Hos Josefine

Åndedræts-terapi

Få en bedre iltning, mere energi og indre ro via dit åndedræt

Enten som 1:1 terapi, onlinekursus eller en kombination. 

I åndedrætsterapi kan jeg hjælpe dig med at:

  • Få større bevægelighed i dit åndedræt
  • Afspænde og afstresse dit åndedræt
  • Få en bedre iltbalance, som letter vejrtrækningen og:
  • Genoprette ro i nervesystem, sind og krop
  • Berolige angst og panik
  • Nedsætte inflammation og stress
  • Få energi, overskud og velvære tilbage i kroppen
  • Individuel tilpasset øvelser og tilgange som passer til dit behov og din udfordring
aandedraetsterapi

En 1:1 åndedræts-session tilpasses dit behov og din situation

Lad os bare være ærlige. Vi har ikke oceaner af tid til at lave alle de øvelser, vi ved gør os godt. 

Jeg ved det 😉 

Det allervigtigste du tager med dig fra en åndedræts-session er faktisk, at du bliver mere bevidst om dit åndedræt. Og lærer det bedre at kende.

Jo bedre du lærer dit åndedræt at kende, desto hurtigere kan du genoprette balancen, når symptomer minder dig om, at det er kommet ud af kurs.

Alene det kan skabe store forbedringer i din vejrtrækning og i dit velbefindende. 

Der findes MASSER af super gode øvelser, der hver især kan skabe mere bevægelighed og afspænding i åndedrættet, åbne for luftpassagen, optimere iltbalancen m.m.

Jo mere fortrolig du bliver med dit åndedræt, desto mindre tid behøver du faktisk at bruge på øvelser, fordi du lettere kan genoprette balancen igennem at trække vejret bevidst i lidt tid.

Selv små justeringer i din vejrtrækning kan gøre en meget stor forskel i dit velbefindende

Jeg sørger for at tilpasse øvelser, så det passer til den tid du ønsker at bruge på det og din individuelle udfordring og behov.

Hjælp til søvnproblemer:

“Hej Josefine  Mange tak for lydfil og PDF.

Jeg brugte åndedrætsøvelsen i nat, og det virkede 🙌

Vh J.

Få en smagsprøve på, hvad dit åndedræt kan gøre for dit velbefindende for 0 kr.

dit-beroligende-åndedræt-mikrokursus

Sådan foregår åndedrætsterapi

Første åndedræts-session varer ca. 75 min.

Det giver mig tid til at undersøge dit åndedræt, høre om dine udfordringer, og hvad du ønsker. Og vise dig nogle øvelser, der kan hjælpe på din problematik.

Se priser på åndedræts-sessioner lidt længere nede på siden, eller ved at klikke på onlinebooking knappen.

Åndedræts-terapi kan også indgå i et forløb: fx Ro og restitution. Eller andre forløb med behandling/terapi

Åndedrætsterapi kan også foregå online, hvis du ikke har mulighed for at komme til fysiske sessioner. Skriv i bookingen, hvis du ønsker sessionen online.

Eventuelle efterfølgende åndedrætsterapi sessioner

Får du brug for efterfølgende sessioner, kan det foregå på kortere tid. Afhængig af din situation. 

Måske har du brug for at få justeret lidt i øvelser. Og det kan også være, du står i en ny situation, der har givet dig nye udfordringer og behov, vi kan møde i sessionen.

Du kan vælge en kort opfølgning på ½ time eller en længere opfølgning på 1 time. Afhængig af din situation og dit ønske.

Du kan også kombinere åndedrætsterapi med andre behandlinger og booke fx 75 min. eller 90 min. i kombination med en anden behandling, hvis du ønsker det.

Behandlinger kan fx hjælpe til at afstresse kroppen og nervesystem, hvilket også afspænder og åbner for åndedrættet

Korte behandlinger der kan kombineres med åndedrætsterapi kan fx være tibetansk nakkemassage ansigtslymfedrænage og reiki healing.

Mens længere behandlinger kan være ansigtszoneterapi, traumerefleksterapi eller fodzoneterapi eller tankefeltterapi (tapping) m.m. 

Vil du spare penge og få redskaber, der optimerer dit åndedræt?

Så er online åndedrætskursus måske noget for dig. Du kan begynde på det nårsomhelst, du har lyst.

Klik her eller på billedet nedenfor for at læse mere om kurset: Optimer dit åndedræt – Få mere ro, energi og velvære

  • Lær at afstresse og afspænde dit åndedræt, så du kan slippe stress, forbedre din søvn og få mere luft og energi i hverdagen

Kurset kan selvfølgelig også kombineres med en åndedræts-session. Har du købt online kurset, gives der rabat på en åndedræts-session i op til efter 1 år efter køb af kurset.

Se priser på åndedræts-sessioner længere nede på siden.

Obs åndedrætsterapi erstatter ikke lægelig konsultation.

Priser på åndedrætsterapi

Du kan vælge i mellem 1 time eller 75 minutter. Eller evt. 1½ time hvis du ønsker at kombinere en åndedræts-session med behandling.

1 time koster pt: 600 kr. 

75 min. koster pt 700 kr. 

1½ time koster pt 800 kr.

For kursister af onlinekurset “Optimer dit åndedræt” er der mulighed for at booke 40 min. 1:1 åndedræts-session (som kan foregå online eller fysisk): kun 400 kr.

Du har mulighed for at booke en åndedræts-session i mit online bookingsystem. Klik på knappen nedenfor og find kategorien: “Behandlinger og terapi-sessioner”, hvor du kan booke den varighed, du ønsker.

Er du kursist af mit betalte online åndedrætskursus – Optimer dit åndedræt, kan du booke åndedrætsterapi til særpris under kategorien særpris på behandlinger/sessioner for onlinekursister i min online booking. 

Du er selvfølgelig også velkommen kontakt mig, hvis du gerne vil høre mere, om åndedrætsterapi er noget for dig. Eller hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig i mit online booking system. – Nogle gange kan jeg godt trylle en tid frem 🙂

Åndedrætsterapi tilbydes også online!

Har du ikke mulighed for at komme til fysisk åndedrætssessioner, kan jeg stadig hjælpe dig online. Hvis du booker din tid online, så skriv en note, at det er online, så vil jeg sende dig et link til fx zoom, hvor vi kan mødes online.

Online åndedrætskursus, der hjælper dig til at afstresse dit åndedræt, åbne op for det dybe og tredimensionelle åndedræt. Du får også viden og øvelser til at  forbedre din iltoptagelse og styrke dit ro-system:

Optimer dit åndedræt – få mere ro, energi og velvære. Lær at afstresse og afspænde dit åndedræt, så du kan slippe stress, forbedre din søvn og få mere luft og energi i hverdagen.  Klik her for at læse mere 

Følg Hos Josefine på Facebook

Jeg har en gruppe på facebook; Ro i krop og sind, hvor jeg også kommer ind på åndedrættet. Du er meget velkomen i gruppen, som du finder ved at klikke på billedet nedenfor.

Luk menu