Hos Josefine

Japansk Lifting

Den originale metode fra Lone Sørensen

Japansk lifting er en kombination af japanske lifting teknikker,  punktstimulering og ansigtszoneterapi. Behandlingen skaber øget blodcirkulation i hud, bindevæv og muskler, hvilket har en opstrammende og udglattende effekt. Desuden hjælper behandlingen til at dræne ansigtet for overskydende væske (poser under øjne, på kinder) samt modvirker mørke skygger omkring øjnene ved bl.a. at stimulere blodcirkulation og lymfe-flow.

Japansk lifting virker afslappende på spændte muskler i ansigtet. Behandlingen fremmer glansen i øjnene ved at behandle hele kroppen via reflekszoner og akupressur. 

Japansk lifting er en super behagelig og afslappende behandling.

Behandlingen tilpasses den enkeltes behov og ønsker med individuelle punkter og zoner til fx afhælpning af rynker i særlige områder eller andre fokusområder.

Ved køb af 10 behandlinger tilbydes også vejledning i en selv-stimuleringsteknik, til at hjælpe med at vedligeholde resultaterne.

Grunde til at vælge Japansk lifting:

  • For at stimulere kredsløbet i ansigtets muskler og nerver; virker både mod rynker, men også terapeutisk ved nedsat bevægelighed i ansigtsmuskler, facial lammelser etc
  • For at udglatte rynker på en måde, der fremmer sundhed og velvære i hele kroppen
  • For at slappe af både i ansigt og resten af kroppen som afslappes af behandling af reflekszoner og punkter i ansigtet.
  • Problemer med rynker, hævelser m.m. kan skyldes hormonelle og organiske ubalancer
  • For at afspænde spændte ansigtsmuskler
  • Afstresning

Før og efter billeder:

Resultat af et 4-ugers japansk lifting forløb udført Hos Josefine januar 2013

Japansk-lifting
1: Inden 1. behandling, 2: efter 5 behandlinger, 3: efter 11 behandlinger
Dette billede er taget 7 uger efter japansk lifting forløbet sluttede

“I ENGLEHÆNDER:

Efter et år med mange personlige udfordringer, besluttede jeg mig for at forkæle mig selv. Jeg skulle snart fejre min 50-års fødselsdag, og jeg syntes, at livet havde sat sine spor i mit ansigt. Der var mange dejlige, fine linier omkring øjnene, men også nogle bekymrede rynker i panden, som jeg ikke var helt så glad for.

Jeg havde tidligere fået en enkel behandling hos Josefine, og derfor var det ikke så svært for mig at beslutte, at jeg skulle forkæle mig selv med en faceliftning pakke hos Josefine. Igennem fire uger kom jeg tre gange om ugen og det var en behandling, hvis resultater kunne ses udenpå, men også føles indeni!

Hos Josefine fik jeg en utrolig kærlig, nænsom og meget personlig behandling. Josefine har alt det, der skal til for at være en rigtig dygtig behandler: En utrolig venlighed og empati, nænsomme og tålmodige hænder og ikke mindst en stor faglig ekspertise. Josefine fik spurgt ind til mine hovedpiner, væskeophobninger, hormonelle forandringer, og fik lagt en plan for min behandling, så jeg oplevede forbedringer på alle områder igennem de fire uger. En enkelt gang havde jeg meget stærk hovedpine og ubehag da jeg kom, men dette var helt forsvundet efter behandlingen.

Efter de tolv behandlinger var mit ansigt blevet markant forynget, mit fysiske velbefindende var forbedret, og jeg havde haft mange dejlige og berigende samtaler.

Jeg kan på det varmeste anbefale Josefine.

Connie, 49 år, Farum”

Japansk lifting priser

Ved køb 10 behandlinger gives vejledning i en selv-stimuleringsteknik, til at vedligeholde effekten af behandlingen.

Rabat ved køb af pakkeforløb: 5 x 1 time spar ca 7% = 200 kr . Ved køb af pakkeforløbet 10 x 1 time sparer du over 12% rabat svarende til 700 kr. Der er mulighed for at betale klippekort og forløb i rater.

Priserne er gældende  fra 1. september 2020. 

Flere før og efter billeder:

Før – halvvejs og efter 4 ugers intensiv Japansk lifting udført af engelsk kollega, Shermine Boustony fra London

1. Billede: Inden japansk lifting, 2. billede: Efter én behandling, 3. billede: Efter 5 behandlinger. Udført af Anette Andreasen fra Christolé i Præstø
Japansk lifting resultat før og efter blot en enkel behandling udført af en terapeut i udlandet:

“Hej Josefine. Ville bare lige sige tusind tak for behandlingen idag. Ser altid så frisk ud efter en JPL”

(forkortelse for Japansk Lifting)

Kombinations-muligheder

Japansk lifting kan stå som en behandling i sig selv eller den kan kombineres med:

• Ca. 25 minutter tibetansk nakkemassage, der afslapper skuldre, nakke. Læs mere om tibetansk nakkemassage her  

• Ca. 25 minutter ansigtslymfedrænage, der er en virkelig blid metode til at hjælpe ansigtet af med væskeophobninger. En behandling som virker på hele kroppen, da der jo i ansigtet er reflekszoner for hele kroppen. Læs mere om ansigtslymfedrænage her

• Japansk lifting kan også kombineres med ansigtsrefleksterapi fx ved nedsat føling i ansigtsnerver.

Behandlingen tilpasses den enkeltes behov og ønsker.

Jeg bruger en blanding af økologisk koldpresset hybenkerneolie og økologisk koldpresset jojobaolie til behandlingerne. Jeg kan også lave det i ren jojobaolie fx, hvis det foretrækkes. Kan du ikke tåle olie, er du velkommen til at medbringe din egen creme.

Behandlings-hyppighed

For bedste resultat i forhold til opstamning af hud m.m. anbefales et intensivt forløb på 10-12 behandlinger med behandling 3 gange om ugen. 

Både jeg selv og andre terapeuter har set fantastiske resultater med japansk lifting. Især ved et intensivt forløb med behandling 3 gange om ugen i 4 uger.

Folk i alle aldre har haft meget glæde af japank lifting, men jeg kan af princip ikke love, at man får udglattet alle rynker og poser. Tilgengæld kan man glæde sig over, at de resultater man opnår, også matcher et øget indre velbefindende…..

Det er forskelligt hvor hurtigt, man ser et resultat, men som regel kan man se en forbedring efter ca. 5 behandlinger og hos nogle allerede efter første behandling. Men for at virkningen skal holde er det i starten vigtigt at følge op med hyppige behandlinger, som beskrevet ovenfor.

 Når først man har været igennem et forløb kan man sagtens klare sig med en vedligeholdelsesbehandling ca hver 6. uge.

Nogle klarer sig fint med behandling hver 14. dag eller en gang om måneden. Det afhænger af hvad formålet er med behandlingen og selvfølgelig også hvilke resultater man går efter.

Udrensnings-reaktioner:

Der kan forekomme udrensningsreaktioner i begyndelsen af et behandlingsforløb. Dette er kun et positivt tegn på, at kroppen er gået igang med en udrensning og en afbalancering. Reaktionerne kan være opblussen af forbigående nye eller gamle symtomer, fx hudreaktioner, hovedpine, træthed, muskelømhed. Reaktionerne fortager for det meste i løbet af et par dage, og kan hjælpes på vej ved at sørge for at drikke rigeligt med vand – gerne med lidt friskpresset citronsaft i.

I løbet af et par behandlinger vil de fleste mærke mere velvære, bedre energi, mere afslappethed, bedre hud og friskere udseende.

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu