Hos Josefine

Fertilitets-behandling på den sunde måde

Fertilitets-behandlinger med ansigtszoneterapi og kost

Ansigtszoneterapien og fertilitet

Ansigtszoneterapi kan stimulere og afbalancere  forplantningssystemet og hele hormonsystemet. Behandlingen styrker immunforsvaret og afgiftningen af toksiner.  Desuden er behandlingen særdeles afslappende og behagelig og fremmer de opbyggende hormoner, som er vigtige for at kunne blive gravid.

Fertilitetsbehandlinger Hos Josefine er helt uden de bivirkninger som behandling med hormoner kan give.

Behandlingen kan også hjælpe moderen til at have færre gener under graviditeten.

Fertilitetsbehandlingerne er afstressende og meget behagelige.

Kosten spiller også en vigtig rolle i forhold til fertiliteten.  

Kroppen har brug for rigelige mængder af de byggesten for at gennemføre en sund graviditet. Især er det vigtigt at få frugt nok, for selv at kunne blive frugtbar og ´bære frugt´. Det ligger allerede i sproget 😉

Kosten spiller også en stor rolle i forhold til at hele de ubalancer, der kan være årsag til infertilitet. Visse fødevarer fremme inflammation, infektioner og toksiner der kan blokere for graviditet. Og omvendt er især grønt og frugt vigtige i helingen af fx endometriose, PCOS, kroniske underlivs infektioner, binyretræthed, mangel på kønshormoner, manglende ægløsning, manglende menstruation m.m.

Behandlingsforløb:

Mange har oplevet at kosten alene havde en afgørende rolle for at de kunne blive gravid. Andre har oplevet at ansigtszoneterapi eller fodzoneterapi muliggjorde en graviditet. Ved at kombinere to stærke veje til at optimere fertiliteten giver det endnu bedre chancer. Og som sidegevinst øges den generelle sundhed øges, når kroppe får det den har brug for.

Vi vil som sagt tage fat om årsagen til fertilitetsproblemet: Mangler kroppen  næringsstoffer, der er vigtige for at kunne blive gravid? Er der kroniske infektioner? Binyretræthed og mangel på hormoner? Har reproduktionsorganer i lang tid være undertrykte af p-piller og stærke ønsker om ikke at blive gravid? Heldigvis er der rigtig meget man kan gøre for at genoprette balancen og give energi til forplantningssystemet, og det vil vi arbejde på. 

Første behandling varer altid 1 1/2 time, og starter med en indledende samtale, om hvor problemet ligger i forhold til at kunne blive gravid, så vi kan måltrette behandlingsplanen og kostrådene efter situationen. 

De efterfølgende behandlinger kan vare fra 1-1½ time afhængig af behovet.

Du kan også vælge en fertilitetspakke, som pt tilbydes til en særlig fordelagtig pris. Læs mere om hvad fertilitetspakken indeholder nedenfor. 

Årsager til problemer med at blive gravid:

 • Endometriose; refleksterapi og især kost kan hjælpe på det.
 • Alderen. Vores forplantningssystem bliver svagere med årene.
 • Fokus. Hvis vi i mange år har lært kroppen at undgå graviditet, har den måske brug for positiv opmærksomhed og tid til at kunne blive gravid.
 • P-piller kan forstyrre hormonbalancen og svække forplantningssystemet. Det kan tage noget tid at få det i balance igen efter mange års brug af p-piller.
 • Stress. Stress hormonerne adrenalin og kortisol svækker forplantningssystemet og kan over tid skabe hormonel ubalance.
 • Mangel på de næringsstoffer kroppen har brug for for at kunne blive gravid og fuldføre graviditeten på en sund måde.
 • For mange toksiner i kroppen kan forstyrre hormonbalancen og kroppens forplantningsevne. Det er endnu en grund til at udrense kroppen INDEN man planlægger en graviditet. Du kan læse mere om detox behandlingerne her
 • Underliggende infektioner kan også forstyrre forplantningen og den hormonelle balance. Fx Epstein Barr virus og andre patogener.
 • Binyretræthed /mangel på energi: Kroppen kan mangle overskud til at gennemføre en graviditet.
 • Binyretræthed /mangel på energi: Kroppen kan mangle overskud til at gennemføre en graviditet.
 • Manden kan have en dårlig sædkvalitet pga toksiner, tungmetaller, hormonelle ubalancer, kroniske infektioner eller mangel på næringsstoffer som fx zink.

Fertilitetspakke med ansigtszoneterapi og kost

Fertilitespakken indeholder:

 • 5 detox refleksterapi behandlinger á 1½ time. Du kan læse mere om detox refleksterapi her Første behandling starter med en indledende samtale om din situation, evt sygdomme, symptomer og historik for at du kan få den behandling, kostanbefalinger m.m. som bedst kan hjælpe i din situation og fremme din fertilitet.
 • 7 fertilitetsbehandlinger  á 1 time ad gangen med fokus på hvor dit hormonsystem og forplantningssystem trænger til at styrkes og afbalanceres. 
 • Vejledning og inspiration til hvordan du igennem kosten kan hjælpe din krop i forhold til fx PCOS, endometriose, binyretræthed, kroniske infektioner og udrense toksiner og patogener, der kan blokere for graviditet.
 • En detox e-guide der kan hjælpe med at udrense toksiner og patogener, som kan blokere for graviditet
 • En e-bog med et væld af skønne opskrifter, så det bliver lettere at prøve nye kosttiltag. Obs. E-bogen med opskrifter er ikke færdig endnu, men der er allerede rigtig mange gode opskrifter, og du vil få tilsendt e-bogen igen, når den er helt færdig.
 • En liste med fødevarer og urter der styrker forplantningssystemet
 • Tips til hvordan du kan give fornyet energi til forplantningssystemet, hvis det i lang tid har været på ´stand by´ og måske ligefrem lukket lidt ned af p-piller og ønsker om IKKE at blive gravid…
 • Mulighed for tilkøb af flere fertilitetsbehandlinger til favorabel rabatpris.  ….Hvis du får brug for det 😉

Behandlingerne tilpasses individuelt udfra dine behov og udfordringer. Der er fokus på at styrke det reproduktive system, men også at fremme heling af de ubalancer og eventuelle infektioner, der blokerer for en graviditet. Fx kan kronisk infektion, PCOS, binyretræthed, stress /for mange stress hormoner bremser fertiliteten. 

Detox med refleksterapi og kost INDEN du planlægger en graviditet

Detox behandlingerne og kosten øger ikke blot dine evner til at kunne blive gravid, det optimerer dine muligheder for en sund graviditet og øger chancerne for et sundt barn. Jo flere toksiner og ubalancer, du får ryddet op i inden graviditeten, desto mindre ´tung´ bagage får barnet med fra graviditeten og amningen.

Faderen kan også videregive toksiner m.m. i forbindelse med undfangelsen og  behandling og kost kan også hjælpe ham med at rense ud inden undfangelsen. 

Lidelser som fx endometriose hænger sammen med et høj niveau af toksiner, og en udrensning vil derfor i høj grad kunne hjælpe. 

Når kvinden først er blevet gravid, er det ikke et velegnet tidspunkt for en dyb udrensning. Vi ønsker ikke at toksinerne havner i fostret. Men man kan stadig støtte graviditeten igennem kosten og igennem ansigtszoneterapi.

Under graviditeten går det meste af kroppens energi til at opretholde graviditeten. Så er der mindre energi til immunforsvar, og da graviditeteten også udfordrer organer, lymfesystem m.m., så kan diverse ubalancer blive tydeligere under graviditeten, på samme måde, som kvinder lettere kan få opblussen af symptomer i forbindelse med menstruationen. Menstruationen trækker nemlig også rigtig meget energi fra kroppen, som gør os mere sårbare over for de ubalancer, infektioner, toksiner m.m. vi allerede måtte have.

Så har vi allerede opblussen af symptomer i forbindelse med menstruationen er det en indikation på, at der er noget at rydde op i…

Jo mere man får ryddet op, renset ud og helet inden graviditeten, desto bedre. Det er derfor fertilitetspakken starter med detox refleksterapi behandlinger og kost anbefalinger 🙂

 

Fertilitetsbehandling - priser:

Der gives rabat ved køb af klippekort. 5 turs klippekort giver 5 % rabat. 10 turs klippekort giver 10% rabat. Køb over 3500 kr kan opdeles i rater. Læs mere om betalingsmuligheder under kontakt og praktisk information

Del gerne på sociale medier

Facebook
LinkedIn
Twitter
Luk menu