Hos Josefine

Tibetansk Nakkemassage

med refleksterapi

Tibetansk nakkemassage er en skøn behandling, der afhjælper spændinger i nakke og skuldre. Behandlingen virker desuden på resten af kroppen, fordi vi bearbejder reflekszoner for hele kroppen i kraniekant, nakke, skuldre og langs rygsøjlen.

Tibetansk nakkemassage varer ca 25 minutter. Den kombineres med andre behandlinger efter ønske og behov, så hele behandlingen kan vare fra 1 time til 1½ time. Læs mere om om mulighederne nedenfor. Men først lidt mere om tibetansk nakkemassage:

På nakke og skuldre findes et mikrosystem, hvor hele den bevægeapparatet er afspejlet.

Tibetansk nakkemassage:

  • virker stimulerende på kredsløbet
  • afslapper musklerne
  • forbedrer fordøjelsen
  • aktiverer kroppens selvhelbredende processer.
  • Gennem påvirkning af lymfesystemet øges udskillelsen af affaldsstoffer.

Tibetansk nakkemassage kan desuden inkludere behandling af hovedbund, pande og kæbe efter symptom og behov.

Jeg bruger for det meste tibetansk nakkemassage i kombination med ansigtszoneterapi, japansk lifting eller spinal release. Teknikkerne på kæbe, hovedbund og pande bruges mest i forbindelse med en ansigtsrefleksterapibehandling. Men man kan sagtens kombinere dem med tibetansk nakkemassage.

Nedenfor kan du læse mere om de andre metoder, og hvad de kan hjælpe på:Tibetansk kæbebehandling ca 15 min

Hals-kæbe-zonerne er særlig god ved hormonelle problemer, inkl. problemer med immunforsvar, betændelsestilstande, gigt m.m.
Obs ved kæbespændinger findes der teknikker i ansigtsrefleksterapi og spinal release, som er bedre til at løsne op i spændingerne.
I pandens ligger reflekszoner, der indvirker især på vitalorganerne, dem bruger jeg efter behov i ansigtsrefleksterapi behandling

Tibetansk skalpbehandling ca 15 min

Behandlingen af hovedbund er effektiv ved hjerneproblemer, fantomsmerter, sanseproblemer m.m. Ved sådanne problemer er det mest effektivt at kombinere det med ansigtsrefleksterapi pga ansigtsrefleksterapiens mere direkte virkning på hjerne og nervesystem. Børn som er sensitive og ikke ønsker berøring i ansigtet, fx autister, accepterer som regel skalp behandlingen og vil hurtigere acceptere ansigtsbehandlingen, hvis man starter med behandlingen af hovedbunden. (Hvis børnene er meget sensitive kan man starte med behandling af fødder, så hænder, så skalpbehandling og tilsidst ansigt).

 

Priser på behandling med tibetansk nakkemassage

Der gives rabat ved køb af klippekort. 5 turs klippekort giver 5 % rabat. 10 turs klippekort giver 10% rabat. Klippekort kan betales i rater. Læs mere om betalingsmuligheder under kontakt og praktisk information

Del gerne på sociale medier

Facebook
LinkedIn
Twitter
Luk menu