Hos Josefine

Dit beroligende åndedræt mikro-kursus

Lær at bruge dit åndedræt til at få ro og overskud

Tilmeld dig mikrokurset for 0 kr. og få følgende:

  • Lær at kunne skifte dit nervesystem til den beroligende gren
  • Lær at berolige både krop og sind igennem dit beroligende åndedræt
  • Få en bedre iltbalance og mere energi og overskud
  • 3 nemme øvelser der let kan integreres i din hverdag og i dit basisåndedræt
  • En åndedrætsmeditation på lydfil
  • Få viden og tips til at komme igennem åndedræts-udfordringer i den efterfølgende mailserie
dit-beroligende-åndedræt-mikrokursus
dit-beroligende-åndedræt-mikrokursus

Ilt er din vigtigste energikilde

Den måde du trækker vejret på er afgørende for hvor godt du optager ilten, og hvor meget energi du har.

Det handler ikke om at tage endnu flere eller større åndedrag, men om at trække vejret mere roligt og afslappet.

Det beroligende åndedræt jeg viser i mikrokurset giver ikke kun mere indre ro, det giver også en bedre iltoptagelse, mere energi og overskud.

dit-beroligende-åndedræt-mikrokursus

Øvelserne er lette at integrere og kræver ikke ekstra tid 😉

Alle 3 øvelser kan laves uden at du behøver at sætte tid af til dem. Og 2 af dem kan også sagtens laves, når du er sammen med andre uden nogen ved, at du har lidt af din opmærksomhed på dit åndedræt.

Vi trækker alligevel vejret hele tiden. Den store forskel er,  om vi begynder at blive bevidste om vores åndedræt og bliver mere fortrolige med det.

Når vi er fortrolige med vores åndedræt, kan vi hjælpe os selv tilbage i balance, når vi mærker vi kommer ud af balance. 

Og det hjælper alle øvelserne til.

Især 3. øvelse kan let integreres i dit basis-åndedræt og skabe endnu større balance

Hvad sker der, når jeg har tilmeldt mig?

Når du har tilmeldt dig mikrokurset, modtager du en mail, hvor du bedes bekræfte din e-mail adresse med et enkelt klik. Jeg har valgt at tage dette trin med af hensyn til din sikkerhed, så jeg er sikker på, at du selv har tilmeldt dig. Og af hensyn til min egen sikkerhed i forhold til spam og persondataloven (GDPR).

Så snart du har klikket på bekræftelsesknappen modtager du en ny e-mail med 1. del af kurset, hvor jeg i 2 korte videoer demonstrerer og fortæller baggrunden for de første 2 øvelser.

Dagen efter modtager du en mail med 2. del af kurset: En kort video med øvelse 3. De 2 første øvelser bygger op til, at du kan få større udbytte af den 3. øvelse.

På 3. dagen modtager du mail med 3. og sidste del af mikrokurset: En åndedrætsmeditation på lydfil. I denne lydfil samler vi det du har lært i løbet af de 3 videoer på en måde, så du kan integrere det endnu bedre i din hverdag og i dit åndedræt.

I de kommende 5 uger efter du har fået tilsendt mikrokurset, får du 5 mails – 1 mail om ugen, der hjælper dig til bedre at integrere dit beroligende åndedræt. I disse mails svarer jeg desuden på nogle af de udfordringer som mange har i forhold til at trække vejret bevidst.

Herefter går mailintensiteten ned, så jeg kun skriver en gang i mellem, når jeg har noget på hjertet, som kan inspirere og hjælpe. Og når jeg har et godt tilbud.

Du kan når som helst afmelde dig nyhedsbrevet igen med et enkelt klik.

Jeg ønsker ikke at spamme, og jeg respekterer dit private rum. Du kan læse mere om min persondatapolitik ved at klikke her.

Luk menu