Hos Josefine

Ro og restitution

Få ro i krop og sind, så du kan få din søvn, velvære og restitution tilbage.

Mærker du en konstant uro i kroppen? 

En indre sitren som mærkes endnu tydeligere, når du er stille?

Føler du dig alt for vågen, når du har brug for at sove? 

Som om kroppen ikke rigtig kan falde til ro, selvom den er træt. Måske endda overtræt.

Måske døjer du med stress symptomer som hjertebanken, trykken for brystet, dårlig nattesøvn, mange bekymringer, tankemylder og tanker der kører i ring.

Og når du prøver at slappe af bliver du overvældet af hvor meget uro, anspændthed og ubehag, der er i kroppen.

Det er det aktive nervesystem der har taget overhånd, fordi vi alt for længe har presset os selv og overhørt vores signaler og behov for ro og hvile.

Eller en vedvarende konflikt eller svær situation har skubbet os udover kanten, så kroppen går i stress mode. 

Vi er designet til at kunne håndtere stress og belastende situationer men ikke vedvarende, hver dag måske i månedsvis. Uden nok søvn, hvile og restitution.

Til sidst koger hjernen over og kroppen bliver stress ramt. Og vi mister måske evnen til at slappe af og lade op. I al fald tilsyneladende. For evnen er der stadig. Den skal bare lige hjælpes lidt på vej…

Og det er det jeg kan hjælpe med:

 • At hjælpe din krop tilbage i roen
 • At hjælpe dig til at gennemskue og slippe de overbevisninger, der stresser
 • At forløse svære følelser og finde fred
 • At få slappet af i kroppen
 • At hvile mere i dig selv igennem større selvaccept
 • At blive bedre til at mærke dine behov og grænser
 • At få lettere ved at sige fra og være tro mod dig selv
 • At få mere velvære, energi og glæde
 • At blive bedre til at omfavne dig selv og leve fra dit hjerte
 • At få et mere afslappet forhold til tankerne. Og slippe identifikationen med dem
 • At slippe tankemylderet og hvile i stilheden bagved tankerne
 • At hjælpe dig til at finde ny energi igennem dit åndedræt
 • At styrke din restitution
 • At lære dig, hvordan du selv kan styrke dit indre ro-system
 • At hjælpe dig til at få en bedre nattesøvn
 • At hjælpe dig til at blive mere fortrolig med din krop og dit åndedræt
 • At blive mere groundet og stå stærkere i dig selv
 • At åbne op for indre guidning og indsigter, der hjælper dig videre

“At købe en hel stress pakke med 5 gange, er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Det er dejligt at have tid nok og blive taget hånd om igen og igen.”

Gitte

“Tusind tak for forløbet hos dig, hvor jeg har fået nye indsigter og en grounding i mig selv, således at jeg er rolig, skarp og positiv i forhold til hvad fremtiden måtte bringe.”

Pernille

Sådan hjælper jeg dig til at finde indre ro og få velvære, søvn og restitution tilbage

Vi har alle hver vores historie og hver vores årsag til uroen. Og vi har forskellige behov i forhold til hvad der hjælper os ind i fred, velvære og restitution. Derfor er der ikke en model, der passer alle, men forskellige løsninger til forskellige behov. Nogle har brug for en fysisk tilgang med fysiske behandlinger, der får krop og sind til at slappe af. Andre har mere brug for at vi arbejder med konkrete bekymringer og stress-tanker, problemer, der fylder og larmer i sindet. Og nogle har brug for at få mere fat i selv, at åbne hjertet for mere selvaccept, og få det bedre med at sige fra og passe på sig selv.

Behandlingen / behandlingerne skræddersys og sammensættes ud fra dine behov og ønsker.

Jeg  har efterhånden fået flere virkelige effektive redskaber, behandlingsmetoder og veje til at skabe ro i krop og sind.

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige måder, jeg kan hjælpe dig med at finde indre ro.

Åndedrætsbevidsthed og åndedrætsterapi

Åndedrætsbevidsthed og åndedrætsterapi kan hjælpe til at styrke det beroligende nervesystem og fremme søvnen. Og bevidsthed på åndedrættet hjælper os til at blive mere til stede i os selv, i kroppen, i nuet og få mere ro i sindet. Hjernen går hurtigere i alarmberedskab, hvis der er områder af kroppen, den ikke har så god kontakt til. Åndedrætsterapi, fysisk behandling og nærvær hjælper dig til at mærke hele din krop bedre. Og det skaber ro. Både i hjernen og i kroppen.

Åndedrættet vores vigtigste kilde til energi; 90% af vores energi kommer fra åndedrættet. Og det gør en stor forskel i indre ro, velvære, energi og overskud om der flow i vores åndedræt eller ej. Om åndedrættet har plads eller er begrænset af fysiske og/eller psykiske spændinger. Og det er bl.a. det som jeg kan hjælpe dig med at løsne op for. Og vise dig hvordan du kan blive gode venner med dit eget åndedræt og bruge det bevidst til at finde ro, nærvær og få en bedre søvn.

EFT (emotionel frihedsteknik) / Tankefeltterapi

EFT/Tankefeltterapi er meget velegnet til behandling af stress og uro. Behandlingen virker nemlig forløsende på både tanker, følelser og fysiske symptomer. 

EFT/tankefeltterapi kan fx hjælpe med at forløse de følelser og overbevisninger, der holder dig tilbage fra at prioritere dig selv, sætte grænser og følge dit hjerte.

Metoden kan hjælpe dig til at acceptere dig selv og forløse de tanker, følelser og traumer, der blokerer for dit flow, handlekraft og grænsesætning. Det hjælper også kroppen til mere overskud og færre symptomer.

Fysisk behandling: Refleksterapi og/eller Stress release

Refleksterapi er zoneterapi-behandling på ansigt og/eller fødder og/eller nakke. Behandlingen styrker og afslapper hele kroppen, nervesystemet og sindet. Mange oplever, at de bliver helt tanketomme under refleksterapi-behandlingen og falder ned i dybe bevidsthedslag. Mange falder ligefrem i søvn under behandlingen. Det åbner for heling på flere planer.

Refleksterapi behandlingen kan hjælpe til at styrke og genoprette balancen i specifikke områder, organer, hjerne og nervesystem, der rammes af stress og uro.

Traume-refleksterapi bringer dig i en dyb og afslappet tilstand, og hjælper til at rense ud i de psykiske og fysiske spor traumer kan have sat i dig, uden at vi behøver at ribbe op i det traumatiske.  Du kan læse mere om forløsning af traumer og traume-refleksterapi ved at klikke her.

Stress release er endnu et godt redskab i min ´værktøjskasse´ for dem som har brug for en fysisk kropsbehandling. Det er en blid bindevævsmassage på anspændte områder i ansigt, kranie eller kroppen. Behandlingen kan fx hjælpe til at berolige krop og sind. Gøre vejrtrækningsrytmen roligere og gøre mere plads til vejrtræknings-bevægelsen, så du føler du får et friere åndedræt. Du kan læse mere om stress release her

Reiki healing

Reiki healing kan bruges til at få mere ro i tankerne og ro i kroppen. Reiki healingen fremmer kroppens selvhelbredende kræfter. Og det er en meget blid måde at hjælpe sind og krop tilbage i balance. Samtidig hjælper healingen til at lade kroppen op med ny energi. Og den fremmer kropsbevidstheden og evnen til at mærke dine behov og give dig selv omsorg. Reiki healing kan både foregå fysisk på briksen eller som fjernhealing. Læs mere om reiki healing ved at klikke her

Nærværsteknikker, selvaccept og ro i sindet

Hvis der er noget som er stressende, så er det at slå sig selv i hovedet med selvbebrejdelse. At udsulte sig selv med manglende anerkendelse, medfølelse og kærlighed over for sig selv. At føle sig mindreværd og kun værdifuld en kort stund, hvis man har præsteret.  Denne behandling af os selv beror på at vi ser os selv igennem vores egos øjne, vores opdragelse og programmering. Når vi åbner op for at se os selv igennem hjertet, igennem sjælens øjne, kan vi blive vores egen bedste ven og støtte.

Vores selvværd stiger, når vi giver os selv omsorg, accepterer os selv ubetinget og respekterer vores grænser og behov. Og vores selvaccept og selvværd stiger, når vi begynder at gennemskue og slippe de overbevisninger, der presser og stresser os.

Igennem et ro og restitutions-forløb, støtter jeg dig til at åbne op for selvaccept, og det dit hjerte fortæller dig.

Afhængig af dit behov kan jeg guide dig i forskellige nærværs- eller meditationsteknikker, der hjælper dig til at lande i din kerne, gøre dig mere fri af dine tanker og finde indre fred.

Udfra din situation og behov skræddersyr vi den behandling/session/forløb, som er mest aktuel for dig.

Tankefeltterapi-og-EFT

Priser på ro og restitution sessioner og forløb

Enkeltstående session. For dig som måske bare har brug for en enkel eller to sessioner. Én session varer ca 75 min og koster 650 kr.

Forløb på 5 sessioner a 75 min: 2900 kr. i alt (svarer til 580 kr. pr session). En besparelse på lidt over 10% i forhold til køb af en enkelt session.

Forløb på 10 sessioner a 75 min: 5200 kr i alt (svarer til 520 kr pr session) En besparelse på 20% i forhold til køb af en enkelt session.

Køber du et forløb på 5 sessioner, kan det opgraderes undervejs til 10 sessioner, hvis du får brug for det.

Forløbet tilpasses dit individuelle behov og ønsker i forhold til hvilke behandlingsmetoder det indeholder.

Forløb uden fysisk behandling kan også foregå online.

På min blog kan du gratis hente mere viden omkring, hvad der kan forårsage uro, og hvordan du kan genfinde roen.

Du er også velkommen i min gratis gruppe på facebook: Ro i krop og sind. Du finder gruppen ved at gå ind på min firmaside: Hos Josefine og søge på sidens grupper. Så kommer den frem 🙂

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu