Hos Josefine

Ro og restitution

Få ro i krop og sind, så du kan få din søvn, velvære og restitution tilbage.

Mærker du en konstant uro i kroppen? 

En indre sitren som mærkes endnu tydeligere, når du er stille?

Føler du dig alt for vågen, når du har brug for at sove? 

Som om kroppen ikke rigtig kan falde til ro, selvom den er træt. Måske endda overtræt.

Måske døjer du med stress symptomer som hjertebanken, trykken for brystet, dårlig nattesøvn, mange bekymringer, tankemylder og tanker der kører i ring.

Og når du prøver at slappe af bliver du overvældet af hvor meget uro, anspændthed og ubehag, der er i kroppen.

Det er det aktive nervesystem der har taget overhånd, fordi vi alt for længe har presset os selv og overhørt vores signaler og behov for ro og hvile.

Eller en vedvarende konflikt eller svær situation har skubbet os udover kanten, så kroppen går i stress mode. 

Vi er designet til at kunne håndtere stress og belastende situationer men ikke vedvarende, hver dag måske i månedsvis. Uden nok søvn, hvile og restitution.

Til sidst koger hjernen over og kroppen bliver stress ramt. Og vi mister måske evnen til at slappe af og lade op. I al fald tilsyneladende. For evnen er der stadig. Den skal bare lige hjælpes lidt på vej…

ro-og-restitution

Og det er det jeg kan hjælpe med:

 • At hjælpe din krop tilbage i roen
 • At hjælpe dig til at gennemskue og slippe de overbevisninger, der stresser
 • At få slappet af i kroppen
 • At hvile mere i dig selv igennem større selvaccept
 • At få lettere ved at sige fra og være tro mod dig selv
 • At få et mere afslappet forhold til tankerne. Og slippe identifikationen med dem
 • At slippe tankemylderet og hvile i stilheden bagved tankerne
 • At hjælpe dig til at finde ny energi igennem dit åndedræt
 • At styrke din restitution
 • At få en bedre nattesøvn
 • At åbne op for indre guidning og indsigter, der hjælper dig videre

“At købe en hel stress pakke med 5 gange, er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Det er dejligt at have tid nok og blive taget hånd om igen og igen.”

Gitte

dit-beroligende-åndedræt-mikrokursus

“Tusind tak for forløbet hos dig, hvor jeg har fået nye indsigter og en grounding i mig selv, således at jeg er rolig, skarp og positiv i forhold til hvad fremtiden måtte bringe.”

Pernille

Sådan hjælper jeg dig til at finde indre ro og få velvære, søvn og restitution tilbage

Vi har alle hver vores historie og hver vores årsag til uroen. Og vi har forskellige behov i forhold til hvad der hjælper os ind i fred, velvære og restitution. Derfor er der ikke en model, der passer alle, men forskellige løsninger til forskellige behov. Nogle har brug for en fysisk tilgang med fysiske behandlinger, der får krop og sind til at slappe af. Andre har mere brug for at vi arbejder med konkrete bekymringer og stress-tanker, problemer, der fylder og larmer i sindet. Og nogle har brug for at få mere fat i selv, at åbne hjertet for mere selvaccept, og få det bedre med at sige fra og passe på sig selv.

Behandlingen / behandlingerne skræddersys og sammensættes ud fra dine behov og ønsker.

Jeg  har efterhånden fået flere virkelige effektive redskaber, behandlingsmetoder og veje til at skabe ro i krop og sind.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige måder, jeg kan hjælpe dig med at finde indre ro.

Åndedrætsbevidsthed og åndedrætsterapi

Åndedrætsbevidsthed og åndedrætsterapi aktiverer dit beroligende nervesystem og fremme søvnen. Over 90% af vores energi kommer fra åndedrættet. En ikke optimal iltbalance giver uro, stress og træthed. Jeg giver dig viden og øvelser til at genskabe balancen.

EFT (emotionel frihedsteknik) / Tankefeltterapi

EFT/Tankefeltterapi  kan hjælpe med at forløse de følelser og overbevisninger, der holder dig tilbage fra at prioritere dig selv, sætte grænser og følge dit hjerte. Metoden kan hjælpe dig til at acceptere dig selv og forløse de tanker, følelser og traumer, der blokerer for dit flow, handlekraft og grænsesætning. 

Fysisk behandling: Refleksterapi og/eller Stress release

Refleksterapi er zoneterapi-behandling på ansigt og/eller fødder og/eller nakke. Behandlingen styrker og afslapper hele kroppen, nervesystemet og sindet. Mange oplever, at de bliver helt tanketomme og meditative under refleksterapi-behandlingen.

Traume-refleksterapi bringer dig i en dyb og afslappet tilstand, og hjælper til at rense ud i de psykiske og fysiske spor traumer kan have sat i dig, uden at vi behøver at ribbe op i det traumatiske.  Du kan læse mere om forløsning af traumer og traume-refleksterapi ved at klikke her.

Stress release  kan hjælpe til at berolige krop og sind. Gøre vejrtrækningsrytmen roligere og gøre mere plads til vejrtræknings-bevægelsen, så du føler du får et friere åndedræt. Du kan læse mere om stress release her

Reiki healing

Reiki healing kan bruges til at få mere ro i tankerne og ro i kroppen. Reiki healing kan både foregå fysisk på briksen eller som fjernhealing. Læs mere om reiki healing ved at klikke her

Mindfulness

Mindfulness kan hjælpe til at reducere og slippe tankemylder. Og det hjælper til at skabe ro i kroppen. Mindfulness styrker desuden selvaccept, sjælskontakt og intuition. Afhængig af dit behov kan jeg guide dig i forskellige nærværs- eller meditationsteknikker, der hjælper dig til at lande i din kerne, gøre dig mere fri af dine tanker og finde indre fred.

Udfra din situation og behov skræddersyr vi den behandling/session/forløb, som er mest aktuel for dig.

“Mange tak for de gennemførte og yderst behjælpelige sessioner.

Du er ret god og behagelig. Du skaber et trygt og professionelt rum.

Pengene har været godt givet ud. Fuld tilfredshed herfra.

Jeg har fået et andet syn på livet, og værktøjer til at komme bedre frem i livet.

Føler mig stabil og bedre rustet til fremtiden.”

S.

Priser på ro og restitution sessioner og forløb

Enkeltstående session. For dig som måske bare har brug for en enkel eller to sessioner. Én session varer ca 75 min og koster 650 kr.

Forløb på 5 sessioner a 75 min: 2900 kr. i alt (svarer til 580 kr. pr session). En besparelse på lidt over 10% i forhold til køb af en enkelt session.

Forløb på 10 sessioner a 75 min: 5200 kr i alt (svarer til 520 kr pr session) En besparelse på 20% i forhold til køb af en enkelt session.

Køber du et forløb på 5 sessioner, kan det opgraderes undervejs til 10 sessioner, hvis du får brug for det.

Forløbet tilpasses dit individuelle behov og ønsker i forhold til hvilke behandlingsmetoder det indeholder.

Forløb uden fysisk behandling kan også foregå online.

 

På min blog kan du gratis hente mere viden omkring, hvad der kan forårsage uro, og hvordan du kan genfinde roen.

Du er også velkommen i min gratis gruppe på facebook: Ro i krop og sind. Klik på billedet nedenfor, der linker til gruppen.

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu