Hos Josefine

Tankefeltterapi TFT og EFT

Tankefeltterapi TFT og EFT kan hjælpe ved såvel fysisk som psykisk ubehag.

Jeg har gode erfaringer med at bruge tankefeltterapi /EFT ved bl.a.:

 • Traumer

 • Stress

 • Uro og nervøsitet

 • Præstationsangst

 • Socialangst

 • Eksamensangst

 • Højdeskræk

 • Ondt i maven (især når den stammer fra stress/ uforløste følelser)

 • Svært ved at sige fra

 • Manglende selvaccept og selvværd

Jeg har oplevet at behandlingen også kan lindre fysiske tilstande som smerter, hovedpine, piskesmæld og kæbespændinger

Hvordan virker tankefeltterapi og EFT:

Tankefeltterapi TFT og EFT er en kombination af samtaleterapi og blid banken (tapping) på bestemte akupunkturpunkter i ansigtet, på overkroppen og på hænderne. Igennem samtalen sporer vi os ind på problemet og de tankemønstre, som hæmmer og stresser. Og igennem den lette banken på akupunkturpunkterne forløses det fysiske og følelsesmæssige ubehag. Når vi fx tænker på en situation, som gør os nervøse, og vi forløser nervøsiteten med tankefeltterapi, kan vi efterfølgende lettere gennemskue de tanker og overbevisninger, som triggede nervøsiteten.

Andre gange har en nervøsitet måske rod i et traume vi har oplevet, og da kan vi bruge den super effektive HM matrix regressionsteknik til at forløse traumet, så det ikke længere skaber ubehag i os, og at vi ikke behøver at gentage samme mønster i livet.

Resultat efter to sessioner til behandling af højdeskræk:

“Hej Josefine

Så krydsede jeg Storebælt 2 gange uden problemer. Jeg skulle fokusere, mest på vej derover, men meget lidt på vej hjem. Det har HELT KLART hjulpet væsentligt.

Idag kørte jeg fra Århus og ned til der hvor jeg havde lejet bil, så jeg krydsede Vejlefjord broen, Lillebælt, Storebælt, og Farø broen, og det lykkedes mig faktisk i korte øjeblikke at nyde udsigten.

Tusind tusind tak for hjælpen ♥♥♥”

Filicia Mejse Leeann Larsen

Forløsning af traumer med HM matrix regressionsmetode:

HM matrix regressionsmetode er et super effektivt værktøj til at forløse selv dybe og svære traumer. Det er en kombination af flere metoder, som kombinerer regressionsteknikken med EFT og andre powerteknikker, der kan hjælpe med at forløse ubehaget ved traumet, bringe os i kontakt med vores ressourcer og skabe forvandling i både krop og hjerne, når traumet er forløst. Når et traume er forløst kan man stadig huske, det der skete, men det bringer skaber ikke længere ubehag i os, når vi tænker på situationen.

Du kan læse mere om forløsning af traumer – også via andre metoder ved at klikke her.

“Tusind tak for forløbet hos dig, hvor jeg har fået nye indsigter og en grounding i mig selv, således at jeg er rolig, skarp og positiv i forhold til hvad fremtiden måtte bringe.”

Pernille

Tankefeltterapi TFT og EFT hjælper med at forløse angstfølelser, uro, stressfølelser og nervøsitet.

Når det følelsesmæssige og fysiske ubehag er forløst, kan vi meget bedre gennemskue og slippe de overbevisninger der aktiverer følelsen og de fysiske symptomer der følger med følelsen. Vi kan bedre få kontakt med vores intuition og få nye indsigter i os selv og vores udfordringer. Vi kan opleve at blive mere groundet i os selv og det skaber indre fred og glæde…

Mit onlinekursus: Ro på præstationsangst indeholder også tankefeltterapi og EFT fordi det er så effektivt ved præstations-og eksamensangst. Du kan læse mere om onlinekurset ved at klikke på dette link.

“Hej Josefine. Vil bare lige dele en glædelig nyhed. T har netop lige bestået kommunikationseksamen og hun var overhovedet ikke nervøs. Det virker det der TFT 😀 😀 😀

Kh A.”

“Mange tusind tak for din hjælp igår. Det hjalp virkelig meget på min nervøsitet, og gjorde at jeg gik op til brandmands eksamen og bestod – så nu kan jeg kalde mig selv brandmand, med en stor hjælp fra dig! 🙂 

Tankefeltterapi/EFT styrker dit selvværd og hjælper dig til at lande i dig selv

Ofte bruges der bekræftelser samtidig med vi banker på akupunkturpunkterne. Bekræftelserne har en dobbelt funktion, da de både får de det som trykker os frem i lyset, så vi kan forløse det, og samtidig har de en styrkende effekt på selvaccept og selvværd.

Nogle har svært ved at sige, at de elsker og accepterer sig selv, men efter noget tid, slipper modstanden mere og mere, og det bliver lettere betingelsesløst at acceptere sig selv. Og når vi accepterer os selv betingelsesløst, starter en indre helingsproces, og vi styrker vores selvværd.

Mange har lært at sætte andres behov før egne behov, og har svært ved at sige nej og sætte grænser, selvom kroppen skriger efter det. Igennem tankefeltterapi /EFT kan vi bedre gennemskue og forløse angsten, selvkritikken og uroen ved at sige fra, så det bliver lettere at sætte grænser og passe på os selv. Når vi føler at der er plads til vores behov, og vi tør sige til og fra, så vokser vores selvværd også.

Tankefeltterapi/EFT kan hjælpe til at slippe angsten for ikke at please og forløse det, der står i vejen for din egen selvaccept. Jo mere din selvaccept vokser, desto stærkere bliver dit selvværd. For dit selvværd er ikke afhængig af hvad du præsterer eller opnår, men af hvor meget du SELV accepterer dig selv og har medfølelse med dig selv.

Jo mere du vokser i selvaccept, selvkærlighed og medfølelse over for dig selv, desto mindre betyder det om andre accepterer og anerkender dig.

Du lander i dig selv og handler udfra det som gør dig glad i hjertet. Du er ikke længere styret af, hvad (du tror) andre forventer af dig…

Og når du hviler i dig selv og holder af dig selv og er opfyldt af kærlighed og glæde indefra vil det også smitte positivt af på dine relationer, som vil blive roligere, gladere og lettere.

Du kan læse mere om at finde hjem til dig selv og styrke selvaccept og selvværd ved at klikke her

“TAK for din fine behandling som du gav mig sidste uge.

Den var magisk!

Den kærlighed, der opstod inde i mig selv under de 3 minutter du lavede øvelser på mig, var rørende og ny for mig.

Så tusind tak for at åbne en ny og vigtig dør for mig.

Lene

Tankefeltterapi-TFT-og-EFT

Tankefeltterapi TFT og EFT kan bl.a. hjælpe på

 • Generaliseret angst
 • Socialfobi
 • Panikangst
 • Eksamensangst / nervøsitet
 • Svært at sætte grænser
 • Alle former for fobier
 • Uro og anspændthed
 • Posttraumatisk stress syndrom PTSD
 • Stress
 • Hovedpine og andre smerter
 • Manglende selvværd
 • Søvnproblemer
 • Depression
 • Manglende selvaccept

Obs tankefeltterapi  og EFT erstatter ikke lægelig konsultation.

“Tusind tak for i dag, det var virkelig fedt at få en behandling, der rent faktisk virkede på min hovedpine…

KH Lene”

Hjælp til selvhjælp

Du lærer også at kunne bruge teknikken på dig selv, og det anbefales for det bedste resultat. Teknikken kan bruges både akut ved fx nervøsitet, uro og angst og til dybere terapi, der tager fat i roden til problemet.

 

Udrensning og reaktioner

Når vi slipper  stress, angst og  traumer, kan vi efterfølgende føle os meget trætte. Men det er som regel en behagelig træthed. Det vil være en fordel at have tid til at slappe af efter behandlingen.

Der kan også forekomme udrensningsreaktioner. Det er også helt normalt og tegn på at kroppen er gået fra en stress tilstand til en regenerationstilstand. 

Der kan også komme følelsesmæssige reaktioner op i mellem sessionerne, fordi der bliver prikket hul på noget der måske har været gemt væk i lang tid. Ved meget tunge tilstande anbefaler vi derfor en intens behandlingshyppighed i starten, så vi kan forløse de reaktioner, der kan dukke op med det samme. Opstår der kraftige reaktioner i mellem behandlingerne så ring endelig til mig, så vil jeg hjælpe dig igennem telefonen.

Tankefeltterapi/EFT priser:

1 session af 1 -1½ times varighed: 700 kr 

Eller 5 sessioner af 1-1½ times varighed (betales i forbindelse med første session eller i rater efter aftale) til 3000 kr – svarende til 600 kr pr session. Du sparer i alt 500 kr. ved køb af klippekort. 

 

dit-beroligende-åndedræt-mikrokursus

Behandlingshyppighed med tankefeltterapi TFT og EFT

Behandlingshyppighed afhænger af hvilket problem, det drejer sig om: Ved nye traumer, svære sygdomme, svær PTSD, angst og depression behandles der intensivt i starten: 2-3 sessioner på 2-3 dage. 

Ved mindre tunge tilstande anbefales en ugentlig behandling de første 2-3 gange, og hvis der er gode fremskridt, så kan man lade gå 2 uger og til sidst 3-4 uger i mellem sessionerne. 

Generelt anbefales 5 sessioner for bedste resultat. Nogle har brug for flere sessioner afhængig hvor mange og hvor store traumer eller problemer vi skal arbejde med.

Hvis du vælger en seriebehandling på 5 behandling, så start evt blot med at booke den første behandling, og vent med at booke de resterende 4 behandlinger til vi har talt sammen og har fået afklaret dit behov i forhold til behandlingshyppighed i starten.

Du er også hjertelig velkommen til at kontakte til mig på tlf/SMS 20562480 og bestille din tid/tider over telefonen. Eller send en e-mail til info@hos-josefine.dk

Behandlingen kan foregå i mit behandlerrum i Farum eller via Skype/video messenger efter aftale.

tankefeltterapi-TFT-og-EFT

Hvordan opstod tankefeltterapi TFT og EFT? Og hvad er forskellen på de to teknikker?

Tankefeltterapi er skabt af psykolog Roger Callahan omkring 1980. Han havde i lang tid forsøgt at hjælpe en kvinde af med alvorlig vandskræk. Men der var ikke sket de store fremskridt, indtil han en dag fandt han på at bruge sin viden om akupunkturpunkter i behandlingen.  Hun mærkede sin angst i maven og han fik så den idé at banke på et punkt under øjet, hvor mavemeridianen starter. Og pludselig slap hendes angst fuldstændigt.

Roger Callahan arbejdede videre med sin opdagelse og fandt frem til forskellige punkter i ansigtet og på kroppen som responderer med forskellige følelser. Han udviklede også nogle bestemte algoritmer, hvor punkterne bearbejdes i en bestemt rækkefølge samtidig med at klienten tuner sig ind på ubehaget.

Gary Craig var én af Roger Callahans elever, og han udviklede senere Emotionel frihedsteknik, forkortet EFT. I EFT banker man som udgangspunkt på flere punkter end i EFT og rækkefølgen af punkterne er mere fri og intuitiv. En erfaren EFT terapeut vil bruge sin intuition og måske kun banke på nogle af punkterne i stedet for dem alle i en behandlingssekvens.

I EFT bruger man også bekræftelser, som en måde at tune sig ind på ubehaget.

Lars Mygind oplevede første gang tankefeltterapi omkring 2002. Han startede som en af de første i Danmark, en uddannelse i tankefeltterapi. Han har sammen med sin kone Hanne Heilesen udviklet HM tankefeltterapi, som kombinerer Tankefeltterapi med EFT og HM Matrix  afhængig af problematikken. 

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu