Hos Josefine

Ro i kroppen

Lær at genstarte det beroligende nervesystem, så din krop får hvile og restitution

Mærker du en konstant uro i kroppen? 

En indre sitren som mærkes endnu tydeligere, når du er stille?

Føler du dig alt for vågen, når du har brug for at sove? 

Som om kroppen ikke rigtig kan falde til ro, selvom den er træt. Måske endda overtræt.

Måske døjer du med stress symptomer som hjertebanken, trykken for brystet, dårlig nattesøvn, mange bekymringer, tankemylder og tanker der kører i ring.

Og når du prøver at slappe af bliver du overvældet af hvor meget uro, anspændthed og ubehag, der er i kroppen.

Det er det aktive nervesystem der har taget overhånd, fordi vi alt for længe har presset os selv og overhørt vores signaler og behov for ro og hvile.

Eller en vedvarende konflikt eller svær situation har skubbet os udover kanten, så kroppen går i stress mode. 

Vi er designet til at kunne håndtere stress og belastende situationer men ikke vedvarende, hver dag måske i månedsvis. Uden nok søvn, hvile og restitution.

Til sidst koger hjernen over og kroppen bliver stress ramt. Og vi mister måske evnen til at slappe af og lade op. I al fald tilsyneladende. For evnen er der stadig. Den skal bare lige hjælpes lidt på vej…

Og det er det, som jeg kan hjælpe dig med. Igennem beroligende behandlinger og/ eller terapi der genstarter dit indre ro system, kan jeg lære dig at hjælpe dig selv til at finde mere ro, når du mærker indre uro og sitren i kroppen.

Siden er under redigering. Mere tekst om ro i kroppen kommer snart…. 🙂

Om-Josefine

Hjælp imod stress og uro

Stresshormoner der konstant raserer er en stor belastning for både krop og hjerne. Hvis stressen fortsætter over længere tid kan det skabe endnu sværere symptomer, der går udover kognition, hukommelse, energi, hormonsystem, nervesystem, immunforsvar, fordøjelse m.m.

Den gode nyhed er, at stress og stressens virkninger kan heles, når vi får de rette betingelser får det. En effektiv stress behandling skal både hjælpe på årsagen til stressen og på de symptomer, stressen har forårsaget. Og da stress påvirker både tanker, følelser og krop, har vi brug for at mærke forløsning og heling i både sind og krop.

Hvordan behandlingerne kan hjælpe imod stress og uro: 

 • De kan hjælpe dig til bedre at mærke dine behov og grænser
 • De kan hjælpe dig til at have det godt med at sætte grænser og sige til og fra
 • De kan hjælpe dig til større selvaccept og selvværd
 • De kan hjælpe dig til at slippe tankemylderet og få ro og klarhed i tankerne
 • De kan hjælpe dig til at lytte til din intuition, dit hjerte og din krop
 • De kan hjælpe dig til at slippe stress-symptomerne og få kroppen til at slappe af
 • De kan hjælpe dig til at få ro i følelserne og give dig en følelse af at lande i dig selv
 • De kan hjælpe dig til at forløse og hele uforløste oplevelser, der ubevidst stresser krop og sind
 • De kan hjælpe dig til at større selvindsigt og aha- oplevelser
 • Det kan hjælpe dig til at gennemskue og slippe stress-tanker
 • De kan hjælpe dig til mere grounding, glæde og fred

Ro i kroppen -forløb på 5 x 1 time behandlinger/sessioner

Vi har alle hver vores historie, hver vores årsag til uroen, og vi har forskellige behov i forhold til hvad der hjælper os ud af uroen. Derfor er der ikke en one-size-fits-all model, men forskellige løsninger til forskellige behov. Nogle har måske brug for fysiske behandlinger for at få kroppen til at slappe af og lade op – her er refleksterapiåndedrætsterapi eller stress release super effektivt til det. Mens andre har brug for at slippe de bekymringer og følelser, som fastholder os i stress-mønstre, hvilket tankefeltterapi er super til. Ofte kan der være behov for en kombination.

Derfor har jeg sammensat et forløb på 5 x 1 time, som skræddersys til dit behov. I forløbet kan du frit vælge mellem mine forskellige behandlingsformer og terapier, så det passer til dit behov: Fra gang til gang finder vi ud af hvad du har mest brug for at vi tager hånd om; fx stresstanker, bekymringer, følelser af at svigte, når du passer på dig selv eller fysiske uro og anspændelse. 

Nedenfor kan du læse lidt om, hvordan mine forskellige behandlingsformer og terapier på hver deres måde kan hjælpe til at skabe ro i kroppen.

“At købe en hel stress pakke med 5 gange, er det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid. Det er dejligt at have tid nok og blive taget hånd om igen og igen.”

Gitte

Tankefeltterapi

Tankefeltterapi er meget velegnet til behandling af stress og uro. Behandlingen virker nemlig både på tankerne, på følelserne og på fysiske symptomer. Behandlingen er en kombination af samtaleterapi, hvor vi sporer os ind på problemet og årsagen til det, og en let banken på akupunkturpunkter, der hjælper til at forløse urolige følelser og symptomer i kroppen. Det har en enorm afslappende effekt på både sindet og kroppen, som hjælper til at gennemskue og slippe stress-tanker og uhensigtsmæssige mønstre. 

Nogle stress mønstre stammer tilbage fra barndommen, hvor ubehagelige og uforløste oplevelser og traumer påvirker os den dag i dag. Her er HM matrix en fantastisk metode, der kombinerer EFT med en meget effektiv regressionsmetode, der kan forløse meget dybe sår og traumer.

Et forløb med tankefeltterapi kan give indsigt i årsagen til stressen. Det kan hjælpe dig til at lande i dig selv, acceptere dig selv fuldt ud, og forløse de tanker, følelser og traumer, der blokerer for dit flow, handlekraft og grænsesætning. Det hjælper også kroppen til mere overskud og færre symptomer.

Det er meget almindeligt at blive meget træt lige ovenpå en tankefeltterapi session, når der er store ting, der forløses. Jo mere stress der forløses, desto mere træt kan man efterfølgende blive forbigående, når nervesystemet begynder at  at regenerere.

 

“Tusind tak for forløbet hos dig, hvor jeg har fået nye indsigter og en grounding i mig selv, således at jeg er rolig, skarp og positiv i forhold til hvad fremtiden måtte bringe.”

Pernille

Refleksterapi

Ansigtszoneterapi virker ind på kroppen via nervesystemet og hjælper til at genoprette roen og balancen i hele kroppen og i hjernen.

Fod-zoneterapi virker ind på kroppen via kredsløbet og er super, når du også føler dig udmattet.

Når der kommer mere ro og flow i kroppen hjælper det også på tankevirksomheden.
Reflektsterapien kan også hjælpe til at styrke fx hormonsystem, nervesystem, fordøjelse, immunforsvar eller hjerne, som fx kan være blevet påvirket af kronisk stress.

Man kan også sagtens kombinere de forskellige behandlinger afhængig af behov. 

Jo mere du lytter til og bruger dit hjerte som ledestjerne, desto mere åbner du op for sjælsbevidsthed og intuition. Du begynder at kunne gennemskue din programmering; de mønstre du har lært igennem opdragelse og livserfaring til at beskytte dig fra andres misbilligelse m.m. Vores programmering kan fx være den indre dommer, der vurderer os og slår os selv oveni hovedet, hvis vi ikke præsterer. Eller presser os udover vores grænser for ikke at skuffe andre eller skuffe os selv. Det er overbevisninger og følelser, der skaber stress og uro. Fx følelsen af altid at være under pres, altid at have travlt, selvom der måske ikke er andre end dig selv, der kræver det af dig. 

Når du kan mærke forskel på det der kommer fra dit hjerte og det der kommer fra din programmering, bliver det lettere at forløse og slippe stress-mønstre på et stadig dybere plan.

Du begynder at slippe identifikationen med dit ego, den del af dig, som tror du er adskilt fra Universets kærlighed og støtte. Og du begynder i stedet for at åbne mere og mere op for din sjæl og for den flow, betingelsesløs kærlighed, fred og glæde der følger med sjælsbevidsthed.

Det er en rejse fra kontrol og at skulle udregne alting med hovedet til kærlig overgivelse til dit hjerte, din intuition og dit livsformål. Det er en rejse fra at skulle kæmpe sig til at alting i livet, kæmpe imod sig selv og alt det som rammer dig, til at åbne op for en dybere visdom i dig selv, en anden måde at se dig selv og dine udfordringer på. Og en anden måde at møde dig selv på med meget mere lethed, velvære, kærlighed og flow.

Din selvaccept og selv-omsorg er vigtig for at forebygge stress og at hele stress. Ofte kan der være følelser af at svigte, skam, og ikke være god nok, når man må stoppe op pga stress. Igennem et stress-forløb vil jeg  igen og igen hjælpe dig til at se dig selv med kærlige øjne og vokse i selvaccept og indre fred.

Du kan læse mere om rejsen fra hoved til hjerte og hvile i dig selv her

Åndedrætsterapi

Når vi er stresset bliver åndedrættet påvirket. Et stress ramt åndedræt kan forstærke uroen og ubehaget. Men vi kan lære at bringe åndedrættet i balance igen og styrke den afslappende gren af nervesystemet; para-sympatikus. Når ro-systemet er aktivt, føler vi mere indre ro, velvære, afslapning, og det skaber mere overskud, bedre søvn, bedre fordøjelse m.m

I åndedrætsterapi undersøger jeg dit åndedræt og kommer med feedback til, hvordan du kan forbedre og give plads til åndedrættet i kroppen. Og hvordan du kan bruge åndedrættet som en vej til at centrere dig og finde ro i tanker, følelser og krop.

Og så er åndedrættet i øvrigt også vores største energikilde!

Du kan finde mere info om åndedrætsterapi her.

Stress release

Stress release er endnu et godt redskab i min ´værktøjskasse´ for dem som har brug for en mere fysisk kropsbehandling. Det er en blid bindevævsmassage på anspændte områder i ansigt, kranie eller kroppen. Behandlingen kan fx hjælpe til at berolige krop og sind. Gøre vejrtrækningsrytmen roligere og gøre mere plads til vejrtræknings-bevægelsen, så du føler du får et friere åndedræt.

Du kan læse mere om stress release her

Ro i kroppen forløb

Forløb på 5 sessioner a 1 time: 2500 kr. i alt (svarer til 500 kr. pr session). En besparelse på ca 9% i forhold til normalprisen.

Forløbet tilpasses dit individuelle behov og ønsker i forhold til hvilke behandlingsmetoder det indeholder.

Forløb uden fysisk behandling kan også foregå online.

Forløbet kan selvfølgelig forlænges efter behov.

Kun online sessioner frem til foreløbig 7/2 2021

Tankefeltterapi-og-EFT

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu