Hos Josefine

Tankefeltterapi TFT og EFT

Også kaldet tapping terapi

Tapping terapi hjælper til at forløse følelser, uro og stress i kroppen. 

Og til at gennemskue og slippe de overbevisninger og tanker, der har fastholdt følelserne og stressen i kroppen.

Tankefeltterapi TFT og EFT kan hjælpe ved:

  • Traumer
  • Stress
  • Uro og nervøsitet
  • Præstationsangst
  • Socialangst
  • Eksamensangst
  • Højdeskræk
  • Ondt i maven (især når den stammer fra stress/ uforløste følelser)
  • Svært ved at sige fra
  • Manglende selvaccept og selvværd
Tankefeltterapi-TFT-og-EFT

Hvordan foregår tankefeltterapi og EFT?

Tankefeltterapi TFT og EFT er en kombination af samtaleterapi og blid banken (tapping) på bestemte akupunkturpunkter i ansigtet, på overkroppen og på hænderne. Igennem samtalen sporer vi os ind på problemet og de tankemønstre, som hæmmer og stresser. Og igennem den lette banken på akupunkturpunkterne forløses det fysiske og følelsesmæssige ubehag. Når vi fx tænker på en situation, som gør os nervøse, og vi forløser nervøsiteten med tankefeltterapi, kan vi efterfølgende lettere gennemskue de tanker og overbevisninger, som triggede nervøsiteten.

Andre gange har en nervøsitet måske rod i et traume vi har oplevet, og da kan vi bruge den super effektive HM matrix regressionsteknik til at forløse traumet, så det ikke længere skaber ubehag i os, og at vi ikke behøver at gentage samme mønster i livet.

Resultat efter to sessioner til behandling af højdeskræk:

“Hej Josefine

Så krydsede jeg Storebælt 2 gange uden problemer. Jeg skulle fokusere, mest på vej derover, men meget lidt på vej hjem. Det har HELT KLART hjulpet væsentligt.

Idag kørte jeg fra Århus og ned til der hvor jeg havde lejet bil, så jeg krydsede Vejlefjord broen, Lillebælt, Storebælt, og Farø broen, og det lykkedes mig faktisk i korte øjeblikke at nyde udsigten.

Tusind tusind tak for hjælpen ♥♥♥”

Filicia Mejse Leeann Larsen

“Tusind tak for forløbet hos dig, hvor jeg har fået nye indsigter og en grounding i mig selv, således at jeg er rolig, skarp og positiv i forhold til hvad fremtiden måtte bringe.”

Pernille

Tankefeltterapi TFT og EFT hjælper med at forløse angstfølelser, uro, stressfølelser og nervøsitet.

Når det følelsesmæssige og fysiske ubehag er forløst, kan vi meget bedre gennemskue og slippe de overbevisninger der aktiverer følelsen og de fysiske symptomer der følger med følelsen. Vi kan bedre få kontakt med vores intuition og få nye indsigter i os selv og vores udfordringer. Vi kan opleve at blive mere groundet i os selv og det skaber indre fred og glæde…

Mit onlinekursus: Forløs præstationsangst indeholder også tankefeltterapi og EFT fordi det er så effektivt ved præstations-og eksamensangst. Du kan læse mere om onlinekurset ved at klikke på dette link.

“Hej Josefine. Vil bare lige dele en glædelig nyhed. T har netop lige bestået kommunikationseksamen og hun var overhovedet ikke nervøs. Det virker det der TFT 😀 😀 😀

Kh A.”

“Mange tusind tak for din hjælp igår. Det hjalp virkelig meget på min nervøsitet, og gjorde at jeg gik op til brandmands eksamen og bestod – så nu kan jeg kalde mig selv brandmand, med en stor hjælp fra dig! 🙂 

Tankefeltterapi/EFT styrker dit selvværd og hjælper dig til at lande i dig selv

Ofte bruges der bekræftelser samtidig med vi banker på akupunkturpunkterne. Bekræftelserne har en dobbelt funktion, da de både får de det som trykker os frem i lyset, så vi kan forløse det, og samtidig har de en styrkende effekt på selvaccept og selvværd.

Nogle har svært ved at sige, at de elsker og accepterer sig selv, men efter noget tid, slipper modstanden mere og mere, og det bliver lettere betingelsesløst at acceptere sig selv. Og når vi accepterer os selv betingelsesløst, starter en indre helingsproces, og vi styrker vores selvværd.

Mange har lært at sætte andres behov før egne behov, og har svært ved at sige nej og sætte grænser, selvom kroppen skriger efter det. Igennem tankefeltterapi /EFT kan vi bedre gennemskue og forløse angsten, selvkritikken og uroen ved at sige fra, så det bliver lettere at sætte grænser og passe på os selv. Når vi føler at der er plads til vores behov, og vi tør sige til og fra, så vokser vores selvværd også.

Tankefeltterapi/EFT kan hjælpe til at slippe angsten for ikke at please og forløse det, der står i vejen for din egen selvaccept. Jo mere din selvaccept vokser, desto stærkere bliver dit selvværd. For dit selvværd er ikke afhængig af hvad du præsterer eller opnår, men af hvor meget du SELV accepterer dig selv og har medfølelse med dig selv.

Jo mere du vokser i selvaccept, selvkærlighed og medfølelse over for dig selv, desto mindre betyder det om andre accepterer og anerkender dig.

Du lander i dig selv og handler udfra det som gør dig glad i hjertet. Du er ikke længere styret af, hvad (du tror) andre forventer af dig…

Og når du hviler i dig selv og holder af dig selv og er opfyldt af kærlighed og glæde indefra, vil det også smitte positivt af på dine relationer, som vil blive roligere, gladere og lettere.

Styrk dit selvværd og forløs selvkritik for 0 kr.:

“TAK for din fine behandling som du gav mig sidste uge.

Den var magisk!

Den kærlighed, der opstod inde i mig selv under de 3 minutter du lavede øvelser på mig, var rørende og ny for mig.

Så tusind tak for at åbne en ny og vigtig dør for mig.

Lene

“Tusind tak for i dag, det var virkelig fedt at få en behandling, der rent faktisk virkede på min hovedpine…

KH Lene”

Hjælp til selvhjælp

Undervejs i en session eller et forløb, kan du lære at bruge teknikken på dig selv.  Det anbefales faktisk, at du også bruger teknikken på dig selv mellem sessioner, for det bedste resultat.

Du kan kan bruge teknikken på dig selv til at fx at berolige akut nervøsitet, uro og angst.

Og du kan bruge det til mere vedvarende problemstillinger, hvor teknikken hjælpe dig til at forløse det følelsesmæssige ubehag, og slippe identifikationen med stressende tanker.

tankefeltterapi-TFT-og-EFT
tankefeltterapi-TFT-og-EFT

Tankefeltterapi/EFT priser:

Prisen afhænger af varigheden på sessionen. Tapping sessioner varer normalt fra 1 time til 75 minutter. 

Er der tid til overs i din session efter vi har arbejdet med det, du ønsker, tilbyder jeg ofte fx reiki healing i den resterende tid til at integrere det endnu. Det plejer at være meget populært 🙂

Især hvis du vælger en session på 75 minutter, vil der ofte også være mulighed for at kombinere det med healing. Men det er selvfølgelig 100% op til dig 🙂 

1 time session: 600 kr. 

75 minutter session 700 kr.

Der er også mulighed for at købe klippekort på fx 5 x 1 time eller 5 x 75 minutter og spare penge. 

5 x 1 time: 2800 kr. 

5 x 75 minutter koster pt 3200 kr. 

Du kan booke din session online under kategorien: “Behandlinger og terapi-sessioner.”  Du vælger selv om din session skal vare 1 time eller 75 minutter. 

Tankefeltterapi/EFT kan foregå fysisk i Farum, Nordsjælland eller online via Zoom afhængig af geografi og ønske. 

Følg Hos Josefine på Facebook

Masser af god inspiration i min Facebookgruppe: Ro i krop og sind.

Du er velkommen i min Facebookgruppe: Ro i krop og sind. 

Klik på linket her eller på billedet nedenfor, for at finde gruppen.

Luk menu