Hos Josefine

Sjælslæsning - soul realignment

Skab dyb transformation i i dit liv igennem en læsning af din sjæls blueprint, gaver og foretrukne veje til at manifestere flow.

Og clearing af  blokeringer du er klar til at slippe.

 • Kend dine medfødte sjælsgaver og styrker
 • Hvordan du modtager mere livsenergi og skaber mere af det, du dybest set ønsker dig
 • Lær hvilke mønstre og situationer kan nedsætte din energi og få dig ud af balance
 • Så det bliver lettere at træffe valg i harmoni med dig selv
 • Få clearet blokeringer og begrænsninger fra nuværende og tidligere liv
 • Som du er klar til at slippe nu
 • Få energetisk medvind til at træffe nye valg, der skaber større flow i dit liv
 • Potentiale for meget dybe forvandlinger, der fortsætter jo bedre du lærer dig selv at kende med de nye indsigter og handlemønstre

“Jeg kan mærke helingen så tydeligt, og der sker så mange dejlige ting for mig.”

Tine Cathalina

Healing af blokeringer og begrænsninger fra nuværende og tidligere liv

 • Oplever du at de samme mønstre spænder ben for dig igen og igen?
 • Har du arbejdet meget med dig selv, men kan ikke komme til bunds i forhold til nogle blokeringer?
 • Har du en længsel efter at leve i større harmoni med dig selv og din essens?

Så kan en sjælslæsning og clearing af blokeringer være noget for dig. 

Kære skønne Josefine

Jeg er så glad og taknemlig for den læsning DU gav mig, det er som om, dine ord bare fortsætter med strømme gennem mig, og fylde mig med kærlighed til mig selv.

Der bliver talt meget om selvkærlighed, men dine ord, om og til mig, har drejet en møtrik i mit indre maskineri, så nu kan jeg faktisk, behandle mig selv med al den kærlighed jeg rummer.

Så jeg sidder med en fantastisk følelse af dyb indre forståelse og accept, af mig.

Det er så vildt !

Så du må bruge alle mine ord, mit navn, mit billede, ja what ever du vil, for jeg kan stå ved det, og jeg sender mine største anbefalinger ud om dig ❤️❤️❤️

Tak 😍🙏

Louise Andreasen

Bliv bevidst om dine gaver og få hjælp til at cleare blokeringer

I en sjælslæsning lærer du dig selv at kende på et sjælsplan.

Du hører om dine gaver, og hvad du især kan bidrage med fra et sjælsplan

Og hvad der er din sjæls foretrukne måde at modtage livskraft og skabe flow på. 

Du hører også om hvilke blokeringer og begrænsninger fra nuværende og tidligere liv, der energetisk stadig påvirker. Og kan tiltrække de samme mønstre igen og igen, indtil vi vælger at slippe dem. 

Clearingen hjælper til at slippe energetiske blokeringer, der gør det lettere for dig at se nye muligheder og træffe valg fra din essens. 

Jo mere vi træffer valg fra vores essens, og er tro mod hvem vi er på et sjælsplan. Desto lettere bliver det også at skabe og åbne os for, det vi ønsker os i livet. 

Og jo mere i harmoni vi er med vores sjæl, desto mere flow og livskraft åbner vi os for. 

En sjælslæsning kaldes også en Akasha læsning, fordi vi finder oplysningerne og forbereder clearingen – med din tilladelse igennem det energetiske arkiv: Akasha arkivet.
Du kan læse lidt mere om Akasha arkivet og andre Akasha læsninger her

“Min oplevelse og møde med Josefine samt Soul Realignment har KUN været positiv, kærlig og meget meget berigende ❤

At endelig få en dybereliggende forståelse for HVORFOR jeg altid har følt mig forkert i min familie, som et forbyttet barn, at jeg har haft svært ved at finde fodfæste i livet og i særdeleshed i min krop og altid har haft det bedst med at gå på tæerne og især hvorfor jeg ALDRIG reageret på det navn jeg var døbt med har i den grad været med til at give mig ØJEBLIKKELIG ro og evnen til for første gang i mit liv at fylde hele mig ud med MIN energi

– Josefine du gav mig en helt fantastisk, kærlig og unik gave med din gave og evne til at møde mig og min sjæl og formidle det til mig/den/os ❤ ❤ ❤

TAK er sådan et lille ord, men når det er ægte og fra hjertet er det uendeligt i sin betydning og energi så TAK Josefine for at DU ER TIL og for at vore veje mødtes

❤ Kærligst Sellina Ravnhild Bjerre”

En Soul Realignment session kan skabe meget dyb transformation

En session har virkelig potentiale til at skabe meget dyb transformation. 

Det handler ikke bare om at høre om interessante tidligere liv. Men om at se det i sammenhæng med hvad der foregår i dit liv i dag. Og hvilke nye valg kan hjælpe dig til ikke at gentage et mønster der har skabt blokeringer, smerte og begrænsninger. 

Læsningen og clearingen er ikke et quick fix. Selvom nogle faktisk har mærket en meget dyb indre ro med det samme. 

Andre vil mærke den fulde effekt over tid. Især når de også på handle-planet begynder at træffe nye valg. 

Den øget bevidsthed som sessionen også skaber vil blive ved at med at kunne åbne for stadig dybere erkendelser i forhold til at handle og leve fra din essens. Med alt det flow det skaber. 

Clearingen skaber et øget flow i en periode, som vil blive forstærket og mere varig, når vi også på det fysiske plan handler på de nye erkendelser og input. 

“Jeg har været så heldig at modtage en akasha læsning fra Josefine 🙏

Jeg kunne mærke at læsningen var korrekt, da min krop og mit sind mærkede en genkendelighed ❤

Josefine har en utrolig behagelig og let forståelig måde at forklare en om sin personlige læsning 🙏❤

Jeg har modtaget læsningen lige inden at Josefine blev certificeret, hvilket er lidt af et mysterie for mig – det virker simpelthen som om, at hun er meget erfaren i at lave læsninger og formidle fra akasha arkivet.

Josefine er en ener på den mest positive måde og jeg kan varmt anbefale at modtage en læsning fra hende 🙏

Læsningen har givet mig forløsninger på flere planer. Den har gjort at jeg slipper gamle mønstre der ikke længere tjener mig. Der bliver simpelthen ryddet op på celleplan, så der er plads til at integrere nye positive mønstre.

De bedste anbefalinger herfra og af ❤ tak for denne oplevelse ❤🙏❤

Tine Cathalina”

Det praktiske

Sessioner kan foregå online over Zoom eller fysisk i Farum. En fysisk session er ikke bedre end en online session, da de hver har deres fordele. Og i forhold til clearingen gør det ingen forskel om sessionen er online eller fysisk. 

1 session varer ca. 1½ time +/- 15 minutter. Jeg sætter 1 time og 3 kvarter af til hver session.

Du får rigtig mange informationer under en session, og det anbefales at du sætter lidt tid af efterfølgende til at fordøje alle de informationer, du har fået.

Jeg sørger for at optage sessionen og sende dig link til replay efterfølgende.

Når du booker din tid har jeg brug for følgende informationer for at søge på din sjæl i Akasha arkivet: 

Allerførst din intention/hensigt med sessionen i max 1 sætning. Gør den gerne så konkret som muligt. 

 • Dit nuværende fulde navn – som du er registreret i folkeregistret med. 
 • Det fulde navn du er født med/døbt
 • Fødseslsdato: dag – måned – år
 • Fødested: By og land

Jeg bruger flere timer på at forberede hver session. Derfor sender jeg dig en faktura i forbindelse med din tidsbestilling. Når jeg har modtaget ovenstående oplysninger og betaling, så begynder jeg at forberede din session. 

VIGTIGT! Har du allerede fået læst din sjæls blueprint og hørt om din sjæls byggesten / energicenter og sjælsgruppe? Denne type læsning er kun beregnet til éngangs-læsning! Tilgengæld kommer jeg snart til at tilbyde opfølgnings-sessioner, som kan hjælpe dig med en aktuel problemstilling. 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du allerede har fået en sjælslæsning og gerne vil have en efterfølgende læsning. Eller hvis du er i tvivl, om den læsning, du har modtaget, er den samme, som sjælslæsningen. Der kan nemlig være forskel på, hvad sessionen kaldes hos den enkelte terapeut.

Intro-pris på sjælslæsning og clearing indtil 1. maj

Intropris indtil 1. maj: 1500 kr.

Fra 1. maj er prisen på en sjælslæsning og clearing 1800 kr.

Hvorfor er prisen så høj?

Jeg sætter 4-5 timer af til at forberede hver sjælslæsning og clearing. Og selve sessionen, hvor du hører om din sjæls blueprint og karmiske blokeringer der cleares, sætter jeg yderligere 2 timer af til.

Det er m.a.o. meget tidsomfattende at forberede og give en sjælslæsning og clearing. Tilgengæld går den også rigtig dybt, og kan skabe meget store forandringer. Og der ting frem, der måske ikke har været fremme i andre typer læsninger. Og som kan være meget validerende og helende at høre.

En sjælslæsning er kun noget der gives én gang til hver person!

Herefter vil det i løbet af foråret og sommeren 2024 blive muligt – efter behov og ønske –  at få opfølgende læsninger og clearinger på fx specifikke situationer, relationer, åndelige guides m.m.

Jeg skriver det på denne side, når jeg er klar med nye type læsninger.

Du kan også følge med via mit nyhedsbrev eller Facebookgruppe, som du finder link til nedenfor. 

Få clearet energien i din bolig i forbindelse med at din egen energi lettes og cleares:

Lige nu tilbyder jeg desuden at du kan få en købe en bolig clearing til særpris: Hvis du allerede har fået en sjælslæsning af mig, eller bestiller en sjælslæsning i kombination med en bolig clearing. Du kan læse mere om bolig clearing, og se den aktuelle pris her.

“Hej kæreste Josefine

💝Af hjertet TAK For din smukke og rammende sjælslæsning 🦋

💎Der var så mange ting det faldt på plads. Så mange ting jeg havde manglet svar på hele mit liv som jeg fik svar og forståelse for

Af hjertet TAK TAK TAK❤️

For dig og den prossionalisme du udfører dine læsninger med

Kan virkeligt anbefale dig .. fra mit hjerte ✨✨✨✨✨✨✨

Chantall”

Bestilling af en sjælslæsning og clearing

Du kan skrive til mig og bestille en sjælslæsning og clearing via kontaktformularen her. 

Eller du kan klikke på den røde knap og bestille tid til en læsning og clearing via min brugervenlige onlinebooking.

Husk at skrive:

 1. Nuværende navn
 2. Navn ved fødsel
 3. Fødselsdato (dag-måned-år)
 4. Fødested (by og land)
 5. Samt din intention med/ønske for sessionen i max 1-2 sætninger.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

“Josefine var en utrolig omsorgsfuld guide der bød på en smuk rejse ind i Akasha arkivet. Med ydmyghed, respekt, stor sans for etik og tryghed kom hun flot omkring både udfordringer og uhensigtmæssige mønstre. 

Sad nærmest mundlam til tider over hvordan hun ramte spot on.

Det var rørende fortællinger fra tidligere liv, der vakte genkendelighed, forståelse og ikke mindst forløsning.

Sessionen gav klarhed og indsigt i både styrker, gaver og det grundstof, jeg er gjort af.

Det var en opløftende oplevelse, der gav masser af energi og gå på mod.”

Mie

Nedenfor: Udpluk fra en tilbagemelding ca. 1 måned efter en sjælslæsning og clearing. Som har gjort det lettere at være tro mod sig selv ♥

“…Tidligere ville jeg nok have tænkt “Nå, gør det nu bare” men her er det sjovt at mærke vigtigheden af loyalitet overfor mig selv først, som du beskrev, samt at sige hvad jeg tænker om det, i stedet for bare at tie. 🫣Så derfor skriver jeg det. 

Så det er lidt skægt at mærke, at selvom jeg ikke føler at jeg (grundet sygdom og stress) har haft overskud til at tænke/ mærke hvordan clearingen har været, så har det alligevel sat noget i gang. Super interessant. 😜
 
Jeg har genhørt lydfilen, men måtte tage den i små bidder af hensyn til min hjerne/hoved, og så har jeg skrevet noter. 
Og der er virkelig meget, der er spot on i forhold til mit liv: obs på at sige min mening (også selvom alle andre synes noget andet), obs på loyalitet – være loyal overfor mig selv først, obs på følelser af ikke at have et valg, blive et offer, og ikke ryge med på tavshedsløfte. 
 
Det er ret interessant, at det arbejder indeni een uden at jeg har haft super meget fokus på det. Meget spændende.”
A.

“Jeg var så heldig at være en af dine prøvekaniner, og hold nu magle, hvor har du blæst mig bagover ❤️🙏❤️

Jeg anede ikke hvad jeg kunne forvente, men det du gav mig med, det var helt fantastisk 🙏

Det har givet mig mulighed for at finde en større forståelse i mig, for det du fortalte mig, det gav så meget mening, og jeg har nu fået en helt anden ro og overbærenhed med mig selv, måske fordi jeg nu kan se og forstå, hvad der tidligere har været på spil i mig 🙏

Så tusind tak for dig ❤️❤️‼️

Jeg er stadig helt høj over vores snak.

DU KAN VIRKELIG NOGET 🙏❤️

Louise Andreasen

“Tusind tak for min sjælslæsning. Nu forstår jeg mig selv bedre.”

Babette

Kom hjem i dig selv og styrk dit selvværd for 0 kr.:

fra-selvkritik-til-selvværd

Følg Hos Josefine på Facebook

Du er også velkommen i min Facebook gruppe: Ro i krop og sind, som du finder her: https://www.facebook.com/groups/1395773624227122/

ro-i-krop-og-sind
Luk menu