Hos Josefine

Åndedrætsterapi

Åndedrætsterapi....

Jeg er det meste af 2020 under uddannelse som åndedrætsterapeut hos Lotte Paarup.  

Sådan foregår en åndedrætssession:

En åndedrætssession varer ca 1 time og foregår ved, at jeg undersøger dit åndedræt imens du ligger på min briks. Jeg undersøger om, åndedrættet har plads eller om der er ufleksible områder, som holder åndedrættet tilbage.

Jeg starter med at spørge ind til dit åndedræt og de udfordringer, du oplever. Dernæst undersøger jeg din åndedrætsfunktion imens du ligger på ryggen på briksen, og stabler dig om med forskellige puder m.m. for at se, om det kan åbne dit åndedræt yderligere. Bagefter undersøger jeg dit åndedræt, imens du ligger på maven. Og evt sideliggende, hvis det er nødvendigt.

Dernæst beder jeg dig om at sætte dig op på en stol, så jeg også kan undersøge dit åndedræt, når du sidder. Det er nemlig oftest lettere at gøre plads til åndedrættet i liggende stilling, end i siddende stilling. Og nogle ubalancer kommer først frem, når vi sidder op.

Når jeg har undersøgt dit åndedræt kommer jeg med feedback og hjælp til hvor du kan starte i forhold til at gøre plads til dit åndedræt og forbedre din åndedrætsfunktion og iltoptagelse.

Jeg kan også komme med tip til specifikke situationer, hvor du har problemer med dit åndedræt.

Jeg giver dig noget hjemmearbejde i form af forskellige øvelser m.m. Det følger vi op på i den kommende session, hvor du kan få nye eller andre øvelser i dit videre arbejde med åndedrættet.

Hvor mange sessioner du har brug for er individuelt. Men generelt lægger åndedrætsterapien op til at du ikke behøver så mange sessioner, når du selv arbejder med det derhjemme.

Se den aktuelle prøvekanin pris længere nede på siden. Siden er under redigering, og mere info kommer i løbet af foråret og sommeren 2020 🙂

Åndedrætsterapi kan bl.a. hjælpe med:

  • Stress
  • Angst og nervøsitet
  • Uro og anspændthed
  • Grounding og lande i kroppen
  • Hovedpine og andre smerter
  • Søvnproblemer
  • Træthed og udmattelse

Obs åndedrætsterapi erstatter ikke lægelig konsultation.

åndedrætsterapi

Åndedrætsterapi prøvekanin-pris:

2 sessioner af 1 times varighed: 100 kr i alt! Dvs 50 kr pr session lige nu!

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at være ´prøvekanin´ i åndedrætsterapi. Jeg har endnu ikke sat ydelsen ind i min online booking, det kommer på senere… 🙂

 

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu