sjæl. 

Nedenfor kan du læse om min helingsrejse i korte træk.

Længere nede på siden deler jeg en længere version af min rejse hjem i mig selv og min rejse fra at være styret af hovedet til at leve fra sjælen.

Jeg vil elske også at hjælpe dig til at få det bedre i dig selv og med dig selv. ♥

Om-Josefine

Min helings rejse og rejse hjem i mig selv i korte træk:

 • Jeg har døjet med kronisk trætheds syndrom, binyretræthed og udbrændthed siden jeg var ganske ung, og har endelig fundet en vej igennem det.
 • Min hverdag har været fyldt med kronisk stress, indre uro, angst, tankemylder og uønskede tanker. Jeg fandt løsninger på at komme fri af stressen, få ro i hovedet, ro og velvære i kroppen og fred og glæde i hjertet
 • Jeg har lidt af negativ selv-snak, mange bekymringer, lavt selvværd og afhængighed af andres mening om mig. Jo mere jeg landede i mig selv, lyttede til mine behov, lærte at støtte mig selv og åbne op for min sjæl, jo mere steg mit selvværd og følelsen af at hvile i mig selv. Jeg har lært at gennemskue bekymringstankerne, slippe dem og åbne op for tillid og indre ro.
 • Jeg har selv følt ensomhed, længsel efter mere kærlighed i mit liv. De første mange år af mit liv søgte jeg kærligheden udenfor mig selv og oplevede mange nederlag. Senere lærte jeg, at kilden til kærlighed bor inden i mig selv, og når jeg er opfyldt af kærlighed indefra smitter det af på mine relationer 
 • Jeg har i perioder døjet med meget invaliderende grad af hjerneinflammation. Heraf opstod min interesse for hjernen og hvad der kan hjælpe hjernen. Jeg har taget special kurser inden for styrkelse af hjernefunktioner og til at hjælpe børn og voksne med særlige behov og jeg har rigtig gode erfaringer med, hvordan ansigtszoneterapi kan hjælpe på hjernerelaterede udfordringer.
 • Min egen rejse fra ego til sjæl startede, da jeg var 21 år. Da jeg fik min første oplevelse af sjælefred og ubetinget kærlighed, vidste jeg knap nok, hvad det var, jeg havde åbnet op for. Det er en indre rejse fra at være fuldstændig identificeret med egoet og ikke vide, at jeg rummer mere end det. Til at opdage og åbne op for sjælen og gradvist slippe identifikationen med egoet. Til at hvile i sjælen og omfavne egoet med medfølelse og anerkendelse.

Min helt store passion:

Min helt store passion er at være nærværende i kroppen og i sjælen, og tillade hovedet at blive stille. Når hoved er i hvile er det meget lettere at fornemme intuition, og mærke betingelsesløs kærlighed og glæde.  Det er en tilstand af VÆREN, hvor jeg føler mig i allermest flow og harmoni med mig selv og hele universet.

Og det vil jeg også rigtig gerne hjælpe dig med, for livet bliver meget lettere og sjovere, når vi ikke længere sidder fast i bekymringer og negativ selvsnak, fra det jeg kalder small mind. Når small mind bliver stille, og vi lader hjertet være åbent kan betingelsesløst kærlighed flyde igennem os og nære både os selv og andre omkring os. Vi er nu åbne, for det jeg kalder for Big mind, eller sjælens lys, eller hvad der giver mest mening for dig at kalde det. 

At lade det lille sind blive stille og lytte til sit hjerte og intuition får dine vibrationer til at stige. Det åbner op for flow, boblende glæde, taknemmelighed, en følelse af at være kommet hjem i dig selv og en kærlighed, som er betingelsesløs. I dette felt ser du dig selv og andre udfra dit hjerte. Du er trådt ind i dit lys. Og kroppen fyldes med energi, velvære og lethed. Det er magisk, for lige før sad du måske i en følelse af træthed, tristhed og tyngde, og nu er det pist væk, bare fordi du skiftede fokus og trådte ind i dig selv…

Det er dette felt af betingelsesløst kærlighed, fred, glæde og flow, som jeg rigtig gerne vil vise dig og hjælpe dig ind i. Det findes inden i dig selv, og betingelsesløs kærlighed er efter min overbevisning det dybeste grundstof i universet.

Længere nede på siden fortæller jeg mere om min egen rejse fra krise til sjælefred og fra hoved til sjæl. ♥

“Du er et menneske som stråler og med kærlighed og rummelighed, omfavner dig selv og andre mennesker og heri viser en kærlig vej, der lyser op. Den vej viser du også for mig, og for det, er jeg meget taknemmelig.”

Hanne Lili Sol Wittus

Alle mine behandlinger og services fremmer indre ro, nærvær, flow og heling.

Behandlingerne hjælper til at skrue ned for tankestrømmen og skabe grounding, velvære og nærvær.

Næsten alle klienter jeg har behandlet fortæller mig, at de er overrasket over hvor afslappende behandlingen er.  De kommer ned i et dybere bevidsthedslag, hvor hjerne og krop falder helt til ro. Det er et af de særlige kendetegn ved mine behandlinger, som adskiller sig fra mange andre behandlingsformer.

Jeg har arbejdet med klienter siden 2009 og har igennem refleksterapien fået erfaring med mange forskellige problematikker. Fx stress, gigtsmerter, kæbe-nakke-skuldrespændinger,  nervesmerter, hovedpine, skoleproblemer, asperger,  koncentrationsproblemer og meget mere.

Mange vælger behandlingen for at afstresse, afspænde og føle mere velvære

Min behandlingsstil er blid, omsorgsfuld, nærværene og intuitiv.  Jeg bruger ikke hårde, smertefulde tryk i min behandling. Den virker alligevel meget dybt….

Flere har oplevet, at deres behov for medicin kan reduceres helt eller delvist med reflektsterapi-behandling – selvfølgelig altid i samråd med lægen.

“Jeg kan varmt anbefale Josefine. Hun er nærværende, omsorgsfuld og en dygtig behandler”

Lis 

Min rejse fra krise til sjælefred og fra hoved til sjæl

Sammenbruddet:

Allerede som 19 årig begynder jeg at lide af kronisk træthed. Jeg er ellers et rigtigt godt sted i mit liv. Jeg har fået en flot studentereksamen, har en sød kæreste, dejlige venner og alle døre er åbne både socialt og uddannelsesmæssigt. Men ikke desto mindre døjer jeg med en uforklarlig udmattelse, der varer ved. Og indenfor et år kommer flere symptomer til:

 • Kviksølvsforgiftning
 • Kronisk stress
 • Angst og panikangst
 • Mystisk trykken i hovedet
 • Konstant anspændthed
 • Uro
 • Tankemylder
 • Svimmelhed
 • Inflammerede kranienerver
 • Kroniske kæbespændinger
 • Uvirkelighedsfølelser

Mit studie og mit liv bliver sat på pause. Og pludselig bliver det svært bare at VÆRE. Og det som jeg før nød, bliver nu angstfyldt og kamp for overlevelse. En lang søgen efter heling begynder. Men intet synes at give mig min fred, energi eller balance tilbage. Og symptomerne bliver langt værre endnu, før de svar jeg søger, begynder at dukke frem mange år senere…

På dette tidspunkt er min lykke 100% afhængig af mine omstændigheder, mit helbred og mine relationer. Jeg kæmper ikke bare for at hele og få mit gamle liv tilbage. Jeg kæmper også for at blive forstået, accepteret og elsket. Og ofte bliver jeg skuffet og føler det modsatte af det, jeg havde håbet på.

Jeg har endnu ikke opdaget den del af min bevidsthed, min sjæl, som ikke er i smerte. Jeg identificerer mig 100% med den del af mig som er såret, udfordret og lider.

Bombet tilbage til stenalderen...

Ca 1½ år efter mit sammenbrud var jeg havnet i en endnu værre helbredskrise. Det tabte terræn, jeg siden sammenbruddet havde kæmpet for at vinde tilbage blev med ét tabt igen og jeg følte mig slået tilbage til stenalderen!

Alt smuldrede i mit liv. Mit forhold, mit håb, ja bare det at kunne synke min mad og gå en tur blev nu også problematisk. 

Heldigvis gik det op for mig, at mit hoved ikke havde de svar og løsninger, der kunne hjælpe mig ud af krisen. Det var de samme fortvivlende tanker, der kørte i ring, og jeg vidste at ingen af dem bar løsningen i sig.

Jeg havde lært at meditere et år forinden. Og nu fik jeg brug for det meditationen havde lært mig; nemlig at lade mine tanker passere uden at gribe fat i dem.

I flere dage lod jeg tankerne passere i alle mine vågne timer, og hele tiden vende opmærksomheden tilbage til nuet. Jeg håbede. det kunne give mere ro i sindet og åbne min bevidsthed for en løsning, som kunne hjælpe mig videre.

Det stille sinds velsignelser og første glimt af sjælsbevidsthed:

 • At lade tankerne passere i dagevis skabte stilhed i sindet og åbnede op for, at jeg for første gang i mit sygdomsforløb kunne høre en blid stemme guide mig, selv når jeg var bange.
 • Jeg kunne pludselig mærke en dyb indre fred og følelse af ikke at stå alene i mine udfordringer.
 • Jeg fik for første gang en oplevelse af jeg rummede mere end mit bange, sårede og forvirrede ego.
 • Og lige dér startede min rejse fra hoved til hjerte og fra ego til sjæl. Selvom jeg på det tidspunkt, ikke havde nogen reference eller noget navn på det jeg havde åbnet mig op for og fået et glimt af.

Kærlighedens kilde bor indeni. Wauw en opdagelse:

Nogle dage efter min første sjælskontakt, ville skæbnen, at det var tid for min daværende kæreste til at afslutte vores kæreste-forhold. Jeg vidste indeni, at jeg havde brug for kærlighed mere end nogensinde før. Hvis jeg lukkede mit hjerte nu i bitterhed eller lod mig overmande af sorg, så ville jeg dø. Så alvorligt følte jeg det: Jeg ville ikke kunne få luft, hvis jeg blev endnu mere blokeret i brystet, end jeg allerede var.

Igen lå der en gave og ventede på mig også i den krise. Jeg opdagede, at når jeg forblev i nuet, ikke dyrkede dramaet, og åbnede mit hjerte endnu mere, kunne jeg stadig mærke kærlighed. Jeg kunne stadig elske Universet og føle mig elsket af Universet. En ubetinget kærlighed flød igennem mig. En kærlighed som omfavnede mig, nærede og styrkede mig indefra.

Jeg blev forbavset over min opdagelse og erfaring; hvorfor var der ingen kærlighedsfilm, der havde fortalt om denne kilde indeni? Jeg havde vitterligt troet hele mit liv op til det tidspunkt, at kærlighed kun var noget jeg kunne få, når nogen valgte at elske mig. Ikke at jeg selv indeholdte kilden og selv kunne åbne op for den. Wauw sikke meget lidelse og drama jeg kunne have sparet mig selv før, hvis jeg havde vidst det allerede i min skoletid!

Det blev begyndelsen til at åbne mit hjerte stadig mere og mere for selvkærlighed, og for kærlighedens kilde, som er vores kerne, og som ikke er afhængig af andre mennesker eller omstændigheder.

Men der var stadig lang vej fra et par kosmiske glimt af sjælens fred og ubetinget kærlighed til at kunne LEVE det på daglig basis i medgang og modgang. Jeg blev stadig overvældet og adskillige gange lagt ned af helbredsmæssige udfordringer og af identifikationen med mit egos smerte i mange år frem.

Jeg hørte mit hoved i stedet for min sjæl:

Jeg har altid været en person, der har tænkt meget. Levet fra mit hoved. Prøvede at regne den ud og spekulere mig frem til hvad jeg skulle gøre hvor, hvornår og hvordan for at få det bedste resultat. Og bekymrede mig om alt det jeg ønskede at undgå, fordi jeg ubevidst troede, at bekymringerne også hjalp mig.

Og selvom jeg havde oplevet hvor stor og positiv effekt det havde at slippe tankerne, levede jeg det ikke endnu. Jeg levede stadig fra tænkehjernen…

Jeg havde stadig helbredsproblemer, angst og andre udfordringer, og jeg blev mere og mere ulykkelig over, at jeg ikke kunne finde en vej ud af det. Jeg læste spirituelle bøger om min sjæl / mit højere selv og den anden side, og det trøstede mig at det fandtes. Men det løste bare ikke de problemer, jeg sad i. Jeg følte mig stadig lige fortabt og sårbar når jeg vendte blikket fra bogen tilbage til mit liv.

Jeg fik en session hos en klarhører, for at høre hvad pokker det var, jeg havde signede op til i dette liv, og hvordan jeg kunne komme videre.

Budskabet var klart; Jeg skulle  få et forhold til min sjæl; tale med min sjæl og bruge min sjæl i stedet for kun at leve fra  hovedet. Jeg skulle blive ét med min sjæl. Det var én af mine helt store livsopgaver,  jeg havde valgt for dette liv, og det som, ville udfri mig, og gøre dig lykkelig igen. 

Men jeg blev faktisk endnu mere deprimeret. For jeg kunne ikke finde ud af at skabe den sjælskontakt, der skulle hjælpe mig videre. Det eneste jeg hørte var mit sårede ego, der blev mere og mere ulykkelig. Og nu virkede det hele endnu mere håbløst, fordi det som skulle hjælpe mig videre, virkede som en umulig opgave.

Kampen mod tankerne og angsten for at mærke mig selv.

Jeg fortsatte med at dyrke de ulykkelige tanker indtil jeg bogstaveligt talt gik helt i krampe pga hyperventilering, frustration, angst og bekymringer. Jeg ramte muren endnu en gang, og det blev tydeligt at jeg ikke kunne fortsætte med at dyrke bekymringerne. Jeg kunne simpelthen ikke tåle dem mere; min krop reagerede for voldsomt på dem.

Jeg prøvede at omforme de negative tanker, gøre dem mere positive. Jeg var bange for at mærke mit fysiske ubehag og drukne i det igen. Jeg var også bange for at mærke mit åndedræt, for så blev det bare endnu mere anspændt og blokeret. Jeg var på ingen måder tryg i mig selv.

Jeg begyndte at få uønskede tanker, tvangstanker om, at gøre noget, jeg ikke ønskede. Det skræmte mig fra vid og sans. I flere år kæmpede jeg imod tankerne og prøvede på alle mulige måder at få dem til at forsvinde. Men jo mere jeg kæmpede imod dem, desto stærkere og hyppigere blev de ubehagelige tanker. Min krop var i konstant alarmberedskab pga tankerne og det begyndte at slide stadig mere og mere på mit immunforsvar og hormonsystem m.m.

Jeg ændrede mit forhold til tankerne og fik en ny frihed

Vendepunktet var da jeg opdagede,

 • at jeg ikke ER mine tanker.
 • Jeg behøver ikke at tro på, at det tankerne siger er sandt
 • Jeg behøver ikke at beskæftige mig med de ubehagelige tanker; dvs
 • Jeg behøver ikke diskutere med mine tanker
 • Jeg behøver ikke tale mine tanker til fornuft
 • Jeg behøver ikke kæmpe imod mine tanker
 • Jeg behøver ikke at forsøge at undgå visse tanker
 • Jeg behøver ikke at dyrke tankerne og tænke videre på dem, som om de var sande…

Arh en befriende opdagelse!!! Da jeg ikke længere identificerede mig med de ubehagelige tanker, ikke længere gik ind i dem, men blot lod dem passere som skyer foran min indre himmel, faldt kroppen også til ro. Når tanken dukkede op triggede det efterhånden ikke længere kroppens alarmberedskab.

Og jeg begyndte bedre at kunne høre min sjæl. Jeg kunne se, at disse tanker ikke var et udtryk for at jeg var en dårlig eller fortabt person, men at jeg var meget stresset og under stort pres. Og når de dukkede op, var det et signal om, at jeg havde brug for at give mig selv endnu mere omsorg og give mig selv endnu mere leverum.

Til sidst forsvandt de ubehagelige tanker helt. Og dukkede kun op en sjælden gang i mellem som en kærlig reminder om, at jeg havde brug for at give mig selv endnu mere selvomsorg og plads.

Hovedet lukker ned, men sjælskontakten og nuet blev stærkere...

Efter mange år med stress og angst og et intensivt fobiskole forløb, hvor jeg dagligt konfronterede min angst, blev jeg først udbrændt og ½ år senere lukkede hovedet ned.

Det føltes som, at lyset lige pludselig var blevet slukket i min hjerne, så jeg ikke kunne tænke, læse eller andet kognitivt, som jeg plejede. Hver gang jeg forsøgte at følge en tanke eller læse, mærkede jeg en voldsom sammensnøring og trykken i hovedet, som om det hele krampede sig sammen. Og kroppen spændte også op som reaktion.

Jeg var i mit livs største krise, og jeg kunne overhovedet ikke bruge mit hoved til at finde ud af krisen. For mit hoved var lukket ned. På det tidspunkt vidste jeg ikke hvorfor, hvilket gjorde det hele endnu mere skræmmende. Først flere år efter de mørkeste år i mit liv, kunne jeg se, at det var pga langvarig hærgen fra stress hormoner, inflammation, manglende næringsstoffer, og en langt fra optimal iltning fra et stresset åndedræt, at jeg havde fået det så dårligt. 

Da hovedet ´slukkede,´ var jeg pludselig tvunget til at orientere mig på en anden måde en før. Jeg kunne heller ikke bruge positive tanker, visualiseringer, eller andet der krævede tankekraft. Det stressede også min hjerne på det tidspunkt. 

Det eneste jeg kunne bruge var min intuition og min tilstedeværelse i nuet. Når jeg brugte intuitionen og var til stede i nuet, mærkede jeg en indre åbning og lettelse i mine symptomer. Og så snart jeg forsøgte at gå tilbage i tænkehjernen, fik jeg det rigtig dårligt i lang tid efter. Det var den hårde måde at rejse fra hoved til hjerte. Og det var nogle meget hårde og smertefulde år psykisk og fysisk.

Men det lærte mig at blive mere nærværende i nuet. Og når jeg var mere nærværende i nuet, havde det en særdeles positiv effekt på min angst.

Gaven i krisen: Sjælskontakt, indre fred, kærlighed, glæde og heling af kroppen

Den smerte, jeg gennemgik i de år, var ikke forgæves. For jeg lærte:

 • At åbne endnu mere op for min sjæl og få endnu mere tillid til den.
 • At bruge min intuition endnu mere og blive mere fortrolig med den.
 • At blive endnu mere tilstede i nuet og give endnu mere slip på tankestrømmen.
 • Jeg blev presset til ikke at bruge mit hovedet så meget som før, og det skabte plads, til at min sjæl bedre kunne virke igennem mig.
 • Jeg mærkede at jeg kunne finde fred i sjælen, selv når mit liv var kaos og lå i ruiner på det fysiske plan.
 • Jeg opdagede at lykken ligger i nuet, og jo mere jeg er tilstede i nuet, desto lykkeligere føler jeg mig.
 • At når jeg ikke er så meget hovedet dyrker jeg heller ikke selvkritiske tanker og kan se mig selv igennem sjælens kærlige blik
 • At mange bekymringer og problemer faktisk forsvinder, når vi ikke er så meget i hovedet
 • At bevidstheden ekspanderer når hovedet falder til ro og vi er fuldt til stede i nuet.
 • At livets udfordringer bliver lettere at bære og gennemleve, når vi tillader hovedet at blive stille
 • Så det der startede med at være en forbandelse; at jeg ikke kunne bruge hovedet blev til en velsignelse og gave.

Trin for trin blev jeg guidet ud af det ´hul´ jeg befandt mig i. De svar og løsninger jeg havde søgt efter i årevis til at hele min krop, følelser og traumer begyndte gradvist at dukke frem. Og der kom mere og mere lys, håb og velvære ind i mit liv igen.

Vi holder aldrig op med at ekspandere i vores sjæl. Og jo mere jeg overgiver mig i tillid til mit sjæl, desto mere fred, glæde, tillid, taknemmelighed, velvære og flow mærker jeg. Meget mere end jeg nogensinde før har mærket i mit liv. 

Og det vil jeg også gerne hjælpe dig med at opnå; at lande i dig selv og i din sjæl med alt hvad det giver af fred, glæde, flow, kærlighed, meningsfuldhed og værdifuldhed.

Uddannelsesbaggrund

Uddannelsessteder:

 • Lone Sørensen /sorensensistem
 • Den Danske Zoneterapeut Skole, Herlev (ddz)
 • Center for Kropsbevidsthed
 • TKZ skolen: MMT af Henning Mørkeberg
 • Mygind Institute
 • Skolen for åndedræt ved Lotte Paarup, Den Intelligente Krop
 • Selvstudier i sundhed, selvudvikling m.m.
 • ´Livets skole´

Kurser og uddannelser:

 • Feb 2009: Japansk lifting kursus fra Lone Sørensen
 • Maj 2009: Eksamen i ansigtszoneterapi modul 1-4
 • Aug 2009: Hormon og fertilitetskursus. (Refleksterapi)
 • Jan 2010: Tibetansk nakkezoneterapi del 1+2
 • Mar 2010: Mor-baby-care- kursus
 • Apr 2010: Tibetansk nakkezoneterapi del 3.
 • Jun 2010: Hot stone massage kursus
 • Aug 2010: Øjenkursus (Refleksterapi)
 • Sept 2010: Påbegyndt Temprana Refleksterapi uddannelse
 • Dec 2010: Japansk lifting (Cosmofacial lifting) del 2
 • Dec 2010: Neuro fodzoneterapi del 1 (Praxis vertebralis)
 • Feb 2011: Stress release på Center for Kropsbevidsthed
 • Juni 2011: Neuro fodzoneterapi del 2 (hjernecentre)
 • Aug 2011: Spinal Release del 1
 • Nov 2012: Refleksterapi og patching (distancekursus)
 • Feb 2013: Patching og skønhed sorensensistem (distancekursus)
 • Sept 2013: TCM & Neuro fodzoneterapi
 • Okt 2013: Mørkeberg Muskel Terapi /MMT modul 1
 • Okt 2013: Ansigts Lymfedrænage v/Lone Sørensen
 • Nov 2013: Mørkeberg Muskel Terapi / MMT modul 2
 • Jan 2014: Mørkeberg Muskel Terapi / MMT modul 3
 • Apr 2014: Lone Sørensen webinar: Diabetes behandling
 • Apr 2014: Lone Sørensen webinar: Behandling af taleproblemer inkl. stammen
 • Maj 2014: Organ Release 1
 • Juli 2014: Børn med særlige behov kursus Lone Sørensen
 • Okt 2014: Certificeret Temprana Refleksterapeut fra sorensensistemTM
 • Dec 2014: Det nye 5. modul i ansigtszoneterapi
 • Aug 2017: Detox og graviditet med refleksterapi
 • Okt 2017: 14 dage Intuitive Cleanse med Muneeza Ahmed
 • Nov 2017- Feb 2018: 3 måneders Detox Mastery program med Muneeza Ahmed
 • Jan-juni 2019: Tankefeltterapi/EFT terapeutuddannelse 
 • Juli 2019: Lone Sørensen webinar: Stimulation af vagus nerven med refleksterapi.
 • Sept 2019: Certificeret EFT/tankefeltterapeut fra Mygind Institute
 • Okt 2019: Franklin Method: Breathing for Life 10 ugers online kursus med Eric Franklin
 • Hele 2020: Åndedrætsterapeut uddannelse ved Lotte Paarup
 • April 2020: Øvelser for fleksibel brystkasse og fleksibel lunger. Workshop med Eric Franklin
 • Jan 2021: Eksamineret åndedrætsterapeut gennem Skolen for åndedræt ved Lotte Paarup
 • Jan 2021: Traume Bipolar. 14 timers online kursus i behandling af traumer med refleksterapi undervist af Lone Sørensen
 • Feb-april 21: The Anatomy of your Cosmic Flow – online forløb med Masami Covey.

Livets skole det meste af mit liv med lektioner i intuition og sjælskontakt. Heling af traumer og svære følelser. Ro i sindet. Nærvær i nuet. Selvaccept og værdifuldhed. Flow i kroppen og i åndedrættet. Hele kronisk træthed, sænke inflammation og spændinger med mere….

Luk menu