Hos Josefine

COVID-19 forholdsregler til at stoppe smittespredning med coronavirus

Opdateret 13/1 2021:

Grundet den aktuelle corona-situation er fysiske behandlinger og sessioner lukket frem til foreløbig 7. februar 2021.

Det er stadig muligt at få online sessioner indenfor:

Åndedrætsterapi,

EFT og tankefeltterapi

Stress og uro forløb

og Hvil i dig selv – forløb.

Først når jeg igen får grønt lys til at lave fysiske behandlinger, kan du igen booke refleksterapi i min online booking.

Men du kan godt booke online sessioner i min online booking.

 

Nedenstående gælder først, når myndighederne giver grønt lys for fysiske sessioner igen:

Hos Josefine følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer i forhold til at stoppe smitte med coronavirus:

Det betyder mere konkret, at:

 •  Jeg har ekstra fokus på rengøring og afspritning af kontaktflader både før og efter hver behandling
 • Alle lagener og håndklæder, som klienten har været i berøring med vaskes udskiftes selvfølgelig efter hver behandling og kogevaskes ved 90 grader, før en ny klient kan bruge det.
 • Evt tæppe til under behandlingen bliver pakket ind i et lagen eller dynebetræk, som efterfølgende kogevaskes ved 90 grader.
 • Jeg vasker grundigt hænder og afspritter hænderne både før og efter hver behandling. 
 • Jeg bærer mundbind ved alle ansigtsbehandlinger. 
 • Banken på akupunkturpunkterne i tankefeltterapi udføres af klienten selv under min guidning og med ca 2 meters afstand i mellem os. Denne behandling kan også sagtens foregå online med lige så fine resultater. 
 • Hvis det ønskes, kan jeg også bærer mundbind eller visir under fod-zoneterapi behandlinger.
 • Hvis jeg selv eller min samlever udviser nogen som helst symptomer på COVID-19, ondt i halsen eller influenza bliver behandlingen straks aflyst.
 • Jeg sørger for at have god rum i mellem hver klient, så du ikke kommer til at møde andre klienter. Og så jeg har tid til rengøring, afspritning og udluftning i mellem jer.

Hvad du som klient bedes om, for at mindske smittespredning af COVID-19:

 • Hvis du eller nogen i din husstand viser selv milde tegn på COVID-19, ondt i halsen eller influenza skal behandlingen aflyses. Og du kan først få behandling igen, når du og den/dem du bor med har været symptomfri i mindst 48 timer. Læs om symptomer på coronavirus nedenfor.
 • Symptomer på coronavirus er feber, tør hoste og vejrtrækningsbesvær. Men ofte kan det starte med ondt i halsen eller ondt i hovedet. Hellere være påpasselig og aflyse en gang for meget end en gang for lidt. Det gælder også hvis du må aflyse din tid i sidste øjeblik. Og det koster selvfølgelig IKKE noget beløb eller klip på klippekort at aflyse på dagen. 
 • Vi kan desværre ikke sige goddag eller farvel med håndtryk eller kram 
 • vask hænder eller afsprit hænderne, når du kommer ind i klinikken, og når du går igen. 
 • Undgå at røre kontaktpunkter som gelændere, bordoverflader m.m. 
 • Får du brug for at hoste eller nyse, så gør det i ærmet eller et engangstørklæde. Ikke i hænderne.

Det er vigtigt at drikke vand efter hver behandling. For at begrænse smitterisiko, så tag meget gerne din egen drikkedunk med, så du kan drikke vand efter behandlingen.

Og ellers kan jeg også tilbyde vand.

Symptomer på coronavirus

Fra siden coronasmitte.dk:

Man udvikler symptomer mellem 2 og 14 dage fra, at man har været udsat for smitte, og de fleste får symptomer efter 5-7 dage.

De typiske symptomer ved begyndende og mild sygdom ligner almindelige symptomer på influenza og anden øvre luftvejsinfektion med ondt i halsen, sygdomsfølelse, muskelsmerter, tør hoste og feber. Nogle kan også opleve at få hovedpine, kvalme, diarré og muligvis andre symptomer. 

Sådanne milde symptomer på COVID-19 vil man ofte ikke kunne skelne fra en forkølelse eller en influenza, som skyldes noget andet end ny coronavirus. De fleste med mild sygdom får ikke brug for lægehjælp. Symptomerne kan variere fra person til person, og symptomerne, fx om man har feber eller ej, kan ikke bruges til at udelukke, at man har COVID-19.

Nogle personer udvikler mere svær sygdom efter 4 til 7 dage med forværring af hoste, stigende feber og begyndende åndenød, og nogle udvikler lungebetændelse, som kan blive så svær, at man skal indlægges.

Det er meget forskelligt, hvor længe man er syg. Hos personer med mild sygdom vil symptomerne som oftest forsvinde i løbet af 4-6 dage, mens man kan være syg i mange uger, hvis man udvikler svær sygdom.

Har du eller nogen i din husstand ovennævnte symptomer, så vent med at komme til du/den du bor med har været symptomfri i mindst 48 timer.

Hellere aflyse en gang for meget end en gang for lidt.

Lad os passe på hinanden i denne tid ♥

Det koster selvfølgelig ikke noget at aflyse på dagen. Hverken penge eller klip i evt klippekort.

Det har aldrig kostet noget at aflyse på dagen Hos Josefine, og det gør det stadig ikke. 

Bare giv mig besked, så snart du selv ved det. 

Særlige forholdsregler for udsatte i forhold til COVID-19

Er du – eller én i din husstand sig udsat og i risikogruppen i forhold til at kunne risikere et svært forløb med coronavirus, må du selvfølgelig overveje, om det for en sikkerhedsskyld er bedst for dig at vente med fysiske behandlinger til coronakrisen er drevet over. Er du i tvivl, om det er forsvarligt for dig at komme til behandling, så rådfør dig med din læge. Du er også velkommen til at kontakte mig for at høre om muligheden for ekstra sikkerhedsforanstaltninger, hvis du selv har nogle ønsker i forhold til det.

Kontakt

Tlf 20 56 24 80                       

 info@hos-josefine.dk

Eller brug formularen her

Læs Hos Josefine´s personadatapolitik her

Luk menu