Hos Josefine

Fra hoved til hjerte

– land i dig selv, og åben op for intuition, glæde, fred, selvværd og kærlighed…

Fra hoved til hjerte er et bevidsthedsskift:

♥ Fra det begrænsede sind/ ego til det ubegrænsede sind/ sjæl

♥ Fra det rationelle sind (tænkehjernen) til det intuitive sind

♥ Fra begrænset og betinget kærlighed til ubegrænset og betingelsesløst kærlighed

♥ Fra at lade sig styre af andres forventninger (og andres ´small mind´) til at lytte til og turde følge dit hjerte

♥ Fra afhængighed af andres accept og forståelse til at hvile i dig selv

♥ Fra at forsøge at regne alting ud med hovedet til at give plads til intuition

Fra hoved til hjerte er også en rejse:

♥ Fra selvkritik til medfølelse med dig selv

♥ Fra at føle dig ensom til at føle dig elsket og støttet af hele universet – inklusiv dig selv

♥ Fra mindreværd til selvværd

♥ Fra at kæmpe imod dig selv og dine følelser til at turde rumme dig selv og dine følelser. 

♥ Fra opslidende drama til indre frihed, fred og glæde

♥ Fra endeløse spekulationer og bekymringer til tillid, grounding og nærvær i nue

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant.
We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift”
Albert Einstein

Det er ligesom at skifte radiokanal; at skifte fra tænkehjernen til det intuitive sind og fra det lukkede hjerte med begrænset kærlighed til det åbne hjerte, hvor ubetinget kærlighed kan strømme frit igennem.

Jo mere fortrolig du bliver med at skifte over til det intuitive sind og det åbne hjerte, desto lettere bliver det at skifte ´kanal´.  Du mærker hurtigere, at du får mere flow, dine vibrationer stiger markant og du bliver gladere og mere fredsfyldt. 

Så kan det sagtens være, at du falder tilbage til at lytte til den gamle kanal, men jo mere fortrolighed du har fået med dit intuitive sind og dit åbne  hjerte, desto hurtigere vil du opdage det, når du er havnet  på en lavere frekvens, der gør dig tung, stresset, bange eller ked af det. Og du vil lettere kunne gennemskue og slippe programmerne på den lavere frekvens og vende tilbage til flow.

Døjer du med tanker, der stresser, bekymrer eller gør dig trist?

Vores tanker kan gøre os triste, ulykkelige og bange. De kan slå tvivl om vores værd, om det vi gjorde var godt nok. De kan få os til at føle os som en fiasko eller drive os til vanvid med endeløse indre dialoger, tvivl og spekulationer. 

Måske har du prøvet at kæmpe imod de ubehagelige tanker, prøvet at skubbe dem væk, men alligevel vender de tilbage og bliver endnu stærkere, jo mere du kæmper imod dem.

Når du sover slipper du måske for en stund for de ubehagelige tanker, selvom de også kan dukke op i mareridt og vække dig om natten med bekymringer, angst og uro. Og når du vågner om morgenen, begynder tankerne straks at kværne igen og med følger følelsesmæssigt og fysisk ubehag.

Ubehagelige tanker og den angst, uro og smerte de forårsager kan føles som et fængsel, vi sidder fast i. 

Sådan havde jeg det i alt fald selv, indtil jeg knækkede koden og lærte at sætte mig selv fri for nogle bestemte uønskede og ubehagelige tanker, jeg havde kæmpet imod i flere år.

I årevis havde jeg været plaget af disse tanker, som hver dag skabte enormt meget stress, angst, uro og frustration, fordi de bare blev endnu værre, jo mere jeg forsøgte at slippe for dem. Men da jeg lærte, at jeg ikke behøvede at tro på dem, jeg ikke behøvede at identificere mig med dem, og at jeg ikke behøvede at kæmpe imod dem, blev de pludselig helt ufarlige. De satte ikke længere gang i min stressrespons, de gav ikke længere ubehag og de gjorde mig ikke længere bange. I stedet mødte jeg dem på en ny måde med forståelse, accept og selvomsorg. Og lidt efter lidt forsvandt de pågældende tanker helt, for jeg hang ikke længere fast i dem…

Og det kan jeg også hjælpe dig med. Så du får din fred, frihed, glæde og styrke tilbage.

Fra hoved til hjerte

Fra stress tanker til nærvær i krop og sjæl

Vi kan lære at blive nærværende i nuet, være fuld tilstede i vores krop og møde det vi mærker her – både rart og knap så rart med åbenhed og accept. Og når vi gør det, sker der en forvandling…

Vi kan lære at genkende og slippe tilknytningen til de tanker, der stresser, bekymrer og kritiserer.

Og vi kan lære at gennemskue de programmer, tanker og følelser, der forhindrer os i at turde følge vores hjerte.

Der findes flere veje til at gennemskue ´det lille sind´ og åbne op for `vast mind´; intuition, inspiration og tanker der støtter dig.

Tankefeltterapi er én vej, der kan hjælpe med at gennemskue stress-tanker, så du bedre kan lytte til og tør følge dit hjerte.

En anden vej er lære at stille ind på det intuitive sind og slippe tilknytningen til alle de mange tanker der passerer igennem hovedet. Bare lidt af tiden i løbet af dagen. Igennem nærvær i kroppen og i det intuitive sind, vil usande programmer, tanker og mønstre blive tydeligere og lettere at slippe. 

Den ene vej udelukker ikke den anden vej, og i flere situationer kombinerer jeg tankefeltterapi med viden og øvelser, der hjælper til at gennemskue og slippe stress tanker fra tænkehjernen.

Lærer du at give dig selv pauser fra tankestrømmen, kommer du på en rejse fra tankemylder, selvkritik, uro og stress til indre ro, flow, kærlighed, selvværd og glæde. Du lander i dig selv, i nuet, i din krop og du kan bedre lytte til dit hjertes visdom og drømme og din intuition. 

 

Fra et (halv)lukket hjerte til et åbent hjerte

Vores hjerte er stadig (halv)lukket hvis:

  • Vi ikke har lært at acceptere og elske os selv, simpelthen bare fordi vi ER.
  • Vi kun søger kærligheden udenfor os selv og ikke har fundet kærlighedens kilde indeni os selv.
  • Vi bruger meget tid på at dømme os selv eller andre. Når vi dømmer og fordømmer os selv eller andre er vi i det begrænsede sind og i vores såret ego. For at åbne op for vores sjæl, vort højere selv og åbne vores hjerte fuldstændigt, må vi give slip på de fordømmende tanker, ikke undertrykke dem, men forløse dem…. Når vi har åbnet op for vores højere selv/ vores sjæl mister vi lysten til at fordømme os selv eller andre, fordi det får os tilbage i en mere begrænset og smertefuld bevidsthedstilstand (vores ego/det begrænsede sind) og lukker af for at den betingelsesløse kærlighed kan flyde frit igennem os. 
  • Vi ikke har tilgivet os selv eller andre. Det fastholder os i det begrænsede sind.
  • Vi hæfter betingelser på vores kærlighed og lukker lidt af for den, når vi bliver i tvivl om den andens kærlighed. 
  • Vi ikke tør lytte til og følge vores hjerte af frygt for, hvad det kan føre med sig.

Du har ikke adgang til alle dine ressourcer og styrker, så længe dit hjerte er delvist eller helt lukket bag en beskyttelses-mur.

Oprindeligt blev muren bygget af vores såret ego for at beskytte os imod at blive såret eller udnyttet igen. Det var den bedste strategi vi havde på det tidspunkt. Men nu forhindrer den os i selv at blive opfyldt af betingelsesløs kærlighed indefra. Den forhindrer os i at lande i os selv, turde være os selv fuldt ud og hvile i os selv. 

Hvis du lukker af i dit hjerte, lukker du også ned for din intuition, som taler til dig igennem dit hjerte.

Det paradoksale er, at jo mere vi åbner hjertet og og lytter til vores intuition, desto mere heler vi og kan ikke længere såres i samme grad som før. Vi bliver mere frie og facaden og beskyttelses-muren bliver overflødig.

Det åbne sind og det åbne hjerte hænger sammen. Når vi udvider vores bevidsthed igennem at lytte til vores intuition er det også meget lettere at åbne hjertet og omvendt.

Vil du gerne frigøre dig for tanker, der stresser dig? Og vil du gerne åbne op for dit hjerte og din intuition?

Så kan jeg hjælpe dig!

Kontakt mig for at høre mere, om hvordan jeg kan hjælpe dig, eller book en tid fx til tankefeltterapi, som kan bruges i kombination med den viden og de øvelser, der hjælper dig til at slippe bekymringer, (selv)kritik og det som holder dig tilbage fra at følge dit hjerte og hvile i dig selv. 

 

Følg Hos Josefine på Facebook

Luk menu