Hos Josefine

Detox med refleksterapi og kost

Udrens kroppen med ansigtszoneterapi, mavezoneterapi og masser af grønt og frugt. Og få mere energi, bedre helbred, færre smerter og mere velvære.

Behandlingen inkluderer:

 • Ansigtszoneterapi behandling med ekstra fokus på udrensningsorganerne
 • Derudover behandling af punkter og zoner på maven direkte over flere af organerne, hvilket øger blodtilførslen og udrensningen. Har du ikke lyst til at blive behandlet på maven, kan fødderne behandles i stedet for maven. 
 • Afhængig af behandlingens længde og dit ønske og behov kan du optrænes i selvstimulering af reflekszoner i ansigtet: Vi har fokus på et nyt organ hver uge et 5 ugers forløb varer.
 • Jeg giver gerne gode råd i forhold til hvordan du kan støtte udrensning og heling igennem kosten.

Du kan vælge at købe Detox refleksterapi som enkeltstående behandlinger, eller du kan vælge et helt  forløb og opnå rabat. Vælger du det som et forløb varer det som udgangspunkt 5 uger med 1 behandling hver uge, hvor der hver uge er fokus på nye organer. 

Vælger du et 5 ugers forløb får du indkluderet i prisen en detox e-guide og en e-bog med et væld af lækre opskrifter

Her får du hjælp til at slippe af med belastninger igennem to effektive metoder: Refleksterapi støtter hele kroppen og denne refleksterapi behandling er designet til at fremme din krops evne til at udrense toksiner. Du kan vælge kun at få behandling og ikke inddrage kosten, men du vil opnå langt det bedste resultat, hvis du også bruger kosten.

Hvad er detox, og hvorfor er det vigtigt for os?

Detox betyder udrensning af affaldsstoffer (toksiner). I den moderne verden er der mange kilder til giftstoffer. Nogle eksempler er: Sprøjtegifte, forurening, hormonrester, plastik, tungmetaller, tilsætningsstoffer, medicin, skadelige tilsætningsstoffer, ufordøjet mad, giftige stofskifteprodukter fra patogener. Vi kan også arve toksiner! Flere sprøjtemidler, tungmetaller m.m. er svære at eliminere. Disse kan videregives generation efter generation med mindre man bruger bestemte fødevarer der kan binde sig til toksinerne og føre dem ud af kroppen.

Vores krop er designet til at udskille affaldsstoffer løbende. Problemet opstår, når vi bombarderes med flere giftstoffer, end kroppen har kapacitet til at udrense. Eller hvis toksinerne er så problematiske at de ikke kan udskilles uden ekstra hjælp. Så begynder affaldsstofferne at hobe sig op rundt omkring i kroppen og i hjernen! Det kan give sygdom, smerter, træthed, stivhed, hovedpine mm.

 Toksiner spiller en vigtig rolle i mange sygdomme og symptomer inklusiv kræft. Toksinerne fodrer forskellige patogener, og når disse patogener omsætter toksinerne, bliver de endnu giftigere for os. Men der er heldigvis rigtig meget man kan gøre for at rense kroppen og hele.

Det er derfor en god ide at udrense forebyggende, og det kan være afgørende for at hele, når man først er blevet syg.

Det er også god ide at udrense INDEN en planlagt graviditet for at ikke at give for mange giftstoffer videre til barnet. Derfor tilbyder jeg også behandlingsforløb til at fremme fertilitet, som inkluderer udrensning igennem kosten. Du kan læse mere om fertilitetsbehandlingen her

Detox kan hjælpe ved:

 • Smerter
 • Betændelsestilstande
 • Træthed
 • Søvnproblemer
 • Stivhed og spændinger
 • Kroniske sygdomme og symptomer
 • Overgangsalder symptomer som fx hedeture mm
 • Demens og andre neurologiske og kognitive problemer, hvor ophobning af toksiner spiller en væsentlig rolle.
 • Hudsygdomme fx rocasea, acne, eksem, psoriasis.
 • Kræft
 • Infertilitet
 • Detox kan hjælpe med at forebygge sygdomme
 • Kroniske sygdomme og symptomer
 • Detox kan hjælpe familier, der planlægger en graviditet, så de ikke videregiver unødig mange giftstoffer videre til det barn, de ønsker sig

Detox behandlingerne kan tages særskilt eller som et forløb. Se priser her:

Køber du 5 detox behandlinger som et forløb, får du også min detox e-guide og en e-bog fyldt med lækre opskrifter

Kostrådene og opskrifterne i e-bøgerne tager udgangspunkt i de råd Anthony William, også kaldet den medicinske seer giver til at hele kronisk sygdom, fertilitetsproblemer, cancer, smerter og kronisk træthed m.m. Du kan læse mere om Den medicinske seer her: www.medicalmedium.com

Der gives rabat ved køb af klippekort: 5 turs klippekort giver 5% rabat, 10 turs klippekort giver 10% rabat. Køber du detox forløbet med 5 x 1½ time sparer du lige nu hele 14%.

Køb af seriebehandlinger kan betales i rater. Læs mere om betalingsmuligheder under kontakt og praktisk information

Detox før graviditeten - egner sig til både kvinder og mænd

Et 5 ugers detox program kan hjælpe dig med at rense ud, så du er bedre rustet til en sund graviditet. Det anbefales at tage de 5 ugers detox INDEN du forsøger at blive gravid, da man jo må være mere forsigtig med decideret detox under en graviditet. Men tages programmet inden, vil det ikke bare øge dine chancer for at blive gravid, det vil også afgifte dig for toksiner, som ellers ville kunne være gået videre til et foster, som er modtagelig for alt hvad der gemmer sig i sin mors krop.

Har du problemer med at kunne blive gravid, vil udrensningen øge dine chancer for at kunne blive gravid på naturlig vis. Især hvis du inkluderer kostdelen. 

Jeg tilbyder også fertilitetsbehandlingsforløb, hvor 5 ugers udrensning med kost og ansigts-og mavezoneterapi er inkluderet. Du kan læse mere om fertilitetsbehandlingerne her

Detox programmet er også velegnet til dig som gerne vil være far, og som gerne afgifte inden du gør din partner gravid. For ja manden kan også videregive sine toksiner til barnet ved undfangelsen.

Der er flere opskrifter på vej til e-bogen 🙂

OBS Jeg arbejder pt på at skabe og afprøve endnu flere opskrifter til e-bogen. Der er allerede nu masser af inspiration i den. Vælger du detox refleksterapi forløbet, vil du selvfølgelig også modtage e-bogen, når den er helt færdig. ♥

Del gerne på sociale medier

Facebook
LinkedIn
Twitter
Luk menu