Hos Josefine

Japansk Selv-Lifting

Lær at give dig selv et naturligt ansigtsløft på ca 15-20 minutter

Japansk selv-lifting er et  mini-kursus, der varer ca 1-1½ time, hvor du lærer at udføre 11 japanske lifting trin på dig selv samt en ansigtslymfedrænage teknik.

Metoden er inspireret af japanske skønhedsteknikker til vedligeholdelse og foryngelse af ansigtet, og er udviklet af Lone Sørensen.

Metoden hjælper til at modvirke hævelser i ansigtet, opstramme slap hud, afspænde og tone ansigtsmuskler, forebygge og modvirker rynker og forbedre cirkulationen i ansigtet.

Japansk selv-lifting fremmer velvære og giver ny energi og glød til ansigtet.

Selv-liftingen afsluttes med afkøling af ansigtet med fx himalaya saltkugler eller hvad du foretrækker at køle ansigtet med efterfølgende

I forbindelse med dit selv-lifting mini-kursus har du mulighed for at prøve hvor lækkert det er, at få kølet ansigtet efterfølgende med saltkugler. 

Du får desuden et meget brugervenligt undervisningsmateriale med hjem med letforståelige tegninger og fotos, så det er let at komme igang med og huske japansk selv-lifting – også hvis du ikke har lavet det i en længere periode.

“Jeg har deltaget i Japansk selvlifting minikursus sammen med en veninde (vi var 2 på kurset). Det er et virkelig godt koncept, Josefine har fået lavet; med passende og god tid til at få gennemgået alle greb og hele selv-behandlingen. 

Vi har fået et supergodt undervisningsmateriale med hjem; med en grundig gennemgang af alle greb med fotos og en quick guide til når man er blevet mere fortrolig med hele behandlingen, samt tips til gode olier. 

Jeg kan varmt anbefale kurset.

Og så er selve liftingen et dejligt redskab at have til velvære og afslapning. Jeg synes selv, at det er rigtig rart at lave lige inden sengetid som indgang til søvnen. “

Stina

japansk-selv-lifting
japansk-selv-lifting
japansk-selv-lifting

Japansk selv-lifting er for dig:

  • Som ikke har tid eller mulighed for et japansk lifting forløb
  • Som ønsker en dybdegående teknik til vedligeholdelse af dine resultater fra et japansk lifting forløb
  • Som ønsker en skøn rutine derhjemme på ca 15-20 min der både giver velvære og modvirker aldringen af ansigtet.
  • Der ønsker bedre blod-og lymfecirkulation i ansigtet, med mindre hævelse til følge
  • Som ønsker at opstramme og udglatte huden på naturlig vis
  • Som ønsker en givende selv-tid der får dig ind i kroppen og hjælper til at lade tankerne flyve imens.

Næsten alle kursister bliver overrasket over, hvor afslappende og behageligt det er, at give sig selv japansk selv-lifting. 

Vi behøver ikke at lide for skønheden. Tværtimod.  Vores hænder, en god nærende ansigtsolie og kvalitetstid med os selv, kan gøre en stor forskel ♥

OBS! Det er Lone Sørensen som står bag den japansk selv-lifting jeg tilbyder. Mini-kurset i japansk selv-lifting er udelukkende til privat brug. Er du terapeut og ønsker du selv at lære dine klienter selv-lifting, kan du lære metoden på Lone Sørensens Japansk Lifting uddannelse. Se mere på hjemmesiderne:

http://www.original-japansk-lifting.dk/  og https://www.facialreflexologyschool.com/

“Jeg bruger dit Japanske selv-lifting materiale flere gange om ugen ♥  Ikke alene får jeg altid kommentarer om, hvor smuk og afslappet jeg ser ud efterfølgende – men jeg bruger det som afslapning og afstresning – og det er så beroligende for både krop og sjæl ♥  – så godt når jeg nu ikke kan være i Josefines hænder altid ♥ “

Connie

1:1 kursus eller mini-guppe-kursus

Japansk selv-lifting kan foregå som 1:1 undervisning eller som en mini-gruppe på 2 – 5 personer.

1:1 kurset tager ca 1½ time 

Og gruppekurset ca. 1 time og 45 minutter.

Prisen pr. person er billigere, hvis I kommer som en gruppe end som enkeltperson. 

 Lad mig vide i forbindelse med bookingen, hvor mange I kommer, hvis I er en gruppe.  Så jeg har tid til at forberede alles undervisningsmateriale i god tid inden kurset.

Hvor foregår selv-lifting kurset?

Japansk selv-lifting kurset 1:1 og gruppekursus, kan foregå fysisk i Farum (max 5 fysisk) eller online via Zoom. 

 Skriv i bookingen om du ønsker det online eller fysisk. Så sender jeg dig et link til Zoom efter bookingen.

Og skriv som sagt også i bookingen, hvor mange I bliver, hvis det er et gruppe-kursus. 

Tag ikke dit fineste tøj på til kurset...

japansk-selvlifting

Vi arbejder med olie i ansigtet og stimulerer gentagne gange punkter, der ligger lige under kravebenet. Tag derfor gerne en t-shirt eller bluse på, hvor halsudskæringen ligger under kravebenet.

Ellers kan du vikle lidt køkkenrulle eller et stykke stof omkring kraven, så dit tøj ikke får oliepletter på.  (Jeg har stof stykker liggende, du kan låne netop til det formål)

Japansk selv-lifting mini-kursus priser:

15% – 55% rabat på selv-lifting mini-kurset, hvis du først har købt af et japansk lifting forløb! Læs mere nedenfor!

Der er også mulighed for at lære japansk selv-lifting online LIVE, hvis det passer dig bedst.

Skriv i bookingen, hvis du ønsker det online.

Store rabatter på japansk selv-lifting mini-kurset ved køb af forløb:

Har du købt et japansk lifting forløb 10 x 75 min gives hele 55% rabat, når du køber japansk-selv-lifting minikurset,  inden for ½ år efter din sidste behandling på dit klippekort.

Har du købt et japansk lifting forløb 10 x 1 time gives hele 50% rabat, når du køber japansk-selv-lifting minikurset,  inden for ½ år efter din sidste behandling på dit klippekort.

Har du købt et japansk lifting forløb 5 x 1 time gives 15% rabat, når du køber japansk-selv-lifting minikurset,  inden for ½ år efter din sidste behandling på dit klippekort.

Du kan læse mere om japansk lifting forløb ved at klikke her

japansk-selv-lifting
japansk-selv-lifting
japansk-selv-lifting

Hvor ofte skal man udføre japansk selv-lifting?

Det afhænger af hvad dit formål med liftingen er; om du går efter at forebygge aldringstegn i ansigtet eller at vedligeholde eksisterende resultater. Eller skabe nye forbedringer. Udfører du liftingen 1-2 gange om ugen er det forebyggelse og vedligeholdelse, mens daglig lifting eller lifting hver anden dag kan skabe forbedringer og nye resultater. Især hvis du evt kombinere det med en forkortet udgave et par minutter om dagen på dit fokusområde, de dage du ikke laver den fulde lifting.

Og så afhænger det af dit udgangspunkt, det du har med dig og det liv du lever: Om du er udsat for mange bekymringer, stress, søvnmangel eller har været igennem sygdom, der alt sammen kan sætte  sine spor i ansigtet.

Kosten har også stor betydning for hudens elasticitet og øjnenes klarhed. Leverens arbejde med at udrense toksiner og danne de stoffer vi har brug for for en sund og ungdommelig hud er meget påvirket af den kost vi spiser. Kosten påvirker lymfe-og leverrelaterede symptomer som fx hævelser, manglende elasticitet i hud, tør hud, rynkedannelsen og andre hudproblemer. Især frugt modvirker aldringen med masser af antioxidanter, vitaminer, hydrering og andet godt for din hud og lever. Og grøntsager, bitre urter m.m. støtter også leveren og dermed også huden og lymfe-cirkulationen i ansigtet m.m.

Med andre ord er der mange faktorer som kan påvirke vores ansigt både i den ene og i den anden retning, og dermed også hvor meget selv-lifting der skal til i forhold til at gøre den forskel, man ønsker. Hvis du ikke synes, du får tilstrækkelig resultat med din selv-lifting, kan du jo altid prøve at lave selv-liftingen dagligt og se, hvilken forskel det gør. Og tage før og efter billeder. Nogle gange bemærker ens omgivelser forskellen, før man selv kan se den. Og billeder kan ofte også vise en forskel, før man selv bemærker den i spejlet.

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu