Hos Josefine

Ansigts-zoneterapi

Ansigtsrefleksterapi er det samme som ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi hjælper til at få tankestrømmen til at falde til ro, faktisk så meget, at mange falder i søvn under en behandling. Ansigtszoneterapi skaber ro og flow i både krop og sind og egner sig virkelig meget til at hjælpe mod alle former for stress og indre uro.

Mange bliver overrasket over, HVOR afslappende behandlingen er. Og ofte hører jeg fra en klient:

“Jeg har prøvet en del forskellige terapier, men jeg har aldrig prøvet noget, der virker så afslappende, som dette.”

“Jeg blev helt tom for tanker under behandlingen.”

Ansigtszoneterapi er en meget behagelig behandling, der samtidig er dybtgående og effektiv. I behandlingen bearbejdes kroppens muskler, led, organer, hjerne, nervesystem, hormonsystem via reflekszoner, akupresur-punkter, nervepunkter m.m.

ansigtszoneterapi-ansigtsrefleksterapi

Ansigtszoneterapi kan bl.a. hjælpe på

Behandlingen tilpasses dit specifikke behov

Behandlingen bearbejder både årsagen til ubalancen og symptomerne.

Ansigtszoneterapi er grundbehandlingen i traume refleksterapi. En super afslappende behandling, der hjælper til at forløse traumer og stress på en meget blid måde. 

Du kan læse mere om traume refleksterapi nedenfor.

Og i blogindlægget om forløsning af traumer med blandt andet traume refleksterapi. 

ansigtszoneterapi-ansigtsrefleksterapi

Traume refleksterapi

Traume refleksterapi er en behandling med primært ansigtszoneterapi og lidt fodzoneterapi. 

Traume terapi kan hjælpe til at forløse traumer og svære følelser. Og kan også være en hjælp ved PTSD, fordi behandlingen hjælper til at skabe ro i nervesystemet. 

Forløsning af traumer med traume refleksterapi sker igennem at bringe krop, hjerne og nervesystem i så meget hvile, at underbevidstheden får overskud til at slippe og bearbejde traumer i drømmeaktivitet. Det kan især være en fordel, hvis et traume er så smertefuldt, at det er svært at tale om det. For bearbejdningen og forløsningen sker igennem kroppen, også selvom vi ikke taler om det. 

Dukker der erindringer, billeder og tanker op, som du har lyst til at tale om undervejs eller efter behandlingen, er der selvfølgelig mulighed for det. 

En behandling med traume refleksterapi varer i sig selv ca. 1 time, og bookes blot som en behandling i min onlinebooking. 

Du kan læse mere om forløsning af traumer og traume refleksterapi sidst i blogindlægget her.

Behandlings hyppighed for ansigtszoneterapi / traume refleksterapi

For bedste virkning anbefales behandling 1 gang om ugen i et forløb.

Sessioner med traume refleksterapi kan være et supplement til onlineforløbet Find dig selv – og find fred, kærlighed og lykke.

Eller det kan være en del af et refleksterapi forløb eller indgå efter behov i forløbet: Ro og restitution 

Kontra-indikationer ved traume-refleksterapi behandling:

Behandlingen anbefales ikke ved: 

  • Åbne sår i ansigtet (eller på fødderne)
  • Hvis man bløder (her tænkes ikke på menstruation)
  • Ved rosacea – skrøbelige kapillærer i ansigtet. Her anbefales  i stedet for almindelig ansigtszoneterapi.
  • Graviditet – det anbefales ikke at arbejde med dybe traumer under graviditeten. Du kan dog godt få almindelig ansigtszoneterapi under graviditet.

Ansigtszoneterapi kan kombineres efter behov med andre behandlinger

Ansigtszoneterapi er en hel behandling i sig selv. I nogle situationer kan behandlingen fremmes ved fx at kombinere det med ansigtslymfedrænage, fodrefleksterapi, tibetansk nakkemassage , tankefeltterapi eller andet. Jeg har efterhånden en stor kuffert fyldt med redskaber og teknikker, som jeg bruger efter behov, for at give dig den mest effektive behandling. Du behøver ikke tage stilling til eventuelle kombinationsbehandlinger på forhånd. Det finder vi ud af, når vi taler sammen 🙂

Priser på ansigtszoneterapi evt i kombination med andre behandlinger

Hvis du har købt onlineforløbet: Find dig selv – og find fred, kærlighed og lykke koster 1 time traumerefleksterapi kun 500 kr.

Og som intro-pris for kursister af Find dig selv onlineforløb, kan du hele frem til primo november 2023 købe 3 x1 time behandlinger for kun 1350 kr. (svarende til 450 kr. pr. session)

Betaling af klippekort og pakker kan opdeles i rater.

Mobilepay modtages

Yderligere information vedr betalingsmuligheder og ratebetaling finder du her

Har du spørgsmål og vil gerne høre mere, så kontakt mig endelig

Ansigtszoneterapi-ansigtsrefleksterapi

Hej Josefine!
Jeg skriver til dig, da jeg mener det er rigtigt, at fortælle dig, hvordan det er gået efter din behandling af min trigeminus neuralgi.
Det er nemlig gået fantastisk godt. Jeg gik hjem efter behandlingen, brugte punkterne op til 3 x dagl i 8-14 dg. Generne forsvandt lidt efter lidt, – dvs de sidste gener! For efter behandlingen var over halvdelen væk!!
Jeg var imponeret over din grundige forberedelse og er imponeret og rigtig glad for den hjælp jeg har fået gennem dig.
Hvis/når det vender tilbage, ved jeg hvor jeg kan henvende mig og få hjælp. Mange glade hilsner

Inge Merethe”

 

Hej Josefine!
Fantastisk: Mit hold i ryggen er pist forsvundet, takket være din behandling. Sådan et hold plejer at vare en uges tid. Du er bare dygtig!
Kh Helle.

 

Tak for de gode behandlinger, jeg er så glad for at være sluppet af med kramperne i underbenene, og har færre smerter i mit knæ, ind imellem er der ingen smerter. Jeg har slidgigt i det

dit-beroligende-åndedræt-mikrokursus

Mere om ansigtszoneterapi:

Der er rigtig gode erfaringer med ansigtszoneterapi til at hjælpe mange forskellige sygdomme og alvorlige lidelser, som fx hjerneskader. 

Ansigtszoneterapi styrker immunforsvaret, fordøjelse, nervesystem og hjælper til at skabe øget flow i krop og sind. Og en ekstra sidegevinst er at det modvirker rynker 🙂

Kontra-indikationer: Der er ingen kontra-indikationer ved ansigtszoneterapi.

Behandlingen virker udrensende: og man kan derfor opleve forbigående udrensningssymptomer; fx opblussen af gamle symptomer og skavanker, hovedpine, søvnbesvær, tørst, kulderystelser, træthed m.m. Udrensningssymptomerne er en naturlig del af processen og tegn på at behandlngen virker, og de aftager efter nogle få dage eller i forbindelse med efterfølgende behandling.

Det anbefales at drikke rigeligt med vand, både lige efter behandlingen og de følgende dage, for at hjælpe kroppen med at udskille de affaldsstoffer, som er frigivet under behandlingen og lette eventuelle udrensningssymptomer.

Ansigtszoneterapiens historie

Ansigts Refleksterapi er en sammensat og moderne behandlingsform (ca. 30 år gammel), men dens rødder strækker sig flere tusinde år tilbage fra bl.a. vietnamesiske og kinesiske samfund. Behandlingen er udformet af zoneterapeut og akupunktør Lone Sørensen, som i over et kvart århundrede har samlet, koordineret og afprøvet de mest effektive teknikker fra hele verden indenfor ansigtzoneterapi, kraniepunktur, neurologisk punkt-refleksologi, akupunktur m.m. I den moderne ansigtszoneterapi kombineres disse behandlingsmetoder med bl.a. den indianske facialterapi, der igennem generationer er blevet brugt -og stadig bruges af indianer i Andesbjergene i det sydlige Argentina.  I 2001 modtog Lone Sørensen tre ærespriser fra W.H.O. (World Health Organization) for sit zoneterapi-arbejde.

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu