Hos Josefine

Situations-læsning og clearing

Opfølgende akasha læsning hvor du hører om – og får en clearing af den energetiske baggrund for aktuelle problematikker i dit liv. Fx økonomiske bekymringer, helbred, arbejde, kærlighed, familie m.m.

Hvad er en livs-situationslæsning?

En livs-situationslæsning er en akasha læsning fra Soul Realignment metoden. Som hjælper dig med at forstå den energetiske baggrund for de problematikker og udfordringer,  du aktuelt oplever i dit liv. 

Når du bliver bevidstgjort om baggrunden, skaber det større klarhed. Og gør det lettere at træffe valg, som skaber større flow på alle områder af dit liv. 

I læsningen undersøger jeg hvilke blokeringer og begrænsninger, der ligger bagved de problemer og udfordringer, du oplever i dag. 

Blokeringer og begrænsningerne kan stamme fra nuværende liv, fra tidligere liv. Eller arvet fra din forfædre eller formødre. 

En blokering kan fx stamme fra en tidligere oplevelser, der har skabt et aftryk, som der gentager sig selv. Indtil vi bliver bevidste om mønstret og begynder at træffe andre valg. 

Clearingen der hører med til situationslæsningen hjælper til at frigøre dig fra energetiske blokeringer og begrænsninger, og gør det lettere at træffe nye valg i overensstemmelse med din sjæl/dit højere selv/din essens.

Et lag dybere med situationslæsningen

Situationslæsningen er for dig som allerede HAR fået lavet en sjælslæsning (enten hos mig eller hos en anden terapeut i Soul Realignment metoden)

I en opfølgende situationslæsning går vi et lag dybere. Og  bevidstgør og clearer det næste lag af blokeringer og begrænsninger, som du er klar til at slippe. 

Grunden til at jeg kun tilbyder situationslæsninger til de som allerede har fået lavet den indledende sjælslæsning er, at der i den første læsning cleares en hel masse blokeringer. Hvilket letter arbejdet med den opfølgende læsning betydeligt. Derfor er den opfølgende læsning mindre tidskrævende at forberede og billigere at købe end den første sjælslæsning om sjælens blueprint. 

En anden vigtig ting er, at jeg i den indledende sjælslæsning undersøger, hvem du er på et sjælsplan, og  den indsigt har stor betydning for, at det bliver lettere at træffe valg i overensstemmelse med, hvordan du er designet til at skabe flow. 

Den første sjælslæsning gives kun én gang pr. person. Mens en situations-læsning kan laves igen, når du oplever nye udfordringer i dit liv. 

Det er lidt som at skrælle et løg. At der kan komme flere af lag af blokeringer, traumer, forældet overbevisninger m.m. frem i lyset. Og en situations-læsning er et fantastisk redskab til at slippe blokeringer og begrænsninger, du er klar til at slippe. Så du kommer i stadig større flow med hvem du er på et sjælsplan. 

Vi anbefaler, at der går mindst 6-7 uger mellem hver clearing i akasha arkivet, og gerne længere tid i mellem. Så du kan nå at lande i de ændringer den første clearing igangsætter, så din krop kan nå at følge med. Og du kan nå at lande i de forandringer som læsningen og clearingen igangsætter. 

situationslaesning-og-clearing

Det praktiske omkring situationslæsningen

En situationslæsning varer ca. 1 time og kan foregå online via Zoom eller fysisk i Farum. 

Du får link til replay uanset om du vælger en online eller fysisk session for læsningen

Du kan bestille din livs-situationslæsning og clearing igennem at besvare kontaktformularen nedenfor.

Eller sende en e-mail til info@hos-josefine.dk

eller ringe/SMS til telefon: 20 56 24 80.

Jeg sender dig en faktura med betalingsoplysninger (Mobilepay eller kontooverførsel), når jeg har modtaget din bestilling af situationslæsningen. 

Og når jeg er godt igang med at forberede skriver jeg til dig igen for at aftale hvilken dato og tid, vi holder læsningen.

Hvilke problematikker og situationer vil du gerne have clearet?

Skriv en kortfattet liste over alle de aktuelle problemer/udfordringer, du gerne vil have belyst og clearet via Akasha arkivet. 

Der er ikke nogen begrænsninger på, hvor mange problemer, du kan nævne. Eller hvor mange livsområder de er fra. Det kan fx være økonomiske problemer, helbredsproblemer, familiemæssige problemer, problemer med arbejdet, følelsesmæssige udfordringer, ubehagelige tanker eller andet. 

Men for at jeg kan undersøge baggrunden for de forskellige problemer i akasha arkivet er det vigtigt, at du skriver det kortfattet i maks 1 sætning pr. problem. Og gerne i en punktopstilling, så det er lettere for mig, at skelne de forskellige problemer fra hinanden. 

Eksempel på en liste med aktuelle problemer/udfordringer kunne fx se sådan ud:

 • Tilbagevendende ondt i halsen
 • Vægtproblemer
 • Træthed
 • Konflikter med mit ældste barn
 • Søvnproblemer
 • Angst for at køre over broer
 • Dårlig trivsel på mit arbejde
 • Økonomiske bekymringer
 • Savner at finde den rigtige partner for mig

Derudover har jeg brug for, at du skriver din intention med læsningen og clearingen i en enkelt sætning:

Hvilken konkret, målbar forandring ønsker du at skabe i den nærmeste fremtid?

Mere om intentionen bag din situationslæsning og clearing

Selvom du har skrevet en hel række af problematikker, du gerne vil have belyst og clearet, er det vigtigt at blot skrive én enkelt intention indenfor ét bestemt livsområde.

Vælg det område der lige er nu det allervigtigste for dig at skabe en forandring i.

Og beskriv med en enkelt sætning, den forandring, du ønsker at skabe indenfor måske de næste 3-6 måneder. Gerne konkret og målbart. Så du efterfølgende kan se, om du er i mål, eller kommet nærmere dit mål. 

Og det er selvfølgelig ikke fordi det skal være et pres. Eller at tingene ikke kan ændre sig på en anden måde. Men det er for at gøre det lettere at skabe den forandring du ønsker dig.

Det er lettere at skabe en forandring, når vi fokuserer på at skabe ændringer på et område ad gangen. End når vi forsøger at ændre mange store ting på én gang. 

At skabe forandring på ét livsområde, vil hjælpe dig så det efterfølgende også bliver lettere at manifestere dine ønsker på andre områder. 

Det er årsagen til at vi beder om blot en enkel intention for denne læsning.

Din intention vil komme til at stå øverst på mit forberedelsesark, når jeg forbereder din læsning, og være med til at forme læsningen. 

Eksempler på en intention kan fx være:

 • Jeg ønsker at skabe et sundt, nærende og ligeværdigt parforhold
 • Jeg ønsker en bedre økonomi.
 • Jeg ønsker at tabe x antal kilo og føle mig godt tilpas i min krop.
 • Jeg ønsker at tale kærligt til mig selv.
 • Jeg ønsker en bedre søvn og mere overskud om dagen.

Eller det livsområde/punkt, som lige nu er det allervigtigste for dig at starte med at skabe en positiv ændring i.

Intro-pris på situationslæsning og clearing

Jeg bruger en del tid på at forberede læsningen og clearingen inden sessionen. Og derfor er prisen på akasha læsninger højere end på sessioner, der ikke kræver forberedelsestid. 

Intropris situationslæsning og clearing: 1000 kr. 

NYHEDSBREVSRABAT: Er du tilmeldt mit nyhedsbrev får du 100 kr. i rabat på læsningen, så introprisen er på 900 kr. 

Fra 1. juni stiger introprisen til 1100 kr. (og 1000 kr. hvis du benytter dig af nyhedsbrevsrabatten).

Du skriver blot ved bookingen hvilken e-mail du er tilmeldt nyhedsbrevet med. Så får du automatisk rabatten fratrukket. 

Og er du ikke tilmeldt, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet for 0 kr. her. Eller tilmeld dig via tilmeldingsboksen længere nede på siden her. Du kan når som helst afmelde dig igen med et enkelt klik. 

Som nævnt ovenfor forudsætter prisen, at du allerede har fået lavet den første sjælslæsning. Enten hos mig eller hos en anden uddannet terapeut i Soul Realignment metoden.  

Både den indledende sjælslæsning og situationslæsningen indgår også  i Akasha forløbet: I flow med sjælen.

Når du har bestilt læsningen, sender jeg dig en faktura med betalingsoplysningerne. Og så skriver jeg tilbage igen, når jeg er begyndt at forberede læsningen. Så vi kan finde en tid til at holde den. Online over Zoom eller fysisk i Farum. 

På grund af den lange forberedelsestid, kan der der godt gå 2-6 ugers ventetid, før sessionen kan holdes. Men mange oplever at processen starter, når de har skrevet deres intention og bestilt læsningen. 

Bestilling af livs-situationslæsning og clearing:

DD dash MM dash YYYY
Hvilke problematikker vil du gerne have læst og clearet? Ingen begrænsning på antal. Men skriv dem i punktform én sætning hver uden forklaringer.
Har du fået lavet en sjælslæsning / sjæleclearing tidligere?(Required)
Ønsker du læsningen online over Zoom eller fysisk i Farum?(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Andre Akasha læsninger og clearinger:

Sjælslæsning og clearing

Lær mere om din sjæls blueprint. Dine sjælsgaver, og hvordan du er designet til at skabe og få mere af det, du dybest set ønsker dig i dit liv. 

Lær også hvilke valgmønstre skaber ubalance for dig, og få clearet blokeringer og begrænsninger fra nuværende og tidligere liv. Læsning og clearingen øger din bevidsthed og opgraderer på flere måder din energi. 

Læs mere om sjælslæsning og clearingen her

Bolig clearing

Få clearet din bolig for forstyrrende og tunge energier via akasha arkivet.

Klik her for at læse mere om bolig clearing.

Åndelig guide læsning

Lær at kende dit personlige team af åndelige guider, der støtter dig og hjælper dig.

Læs mere om åndelig guide læsningen her

Relationslæsning og clearing

Lær at kende hinanden på et sjælsplan. Og få clearet karmiske mønstre og blokeringer i mellem jer

Læs mere om relationslæsning og clearing her

Få 100 kr. i rabat på din situationslæsning ved at tilmelde dig nyhedsbrevet nedenfor for 0 kr.:

fra-selvkritik-til-selvværd

Følg Hos Josefine på Facebook

Du er velkommen i min Facebookgruppe: Ro i krop og sind

Du finder gruppen ved at klikke på linket her. Eller på billedet nedenfor

https://www.facebook.com/groups/1395773624227122/

ro-i-krop-og-sind
Luk menu