Hos Josefine

Japansk Lifting

Den originale metode fra Lone Sørensen

Japansk lifting er en kombination af japanske lifting teknikker, ansigtszoneterapi, akupressur, lymfe-drænage og muskelstimulation.

Behandlingen skaber øget blodcirkulation i hud, bindevæv og muskler, hvilket har en tonende effekt på muskler og væv samt en udglattende effekt på hud. Desuden hjælper behandlingen til at dræne ansigtet for overskydende væske (poser under øjne, på kinder) samt modvirker mørke skygger omkring øjnene ved bl.a. at stimulere organer, blodcirkulation og lymfe-flow.

Japansk lifting virker afslappende på spændte muskler i ansigtet. Behandlingen fremmer glansen i øjnene ved at behandle hele kroppen via reflekszoner og akupressur. 

Japansk lifting er en super behagelig og afslappende behandling.

En basis japansk lifting behandling varer ca 55 min. I en forlænget udgave på 75 eller 90 minutter, kan der tilføjes individuel behandling af specifikke fokusområder, eller kombineres med fx ansigtslymfedrænage.

Det der især kendetegner den lifting behandling, jeg udfører er, at den virker afslappende og afbalancerende på hele kroppen og ikke ´kun´ er en ansigtsbehandling. 

Det er vigtigt for mig, at den skønhed japansk lifting fremmer også kan mærkes indeni, som øget velvære, indre ro og balance. 

Min behandlingsstil i japansk lifting er dybdegående, præcis, rytmisk og nærværende, men aldrig hård.

Undervejs i behandlingen bliver ansigtet varmet op af 12 japanske lifting trin, der er en slags fitness for ansigtsmusklerne. Derfor køles ansigtet ned igen i slutningen af behandlingen med kølige Himalaya saltkugler. Det vækker ekstra velvære, lukker porerne og tilfører ansigtet vigtige mineraler og cellesalte.

japansk-lifting

NYHED! Japansk selv-lifting mini-kursus

Japansk selv-lifting er både for dig som ønsker vedligeholdelse af de resultater, du har opnået med et lifting forløb, og for dig som ikke har tid eller mulighed for et japansk lifting forløb. Der gives stor rabat på mini-kurset, når du også har købt et japansk lifting forløb.

Klik her for at læse mere om japansk selv-lifting kurset.

japansk-selv-lifting

Grunde til at vælge Japansk lifting:

  • For at få afspænding og velvære i hele kroppen
  • For at afspænde kæber og andre spændte ansigtsmuskler
  • For at udglatte rynker på en måde, der fremmer sundhed og velvære i hele kroppen
  • For at dræne ansigtet for overskydende væske
  • For at opstramme og udglatte huden på naturlig vis
  • Afstresning

“Ikke alle laver lifting så godt som du… “

Susanne

Før og efter billeder - flere billeder længere nede på siden:

Resultat af et 4-ugers japansk lifting forløb (12 x 75 min) udført Hos Josefine januar 2013

japansk-lifting
1. billede: Inden 1. behandling
2. billede: efter 5 behandlinger
3. billede: lige inden 12. behandling
4. billede er taget 7 uger EFTER japansk lifting forløbet sluttede

“I ENGLEHÆNDER:

Efter et år med mange personlige udfordringer, besluttede jeg mig for at forkæle mig selv. Jeg skulle snart fejre min 50-års fødselsdag, og jeg syntes, at livet havde sat sine spor i mit ansigt. Der var mange dejlige, fine linier omkring øjnene, men også nogle bekymrede rynker i panden, som jeg ikke var helt så glad for.

Jeg havde tidligere fået en enkel behandling hos Josefine, og derfor var det ikke så svært for mig at beslutte, at jeg skulle forkæle mig selv med en faceliftning pakke hos Josefine. Igennem fire uger kom jeg tre gange om ugen og det var en behandling, hvis resultater kunne ses udenpå, men også føles indeni!

Hos Josefine fik jeg en utrolig kærlig, nænsom og meget personlig behandling. Josefine har alt det, der skal til for at være en rigtig dygtig behandler: En utrolig venlighed og empati, nænsomme og tålmodige hænder og ikke mindst en stor faglig ekspertise. Josefine fik spurgt ind til mine hovedpiner, væskeophobninger, hormonelle forandringer, og fik lagt en plan for min behandling, så jeg oplevede forbedringer på alle områder igennem de fire uger. En enkelt gang havde jeg meget stærk hovedpine og ubehag da jeg kom, men dette var helt forsvundet efter behandlingen.

Efter de tolv behandlinger var mit ansigt blevet markant forynget, mit fysiske velbefindende var forbedret, og jeg havde haft mange dejlige og berigende samtaler.

Jeg kan på det varmeste anbefale Josefine.

Connie, 49 år, Farum”

Japansk lifting priser

Rabat ved køb af forløb eller klippekort:

Ved køb 10 behandlinger gives vejledning i en selv-stimuleringsteknik til dit fokusområde og behov, til at vedligeholde effekten af behandlingen. Teknikken du får med efter et forløb er ikke helt det samme, som det du lærer på  japansk selv-lifting mini-kurset, men kan sagtens kombineres med hinanden for en meget målrettet vedligeholdelse, der har potentiale til yderligere at forbedre dine resultater. 

Japansk selv-lifting mini-kursus 1-1½ time. 1:1 kursus eller mini-gruppekursus.

Beløbet for forløb kan opdeles i 2-3 rater. Læs mere om betalingsmuligheder og betingelser under kontakt.

Priserne er gældende  fra 2/4 2024

“Kære Josefine. Tusind tak for den skønne ansigtsmassage ♥. Det gjorde SÅ godt og i går havde jeg rigtig god energi og fik udrettet en masse. Tror jeg skal forkæle mig selv igen i januar. Knus Pernille “

Flere før og efter billeder:

Før og efter 10 behandlinger med japansk lifting og ansigtslymfedrænage  (10 x 75 min) 2-3 ugentlige behandlinger februar og marts 2022. Udført Hos Josefine

1. Billede er før forløbet.     2. billede efter 10 behandlinger

“Jeg synes også selv, at der er sket en masse – og det er også det utrolige velbefindende, der er forbundet med behandlingerne – så afslappet og i balance man bliver – jeg har slappet mere og mere af for hver gang- som om man for hver gang kommer et dybere lag ned – så sundt ♥”

Connie

Før – halvvejs og efter 4 ugers intensiv Japansk lifting udført af engelsk kollega, Shermine Boustony fra London

1. Billede: Inden japansk lifting, 2. billede: Efter én behandling, 3. billede: Efter 5 behandlinger. Udført af Anette Andreasen fra Christolé i Præstø
Japansk lifting resultat før og efter blot en enkel behandling udført af en terapeut i udlandet:

“Hej Josefine. Ville bare lige sige tusind tak for behandlingen idag. Ser altid så frisk ud efter en JPL”

(forkortelse for Japansk Lifting)

Kombinations-muligheder

Japansk lifting kan stå som en behandling i sig selv eller den kan kombineres med:

• Ca. 20 minutter tibetansk nakkemassage, der afslapper skuldre, nakke. Kan i fx 1½ time udgave kombineres med mere individuel behandling af ansigtet. Læs mere om tibetansk nakkemassage her  

• Ca. 20 minutter ansigtslymfedrænage, der er en virkelig blid metode til at hjælpe ansigtet af med væskeophobninger. En behandling som virker på hele kroppen, da der jo i ansigtet er reflekszoner for hele kroppen. Læs mere om ansigtslymfedrænage her

• Japansk lifting kan også kombineres med ansigtsrefleksterapi fx ved ansigtslammelser/ nedsat føling i ansigtsnerver.

Behandlingen tilpasses den enkeltes behov og ønsker.

Jeg bruger en blanding af økologisk koldpresset hybenkerneolie og økologisk koldpresset jojobaolie til behandlingerne. Hybenkerneolie har også anti-rynke effekt, modvirker hudpletter og tilfører huden vigtige vitaminer. Men ikke alle kan tåle hybenkerneolie. Derfor har jeg også en ren jojobaolie stående, som de fleste tåler uden problemer.

Hvis du ikke tåler hybenkerneolie, så sig endelig til; så bruger jeg blot ren jojobaolie til dig.

Kan du ikke tåle olie i ansigtet, er du velkommen til at medbringe din egen creme.

Behandlings-hyppighed og vedligeholdelse

Den anbefalede behandlings-hyppighed afhænger af formålet med behandlingen. Mange vælger fx en velvære behandling med en eller flere måneders mellemrum efter behov. Er formålet et lifting resultat der kan holde mere end 1 nogle dage eller et par uger, så kan et intensivt lifting forløb over 4-5 uger gøre en stor forskel.

For bedste resultat i forhold til opstamning af hud m.m. anbefales et intensivt forløb på 10-12 behandlinger med behandling 2-3 gange om ugen. 

Både jeg selv og andre terapeuter har set fantastiske resultater med japansk lifting. Især ved et intensivt forløb med behandling 3 gange om ugen i 4 uger.

Folk i alle aldre har haft meget glæde af japank lifting, men jeg kan af princip ikke love, at man får udglattet alle rynker og poser. Tilgengæld kan man glæde sig over, at de resultater man opnår, også matcher et øget indre velbefindende…..

Det er forskelligt hvor hurtigt, man ser et resultat, men som regel kan man se en forbedring efter ca. 5 behandlinger og hos nogle allerede efter første behandling. Men for at virkningen skal holde er det i starten vigtigt at følge op med hyppige behandlinger, som beskrevet ovenfor.

Ved køb af 10 behandlinger tilbydes også vejledning i en selv-stimuleringsteknik, til at hjælpe med at vedligeholde resultaterne.

Teknikken du får med efter et forløb er ikke helt det samme, som det du lærer på  japansk selv-lifting mini-kurset, men kan sagtens blive kombineret med hinanden for en meget målrettet vedligeholdelse, der har potentiale til yderligere at forbedre dine resultater. 

Selv-behandlingen efter et japansk lifting forløb gør en forskel, der hjælper til at bevare resultaterne fra forløbet og kan endda forbedre dem over tid. Især hvis det også kombineres med en vedligeholdelsesbehandling ca. hver 6. uge og/eller med en lidt længere selv-lifting ind i mellem på ca 15-20 minutter, som du kan lære her

Udrensnings-reaktioner:

Der kan forekomme udrensningsreaktioner i begyndelsen af et behandlingsforløb. Dette er kun et positivt tegn på, at kroppen er gået igang med en udrensning og en afbalancering. Reaktionerne kan være opblussen af forbigående nye eller gamle symtomer, fx hudreaktioner, hovedpine, træthed, muskelømhed. Reaktionerne fortager for det meste i løbet af et par dage, og kan hjælpes på vej ved at sørge for at drikke rigeligt med vand – gerne med lidt friskpresset citronsaft i.

I løbet af et par behandlinger vil de fleste mærke mere velvære, bedre energi, mere afslappethed, bedre hud og friskere udseende.

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu