Hos Josefine

Ansigts-lymfedrænage

Ansigtslymfedrænage afstresser, hjælper mod væskeophobninger i ansigtet og flowet i lymfesystemet i hele kroppen, især når det kombineres med refleksterapi.

Ansigtslymfedrænage fremmer udrensningen især kombineret med ansigtszoneterapi. Metoden hjælper med at udskille affaldsstoffer og overflødig væske. Stimulerer immunforsvaret, forbedrer hud og det almene velvære. Lymfedrænage hjælper med at føre lymfevæsken fra kroppens væv til lymfeknuderne, som renser lymfevæsken, før den tømmes ud i de store lymfeårer og føres tilbage til blodet. Behandlingen virker både på det overfladiske og det dybe lymfesystem. Lymfedrænage er en meget afstressende behandling. Den rolige, rytmiske og pulserende behandling, med en meget let berøring, indvirker på det parasympatiske nervesystem, som er kroppens afslapningssystem. Når nervesystemet stimuleres på denne specielle måde, sender det automatisk impulser til hjernen, som nedsætter produktionen af stress-hormoner.  Derfor er behandlingen også effektiv ved søvnproblemer, som forårsaget af stress.

Ansigts-lymfedrænage forløb

For mere dybtgående virkning anbefaled lymfedrænage som et samlet forløb for at opnå den bedste effekt, en reel udrensning og en stimulerende effekt på immunforsvar og hvad fokus i behandlingen ellers er. Udgangspunktet er, at der gives 6-12 behandlinger. De første 6 behandlinger gives gerne med 2 behandlinger om ugen, de resterende med én behandling om ugen.

Ansigtslymfedrænage – behandlingen varer ca. 25 minutter og kan kombineres med ansigtszoneterapi  for fx yderligere at styrke immunforsvaret, rense affaldsstoffer, der kan skabe spændinger i ansigtet m.m. Ansigstslymfedrænage kan også kombineres med japansk lifting fx ved poser under øjnene og andre hævelser i ansigtet er japansk lifting og ansigtslymfedrænage en stærk kombinatione. Ansigtslymfedrænage kan også kombineres med fx ½ times fodzoneterapi, det er også en super lækker kombination, der afstresser og styrker hele kroppen og fremmer udrensning og cirkulation.   

Ansigts-lymfedrænage kan bl.a. hjælpe ved

Stress
Reumatiske lidelser
Stillesiddende livstil
Infektioner
Overvægt
Cellulitte (appelsinhud)
Ødemer (væskeansamlinger)
Fibromyalgi
Efter graviditet
Efter cancerbehandlinger
Depression
Dårlig blodcirkulation
Hudproblemer
Vævsforfald

Ophobede affaldsstoffer
Før og efter operation
Bihule og pandehulebetændelser
Hovedpine
Små sprængte blodkar
Inflammation
Væskeophobning ved menstruation
Overgangsalder-besvær/hedeture
Efter større vægttab
Følgevirkning af diabetes
Skinnebenssår
Styrkelse af immunforsvar
Tilbagevendende infektioner
Uro/smerter i benene

Del gerne på sociale medier

Facebook
LinkedIn
Twitter
Luk menu