Hos Josefine

Du behøver ikke længere hverken coronapas eller mundbind Hos Josefine 😀

Opdateret 1. september 2021:

Må du aflyse din tid pga positiv test eller symptomer, koster det selvfølgelig IKKE noget.

Heller ikke på dagen lige før din behandling!

Blot husk at give besked, så snart du ved det.

Har du været smittet med corona, så vendt mindst 2 uger efter din infektion er overstået med at komme til behandling. 

Har du imens du er syg brug for min hjælp til at få ro i følelser eller hjælpe vejrtrækningen, så kan jeg tilbyde dig hjælp online eller via telefon, indtil infektionen er helt overstået.

Søg selvfølgelig først læge, hvis du oplever vejrtrækningsproblemer.

Fra 1. september 2021 behøver du ikke længere coronapas. 😀

Hverken myndigheder eller jeg selv stiller krav om mundbind, men hvis du selv er mest tryg ved det, så har du min fulde forståelse for det. 

Jeg vil selv bære mundbind ved ansigtsbehandlinger en tid endnu. Og visir imens jeg udfører tankefeltterapi meget tæt på en klient. 

Jeg er fortsat obs på hygiejne, afspritning og udluftning.

Symptomer på coronavirus

Fra siden coronasmitte.dk:

Man udvikler symptomer mellem 2 og 14 dage fra, at man har været udsat for smitte, og de fleste får symptomer efter 5-7 dage.

De typiske symptomer ved begyndende og mild sygdom ligner almindelige symptomer på influenza og anden øvre luftvejsinfektion med ondt i halsen, sygdomsfølelse, muskelsmerter, tør hoste og feber. Nogle kan også opleve at få hovedpine, kvalme, diarré og muligvis andre symptomer. 

Sådanne milde symptomer på COVID-19 vil man ofte ikke kunne skelne fra en forkølelse eller en influenza, som skyldes noget andet end ny coronavirus. De fleste med mild sygdom får ikke brug for lægehjælp. Symptomerne kan variere fra person til person, og symptomerne, fx om man har feber eller ej, kan ikke bruges til at udelukke, at man har COVID-19.

Nogle personer udvikler mere svær sygdom efter 4 til 7 dage med forværring af hoste, stigende feber og begyndende åndenød, og nogle udvikler lungebetændelse, som kan blive så svær, at man skal indlægges.

Det er meget forskelligt, hvor længe man er syg. Hos personer med mild sygdom vil symptomerne som oftest forsvinde i løbet af 4-6 dage, mens man kan være syg i mange uger, hvis man udvikler svær sygdom.

Har du eller nogen i din husstand ovennævnte symptomer, så vent med at komme til du/den du bor med har været symptomfri i mindst 48 timer.

Hellere aflyse en gang for meget end en gang for lidt.

Lad os passe på hinanden i denne tid ♥

Det koster selvfølgelig ikke noget at aflyse på dagen. Hverken penge eller klip i evt klippekort.

Det har aldrig kostet noget at aflyse på dagen Hos Josefine, og det gør det stadig ikke. 

Bare giv mig besked, så snart du selv ved det. 

Særlige forholdsregler for udsatte i forhold til COVID-19

Er du – eller én i din husstand sig udsat og i risikogruppen i forhold til at kunne risikere et svært forløb med coronavirus, må du selvfølgelig overveje, om det for en sikkerhedsskyld er bedst for dig at vente med fysiske behandlinger til coronakrisen er drevet over. Er du i tvivl, om det er forsvarligt for dig at komme til behandling, så rådfør dig med din læge. Du er også velkommen til at kontakte mig for at høre om muligheden for ekstra sikkerhedsforanstaltninger, hvis du selv har nogle ønsker i forhold til det.

Kontakt

Tlf 20 56 24 80                       

 info@hos-josefine.dk

Eller brug formularen her

Læs Hos Josefine´s personadatapolitik her

Luk menu