Hos Josefine

Stress release

Blid bindevævsmassage i hovedet og/eller på kroppen til at løsne stress og lettere spændinger

Stress release får hjerne og krop til at falde til ro

Stress Release er en meget blid metode, der hjælper til at bringe ro og balance i nervesystemet. Stress Release forbedrer søvnen og afhjælper de gener, som spændinger, bekymringer og stress forårsager.  

En del stress forårsages af tanker der kører i ring, bekymringer m.m. …… De gentangende tanker kan med tiden medføre anspændelse i både hovedet og i kroppen. Anspændelse i kroppen kan medføre endnu flere negative tanker, som også påvirker kroppen.

 Stress release er en måde at bryde den onde cirkel. 

Sådan hjælper stress release

Stress release hjælper til at løsne spændinger og skabe mere ´plads´ i hovedet og/ eller i kroppen. Det sender beroligende signaler til hjernen, og aktiverer det afslappende nervesystem. Behandlingen hjælper dig på en meget blid måde ned i kroppen igen og ind i nuet igen. Og det får tankestrømmen til at falde til ro. 

Når vi er i stress er kroppen i en form for alarmberedskab.  Vejrtrækningen kan blive mere overfladisk, anspændt og åndedrætsrytmen kan blive hurtigere og uregelmæssig. Når vejrtrækningen også påvirkes af stress, kan det give yderligere anspændthed og uro i krop og sind. Men stress release kan hjælpe kroppen tilbage i ro, og det får også vejrtrækningen til at blive roligere, hvilket skaber yderligere afspænding i krop og sind.

Den blide bindevævsmassage bruger jeg, hvor du mærker et behov for at få løsnet op i noget anspændthed. Det kan være i ansigtet, kæber,  i kraniet, på nakke-skuldre, brystkasse, mave, ryg, arme eller ben. Ofte kombinerer jeg det med andre behandlinger, som fx ansigtszoneterapi, fodzoneterapi eller tibetansk nakkemassage. Stress release kan også bruges i kombination med åndedrætsterapi til at  slappe af omkring åndedrætsmusklerne i mellemgulv, brystkasse og nakke. Og give plads til en friere åndedrætsbevægelse.

Behandlingen foregår enten ude på let og løstsiddende tøj eller i undertøj. Der bruges ikke olie eller creme til stress release.

For afslapning og velvære eller for behandling af stress, uro og angst

Stress release kan stå alene eller kombineres med andre behandlinger for at skabe afslapning og velvære.

Stress release kan også indgå i et behandlingsforløb for stress, uro og angst I et behandlingsforløb mod stress, uro eller angst vil det blive kombineret med andre metoder som fx tankefeltterapi og/eller åndedrætsterapi til at skabe de bedste betingelser for en mere varig indre fred og afspænding.

Se den aktuelle pris for behandling med stress release under forløbet stress, uro eller angst

Og prisen på enkelt behandlinger under afslapning og velvære

Udrensningssymptomer

Alle behandlinger aktiverer lymfesystemet samt udskillelsen af affaldsstoffer -både fysiske og psykiske.
Man må derfor være forberedt på, at der i starten af et behandlingsforløb kan dukke udrensnings-reaktioner op; fx opblussen af gamle symptomer, træthed, etc. Disse “førsteforværringer” forsvinder i løbet af de første behandlinger, og er et positivt tegn på, at kroppen har taget imod behandlingen og er igang med at genoprette den indre balance.

For at lette evt. udrensningssymptomer anbefales det at drikke rigeligt med vand efter behandlingen og de efterfølgende dage – ca 1/3 af din kropsvægt i cenciliter; dvs en person på 60 kg bør drikke 2 liter vand om dagen.

Og har du mulighed for at tage den med ro efter behandlingen, giver du din krop optimale betingelser for at arbejde videre med det, som behandlingen igangsætter.

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu